Gwoździk 23.11.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Fachowcy od rynnownictwa i dekarstwa (znaczy ci, co u siebie już montowali), możecie rzucić okiem tutaj, pliiis? ... jakiś przepis na piernik mi się otworzył ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Fachowcy od rynnownictwa i dekarstwa (znaczy ci, co u siebie już montowali), możecie rzucić okiem tutaj, pliiis? ... jakiś przepis na piernik mi się otworzył ... Hehe, to chyba na specjalne zamówienie (był wyzej)! A pod spodem jest rynna, poszukaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.11.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A pod spodem jest rynna, poszukaj... ... nie mam czasu ... piekę ...piernik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.11.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A ja czytam dziennik Gwozdzika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A ja czytam dziennik Gwozdzika . ... no no .... to nie będę przeszkadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A pod spodem jest rynna, poszukaj... ... nie mam czasu ... piekę ...piernik ... To już zaczyna się świąteczne piernikowanie? To jestem strraasznie opóźniona. Ale chyba bez sensu przeprowadzać się z gotowymi piernikami, bo się wygniotą w bagażniku... A ja czytam dziennik Gwozdzika . masz wieczór z głowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A ja czytam dziennik Gwozdzika . masz wieczór z głowy! ... sure - taka reklama !!! ....chcesz ode mnie coś pożyczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A ja czytam dziennik Gwozdzika . masz wieczór z głowy! ... sure - taka reklama !!! ....chcesz ode mnie coś pożyczyć ? a co fajnego masz do pożyczenia? Pomyślimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.11.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Czwartej strony już nie dam rady dzisiaj . Idem chrapać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Mięczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.11.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Taaa mądrala , Ty nie masz pobudek w srodku nocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.11.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja mam ostatnio podwójne! I kot i pies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.11.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 A u mnie jednemu sie cycka zachciewo (kerego i tak nie dostanie bo to my toys ) [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 24.11.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Fenix999,ludzie chyba nie szanuję sobie pracy wiesz,bo ja miałam to samo z Panią od kuchni co Ty z kominkowym . Przyszła,pomierzyła,wyceniła,teraz chciałam zrobić zmiany i już mieć całość dokładnie wycenione i zamówić już to przekładała spotkanie 4 razy,potem kazała pracownicy zadzwonić,że pilnie musiała wyjechać i znowu się nie spotka i ją olałam.Powiedziałam,że jak mam czekać potem na tą kuchnię tak długo jak na spotkanie z nią to szkoda moich nerwów . A kominek to wyceniałam tu: http://www.kominkiikominy.pl/ Mają dużo projektów kominków,mniej więcej pokazałam jaki chcę, Pan mi różne propozycje dał na e-maila,co prawda nie był pomierzyć bo powiedziałam,że dopiero na lipiec potrzebuje i mamy się umówić w marcu,ale bez problemu robią w całej Polsce.Zresztą na forum jest temat o tej firmie to zajrzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.11.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ale oni to zdaje się z wkładem maja . A ja chcem samą obudowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 24.11.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hmm a tego to nie wiem już .Bo ja pytałam o całość . Mam jeszcze taką wizytówkę od kominkowego jakiegoś,hmm nie wiem czy nie z targów. Eugeniusz Konieczny tel.501-706-551 (032)247-34-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.11.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 A dlaczego mi nie przychodzą powiadomienia o wpisach do Historii Szałasu, hm? I ja potem nie wiem, o co chodzi! A jakiej obudowy szukasz do kominka? W necie chyba można kupić oddzielnie, widzialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.11.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 A to se małża wymyśla jakies pierdoły (moim zdaniem) . Ja to bym jakąś najtańszą z hipermarketu budowlanego wział . Coś w stylu tych dodatkowych ścian które są zlicowane z wkładem . Takie monumentalne szkaradziejstwo , które zdominuje cały salon . Mnie sie nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ...... pogoda do rzyci , dziecko chore , musza sie napić ! ... wypij za mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 A to se małża wymyśla jakies pierdoły (moim zdaniem) . Ja to bym jakąś najtańszą z hipermarketu budowlanego wział . Coś w stylu tych dodatkowych ścian które są zlicowane z wkładem . Takie monumentalne szkaradziejstwo , które zdominuje cały salon . Mnie sie nie podoba. A mnie się kiedyś podobały takie proste "ramki" dookoła wkładu, zresztą nadal mi się takie podobają, choć ostatecznie zrobilam co innego (i tez pasuje)... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts