Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przypisy do Historii Szałasu ...

Fenix999

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A pod spodem jest rynna, poszukaj... :roll:

... nie mam czasu ... piekę ...piernik ... :D

To już zaczyna się świąteczne piernikowanie? To jestem strraasznie opóźniona. Ale chyba bez sensu przeprowadzać się z gotowymi piernikami, bo się wygniotą w bagażniku... :-?

A ja czytam dziennik Gwozdzika . 8)

masz wieczór z głowy! 8)

Fenix999,ludzie chyba nie szanuję sobie pracy wiesz,bo ja miałam to samo z Panią od kuchni co Ty z kominkowym :x . Przyszła,pomierzyła,wyceniła,teraz chciałam zrobić zmiany i już mieć całość dokładnie wycenione i zamówić już to przekładała spotkanie 4 razy,potem kazała pracownicy zadzwonić,że pilnie musiała wyjechać i znowu się nie spotka :evil: i ją olałam.Powiedziałam,że jak mam czekać potem na tą kuchnię tak długo jak na spotkanie z nią to szkoda moich nerwów :lol: .

A kominek to wyceniałam tu:

http://www.kominkiikominy.pl/

Mają dużo projektów kominków,mniej więcej pokazałam jaki chcę, Pan mi różne propozycje dał na e-maila,co prawda nie był pomierzyć bo powiedziałam,że dopiero na lipiec potrzebuje i mamy się umówić w marcu,ale bez problemu robią w całej Polsce.Zresztą na forum jest temat o tej firmie to zajrzyj :wink:

A to se małża wymyśla jakies pierdoły (moim zdaniem) . Ja to bym jakąś najtańszą z hipermarketu budowlanego wział . Coś w stylu tych dodatkowych ścian które są zlicowane z wkładem . Takie monumentalne szkaradziejstwo , które zdominuje cały salon . Mnie sie nie podoba.

A mnie się kiedyś podobały takie proste "ramki" dookoła wkładu, zresztą nadal mi się takie podobają, choć ostatecznie zrobilam co innego (i tez pasuje)...

14