barto307cc 02.02.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A wiem,że w każdym salonie robią .Jak kupisz płytki u nich to Ci potem za projekt odliczają,taka samo mi zrobili projekt kuchni .Ale chciałam wiedzieć gdzie żeby kafelki jechać pooglądać ,może akurat jeszcze tego salonu nie zwiedziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.02.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Raczej byłaś . To salon w Bytomiu Karbiu . Nie pamiętam teraz nazwy ale to jakaś sieć bo mają jeszcze w Zabrzu , Piekarach , Sosnowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.02.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 w którym miejscu ten dekor, bo na wizualkach nie dowidzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 02.02.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Te podstawowe płytki są ok Fenix ,ten dekor trochę taki mało wyraźny.ALe każdy lubi co innego .A jak przepłacone mówisz,to czemu ie kupiłeś ich gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.02.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 w którym miejscu ten dekor, bo na wizualkach nie dowidzę? Są tam takie paseczki . Tylko nie wiem czy one w ogóle finalnie będą w tych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.02.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Te podstawowe płytki są ok Fenix ,ten dekor trochę taki mało wyraźny.ALe każdy lubi co innego .A jak przepłacone mówisz,to czemu ie kupiłeś ich gdzie indziej Bo żona mnie bije i ..... gwałci . Naprawdę nie chę już do tego wracać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 02.02.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 To powiedz jej że poszukacie w innym salonie te same tańsze a za tą różnicę niech sobie buty lub sukienkę kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.02.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 To powiedz jej że poszukacie w innym salonie te same tańsze a za tą różnicę niech sobie buty lub sukienkę kupi Podobno w Chorozwie jest jakiś przyzwoity salon . Sprawdzimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 02.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 No sąsiadka kupowała tam w Chorzowie,mówiła,że cenowo nie drogo.Tanio też mają w ALBEX-ie na Lipinach,duży wybór bo aż z 11 firm mają płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.02.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Bry Chłopie co Ty od tych płytek chcesz jasne, neutralne i na prawdę poszukajcie w różnych sklepach, ja dużo przez neta wysyłam do wyceny i rozbieżności są olbrzymie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 02.02.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Fenix bogaty do pierwszego sklepu idzie i kupuje,żeby mieć to za sobą .Ojj Ci mężczyźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Fenix bogaty do pierwszego sklepu idzie i kupuje,żeby mieć to za sobą .Ojj Ci mężczyźni a jak bogaty to przepraszam a poważnie to mój dekor kosztował w najtańszym sklepie 51zł a w najdroższym 103zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.02.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Fenix bogaty do pierwszego sklepu idzie i kupuje,żeby mieć to za sobą .Ojj Ci mężczyźni To nie był pierwszy sklep tylko któryś z kolei a tak całkiem po prawdzie to ostatni w którym byliśmy. I niestety miał konkurencyjne ceny (przynajmniej w teorii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.02.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Fenix bogaty do pierwszego sklepu idzie i kupuje,żeby mieć to za sobą .Ojj Ci mężczyźni a jak bogaty to przepraszam a poważnie to mój dekor kosztował w najtańszym sklepie 51zł a w najdroższym 103zł Taaa bogaty w doświadczenia i to te złe . Nie chodzi mi o cene dekora tylko o jego ilośc . Jak dla mnie osobiście te dekory to taki kwaitek do kożucha i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 fenix co to sa za płytki ...tak jeczysz, że muszę je na zywca zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.02.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 fenix co to sa za płytki ...tak jeczysz, że muszę je na zywca zobaczyć o właśnie i ktoś obiektywny się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.02.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Fenix bogaty do pierwszego sklepu idzie i kupuje,żeby mieć to za sobą .Ojj Ci mężczyźni a jak bogaty to przepraszam a poważnie to mój dekor kosztował w najtańszym sklepie 51zł a w najdroższym 103zł Taaa bogaty w doświadczenia i to te złe . Nie chodzi mi o cene dekora tylko o jego ilośc . Jak dla mnie osobiście te dekory to taki kwaitek do kożucha i tyle. to może zrób sobie projekt bez dekorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.02.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Teraz to już wszystko musztarda po obiedzie zresztą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.02.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 fenix co to sa za płytki ...tak jeczysz, że muszę je na zywca zobaczyć Sosnowiec , Braci Mieroszewskich A1-1 seria Alma bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.02.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 fenix co to sa za płytki ...tak jeczysz, że muszę je na zywca zobaczyć o właśnie i ktoś obiektywny się wypowie Taaaa , obiektywny . Solidarność jajników itd....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts