dandi3 27.02.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 i jeszcze coś - jeżeli pisząc o wątkach wystrojowych w dziennikach twoich gości miałeś między innymi na myśli mnie to jesteś menda społeczna - jasne, że to jeszcze nie Twój etap (zobaczysz że budowanie ejst łatwiejsze niż urządzanie - przynajmniej dla feceta) ale chociaż napisz raz na jakis czas czy ładne czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.02.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ostatnio rozważałem , czy może se walnąć jednak kominek z płaszczem jako zabezpieczenie na wypadek kataklizmu (brak prądu , awaria kotła, nisko latające czarownice , potop, huragan etc...) ! TAK MISCZUNIU ERGONOMIIII TAAAAAAAAAAAAAAAAAAK. zacząłem Ci druga strone komentarzy... czysta złoty sie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.02.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 [ Sąsiad ma kolektory i grzeja mu wodę od maja do wrzesnia - potem piec. No właśnie ja też tak chcę . W sezonie grzewczym piec (prawdopodobnie na ekogroszek) a poza sezonem kolektory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.02.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 ale chociaż napisz raz na jakis czas czy ładne czy nie taaaa , żeby mnie te b.., kobiety zagryzły potem , żem bezguscie , nie znam się w ogóle itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.02.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 w kupie siła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.02.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 TAK MISCZUNIU ERGONOMIIII TAAAAAAAAAAAAAAAAAAK. może i tak , tylko że to podraża ten interes z kominkiem o ładną kwotę. A potrzebna może zaistnieć raz na parę lat. zacząłem Ci druga strone komentarzy... czysta złoty sie należy http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif stawiam http://emoty.blox.pl/resource/GreenBeer0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.03.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Feniu, ja żartowałem z tym płaszczem. To się w ogóle nie kalkuluje. Koszt instalacji jest olbrzymi (jak na moje możliwości finansowe) a wydajność rzeczywiście taka se. Ale co ja tam będę gadał. Kiedyś odwiedziła mnie Rasia która ma chatę wywaloną w kosmos (podoba mi się a i owszem ale na połowę rzeczy mnie zwyczajnie nie stać) i jak zaczęła o rekuperatorach, oknach z systemami, aluminium i tak dalej to osłabłem. Dla mnie kominek z płaszczem wodnym to luksus na który mnie nie stać. Doprowadziłem za to ciepłe powietrze do wszystkich pomieszczeń w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam Panów i przesyłam pozdrowienia dla podwójnych Połówek a co do płaszcza wodnego, też odpuściliśmy, rozprowadzimy tylko powietrze ale nad rekuperatorem to się poważnie zastanawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 02.03.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 My odpuściliśmy również i rozprowadzenie ciepła, bo podobno bardzo suche powietrze się robi, a to zabija astmatyków Nad reku nadal się zastanawiamy, ale czym dłużej myślimy tym bardziej jesteśmy na NIE - tzn. bardziej mój mąż niż ja, bo ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 wiecie, że ja się nawet nie mam nad czym zastanawiać jeżeli chodzi o rekuperator? Po prostu nie wiem co to jest, mało tego, w ogóle nie chce sie dowiedziec głupi ciemniak z wiochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 wiecie, że ja się nawet nie mam nad czym zastanawiać jeżeli chodzi o rekuperator? Po prostu nie wiem co to jest, mało tego, w ogóle nie chce sie dowiedziec głupi ciemniak z wiochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.03.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No nareszcie chwila wolnego, żeby cosik tu skrobnąć. Doprowadziłem za to ciepłe powietrze do wszystkich pomieszczeń w domu. No w gruncie rzeczy , mnie też o to chodziło . Tylko że zaczęto mnie przekonywać , ze po co taki wysiłek (budowlany ?!), że niewiele drożej, kominek z płaszczem , że to alternatywa etc... W domu w którym teraz mieszkamy , przeżyłem już awarie kotła gazowego , którego naprawa sie dodatkowo przeciągneła . Próbowaliśmy grzać kominkiem. Efekt - przy kominku 40 stopni a u mnie na piętrze 16 (oczywiscie w zimie) . Dopiero kupione naprędce grzejniki elektryczne rozwiązały sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.03.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a co do płaszcza wodnego, też odpuściliśmy, rozprowadzimy tylko powietrze ale nad rekuperatorem to się poważnie zastanawiamy Nad reku nadal się zastanawiamy, ale czym dłużej myślimy tym bardziej jesteśmy na NIE - tzn. bardziej mój mąż niż ja, bo ja się nie znam Zaglądnałem dzisiaj do jednego wątku o rekuperatorze i cena mnie poraziła od 13 do ponad 20 tysięcy . Ja za kocioł nie mam zamiaru dać więcej jak 10 tys. i to tylko w przypadku gdyby to był sprzęt zdolny samodzielnie wystrzelić się na orbitę (czyli super hiper oszczedny , na wszystko z bajerami , full wypasss) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.03.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 mój kocioł kosztuje 5500 - już dzwoniłem... ale fajny jest mówie Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 11.03.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 mój kocioł kosztuje 5500 - już dzwoniłem... ale fajny jest mówie Ci. No wiem że fajny . My tzn ja się dopiero poważnie zastanawiam . Ale ale ty mi do dzisiaj w swoim dzienniku nie odpisałeś jaką moc ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.03.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 o jezu nie pamietam 17 kw? 21...? serio nie wiem- jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 11.03.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 http://emoty.blox.pl/resource/question1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.03.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Te, ptaszku kolorowy - Ty se nie za dużo tej przestrzeni avatarowej zagrabiasz Ty? Piec 17 kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.03.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dzień Dobry Panom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.03.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Te, ptaszku kolorowy - Ty se nie za dużo tej przestrzeni avatarowej zagrabiasz Ty? Piec 17 kw No to, ja już nie wiem , jak to mam ugryzc . Wklejam na foto.onet zdjęcie małe a tam mi zawsze z tego robią duzie . Poddaje się już . http://emoty.blox.pl/resource/rozwalkompa2.gif 17 kw http://emoty.blox.pl/resource/509.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts