Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przypisy do Historii Szałasu ...

Fenix999

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

17 kw http://emoty.blox.pl/resource/509.gif

no i czego podskakuje jak kto durny jaki - 17 kw - sprawdziłem sto razy

a teraz avatar synku.

Step 1: instalujemy XNview

Step 2: rejestrujemy się na photobucket.com

Step 3: zmniejszamy zdjęcie swojego ptaka (pffffffff) do wysokości jakichś 100 pikseli (jeżeli za małe albo za duże bawimy się dalej)

Step 4: pomnijeszone do odpowiednich rozmiarów zdjęcie wgrywamy na photobucket i postępujemy jak w przypadku zwykłych zdjęć.

Nie ma za co

[

Step 1: instalujemy XNview

Step 2: rejestrujemy się na photobucket.com

Step 3: zmniejszamy zdjęcie swojego ptaka (pffffffff) do wysokości jakichś 100 pikseli (jeżeli za małe albo za duże bawimy się dalej)

Step 4: pomnijeszone do odpowiednich rozmiarów zdjęcie wgrywamy na photobucket i postępujemy jak w przypadku zwykłych zdjęć.

Nie ma za co

a ty myślisz że czego ja używam

nooo, ten awatar był 120 na 100

a potem http://emoty.blox.pl/resource/breakpc2.gif

a ja korzystam z picasy i każde zdjęcie, które przekaże do albumu publicznego mam jako miniaturę a jak w nie kliknę to otwiera się w normalnym rozmiarze i wystarczy, że skopiuje jego adres na miniaturze i mogę go użyć jako avatar :D

http://picasa.google.com

wypróbuje oba sposoby , ale nie dzisiaj już http://emoty.blox.pl/resource/goodnight.gif

p.s. jutro muszę szykować działkę na najazd napalonych murarzy w poniedziałek. :o

pasie napisał:

a ja korzystam z picasy i każde zdjęcie, które przekaże do albumu publicznego mam jako miniaturę a jak w nie kliknę to otwiera się w normalnym rozmiarze i wystarczy, że skopiuje jego adres na miniaturze i mogę go użyć jako avatar

http://picasa.google.com

wypróbuje oba sposoby , ale nie dzisiaj już

p.s. jutro muszę szykować działkę na najazd napalonych murarzy w poniedziałek.

fajnie Ci z tymi murarzami :D

spokojnie. U mnie okaząło się, że fakt, że nie wylałem schodów przy wylewaniu stropu bo upierałem się na azurowe, powoduje inny fakt - otóż jeżeli chciałbym miec schody wylewane ( a chciałbym bo mi się mieniło) to równa się to przyjemnemy faktowi: będe miał w domu słup :)

przyłącze wod mnie dobija , niby wszystko jest a wiecznie coś nie tak http://emoty.blox.pl/resource/36_1_42.gif

Napyskują Ci że masz imperatyw na narzekanie - mówię Ci lepiej sie zamknij. Jeżeli zaś chodzi o kredyt to i tak nie masz wpływu na to co sie dzieje - muszisz go wziąc na ich warunkach. Mi to założenie zawsze pomaga jak mnie drażni kurs franka :D

Napyskują Ci że masz imperatyw na narzekanie - mówię Ci lepiej sie zamknij. Jeżeli zaś chodzi o kredyt to i tak nie masz wpływu na to co sie dzieje - muszisz go wziąc na ich warunkach. Mi to założenie zawsze pomaga jak mnie drażni kurs franka :D

Na franki to już nie ma szans . Prowizja poszło ostro w górę no i podobno u co poniektórych trzeba mieć pięciocyfrowe zarobki netto żeby dostać .

A co do wod pojechaliśmy w piątek do UM wyjaśnić o co chodzi . Tego typka który wykazywał jakieś braki w dokumentacji nie było . Był za to inny który - uwaga - nie widzi podstaw do jakiegokolwiek uzupełniania dokumentacji . No i wez sie potem, nie wqrwiaj w urzędach . Co urzędnik, to inna opinia . To kto ma w końcu wiedzieć jak ma być dobrze ? Wychodzi na to że petent. :evil:

Hejka :p

oooo tak sobie też będę mówić :lol:

Witam

W piątek zachaczyliśmy jeszcze o PKO BP , babka pierwszy raz w hipotecznych i tak namieszała ... Jak przejrzałem wydruki z symulacją rat to mi gały mało co z orbit nie wyszły . W ciemno biore ten kredyt , jak takie małe trzy cyfrowe raty są . Pewnikiem coś pomieszała . Zresztą mają dzwonić dzisiaj .

Witam

W piątek zachaczyliśmy jeszcze o PKO BP , babka pierwszy raz w hipotecznych i tak namieszała ... Jak przejrzałem wydruki z symulacją rat to mi gały mało co z orbit nie wyszły . W ciemno biore ten kredyt , jak takie małe trzy cyfrowe raty są . Pewnikiem coś pomieszała . Zresztą mają dzwonić dzisiaj .

sprawdź bo w niektórych bankach najpierw spłaca się odsetki a potem, dopiero po jakimś czasie kredyt.............

my braliśmy kredyt specjalnie prawie rok temu, jeszcze przed urodzeniem Zu bo też chcieliśmy we franciszkach :roll: a teraz się tylko wkurzam, bo już od wakacji go spłacam a domu jak nie było tak nie ma, ba nawet papierów jeszcze nie ma :( a ten cholerny franek wysssoko stoi :evil:

sprawdź bo w niektórych bankach najpierw spłaca się odsetki a potem, dopiero po jakimś czasie kredyt.............

my braliśmy kredyt specjalnie prawie rok temu, jeszcze przed urodzeniem Zu bo też chcieliśmy we franciszkach :roll: a teraz się tylko wkurzam, bo już od wakacji go spłacam a domu jak nie było tak nie ma, ba nawet papierów jeszcze nie ma :( a ten cholerny franek wysssoko stoi :evil:

Hmm, wydawało mi się że tak jest u wszystkich . znaczy się , bierzesz transze i zaczynasz spłacać od tego odstetki. Cyba że czegoś tu nie kumam .

PKO BP własną niekompetencją wpycha nas w ramiona żuberka :(

Hmm, wydawało mi się że tak jest u wszystkich . znaczy się , bierzesz transze i zaczynasz spłacać od tego odstetki. Cyba że czegoś tu nie kumam .

PKO BP własną niekompetencją wpycha nas w ramiona żuberka

tak masz rację, zapomniałam, że wypłaty są w transzach bo ja mam kredyt hipoteczny pod mój obecny dom i dostaliśmy od razu całą kwotę :roll: