sure 27.10.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 cze Fenix - mam to samo co Ty,myslisz, że zakaźne to gowno ? Tak mniemam . p.s. nic sie nie zmieniło , dalej mi się nie chce e tam, zakaźne - na pewno zapadasz w sen zimowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.10.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Może i racja . Tylko że zasnąć nie mogę , tak porządnie , bo ciągle ktoś mnie budzi . p.s. przyznam się że gdyby nie powiadomienia to w ogóle bym tu ostatnio nie zaglądał . Zresztą i tak nic się ciekawego nie dzieje bo ciapranie to robota na 3 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.10.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ...a czy ty wiesz, że feniksy to się odradzają z popiolów?? no to do roboty!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.10.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Znaczy że co , mam dokonać samospalenia ? Eeee to parzy !!! p.s. jeszcze ta 13sta strona działa na mnie dołująco . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 no to myk,myk i trzynastka minie....do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.10.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Znaczy że co , mam dokonać samospalenia ? Eeee to parzy !!! ja myslałam, ze już sie troche wypalilas, dlatego zachęcam do odrodzenia... p.s. jeszcze ta 13sta strona działa na mnie dołująco . o, to akurat niedługo samo przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.10.2009 04:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Dzień Dobry paniom w ten smutny poranek . Mam parę rzyciowych pytań : - co by tu dać na podłogę w saloonie ? - kupować na podłogi styro frezowany czy zwykły ? - o co do ciężkiej cholery chodzi z tym śledzikiem na tym faszystowskim portalu (nk) nie wiem bo się dawno wypisałem z tego burdelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 cześć masz podłogówkę w salonie ? styro zwykłe,no chyba,że masz równiutki chudziak,to może być frez. a sledzie to ja lubię ,w occie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.10.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Noooo mam mieć podłogówkę w salonie ! Prosty jak ogórek , banan .... No ale jest podobno jakiś śledzik , podobno ludzie się wypisują z tego faszystowskiego portalu przez niego , ale o ssoooo chodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 no to u mnie na podłogówce bedzie gres i trochę drewna jak masz bananową podłogę to frez Cię ino wkurzać będzie i tak nie wiem o czym mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.10.2009 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 U mnie generalnie też będzie ceramika . Tylko w saloonie nie wiemy co dać . Może jakąś deskę ..........................................barlinecką Co do podłogi to mam jak wszyscy , wprawdzie przy laniu jezdzili z tą kierownicą ale s załamania i wysepki jak wszędezie . Ale w sumie to jest problem chyba tylko przy kładzeniu bo i tak się to zaleje przecież . Zresztą róznica w cenie to około 100 zeta (za całość). ide do roboty co tu bedę siedział . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 leć leć, ktoś musi pracować,nie ? Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 09.11.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 No nareszcie kolega coś ruszył z tym dziennikiem .Jednak coś się u Ciebie dzieje w domku .Nie martw się,byle do wiosny potem dostaniesz zapału do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 11.11.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jo mom już yno nadzieja że przynajmnij z tym co do końca roku zdążymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.11.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witanko wpadłam z rewizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.11.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 ...i ja wpadam z rewizytą, dzień dobry! a z tymi cieknacymi rynnami to co było? Jakiej części brakowało? Bo u mnie ciekną na łączniach, maja poprawiać, może i tam czegoś brakuje??[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.11.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 No właśnie takiej złączki nie było tylko jedna rynna wsunięta pod drugą i podlepiona jakimś świnstwem . To ma wyglądać mniej wiencej tak http://images.budujesz.pl/i256/2494_1_i256.jpg oczywiscie koncówki rynien się nie stykaja , po to jest ta złączka żeby sobie pracowały (tak myslem) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.11.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzięki. Ciekawe, czy to zalezy od systemu rynnowego, czy każde tak mają? Ja mam chyba rynny Siba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.11.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witanko wpadłam z rewizytą A witam witam w moich zasyfionych przez ciaproków-tynkorzy progach . Gdyby nie te wieczne opóznienia to co by się kończyło i skoro pogoda dopisuje wylewkarz by wchodził . a tak co bydzie w grudniu a wylewki nie wiadomo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.11.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzięki. Ciekawe, czy to zalezy od systemu rynnowego, czy każde tak mają? Ja mam chyba rynny Siba... Ja mam marleya a to na zdjęciu to gamrat , wienc myślem że powinno to być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts