dandi3 25.03.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 więc wszędzie mamy ten sam syf - dobrze że u mnie prace już wewnatrz. Chłopakom nie przeszkadza pogoda w nakręcaniu profili a jak zechca wyleźć na zewnatrz to sie potopią -i dobrze. Po co to łazić, pracowac kuffa!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.03.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Mnie to teraz najbardziej stresuje ..... kredyt ! Marże rosną z tygodnia na tydzień - olej - i tak musisz przystac na ich warunki albo nie dostaniesz kredytu. Pociesz się tym, że jak bierzesz we frankach to wexmiesz po dobrym kursie a za jakiś czas jego cena spadnie - mam swego prywatnego finansistę który uważa że zrobiłem interes zycia - wypłaty po wysokim kursie, spłata po niskim. Bierz co dają i ile dają a na marżę i tak nie masz wpływu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 25.03.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Bierz co dają i ile dają a na marżę i tak nie masz wpływu Niom , dzisiaj czytałem w wybiórczej (tzn kreciłem sie po empiku i tak se na chwile przystanołem przy dziennikach) że niektóre banki juz wzywaja klientów w celu renegocjacji umówy czytaj podniesienia marży . Na ten przykład polbank tak robi a reszta na razie obserwuje , ale bacznie . Podobno PKO BP już zaczyna się uważniej przyglądać swoim klientom . Zresztą PKO BP chyba ostatnio osrało , że się tak wyrażę , ich nowy taryfikator cen i opłat , to jak dla mnie klasyczny przykład postrzału we własne pazerne kolano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 25.03.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 No to i ja zawitam w Twoim dzienniku .Widzę budowa ruszyła pełną parą .My też zaczynamy za tydzień już.Mam nadzieję,że będzie więcej słońca już niż śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 25.03.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A witam , witam W tym tygodniu już i tak nic sie nie zdarzy . Górale już nie przyjadą, na 2 dni , nie ma sensu . No podobno już od niedzieli wiosna pełną gębą . Pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.04.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wysłany: Wto, 31 Marzec 2009 23:01 W związku z faktem że padam już na pysk , a jutro zapowiada się kossszmarny dzień, wkleje tylko tę fotę i zmykam . Jak jutro przeżyję , to cosik skrobnę rozumiemy, żes poległy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.04.2009 03:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzisiaj będzie jeszcze gorzej . Wyprawa po złote runo (ale tanie) , chyba se nie siedne w domu dzisiaj nawet na chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.04.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 wiesz co? nie chcę Cię załamywać ale zajechałem dziś na swoją budowę, popatrzyłem na zamontowany na ścianie kotłowni komputer od kolektorów słonecznych, popatrzyłem na odpływ w garażu na wytynkowany dom, na rurki do podłogówki i zapłakałem gorzko bo obliczam, że jestem gdzieś mniej więcej w połowie drogi do domu. W tym samym czasie zadzwonił kolega i mówi: no Dandi, na jutro mam zamówioną gruchę i będą mi lać fundamenty bo ławy podeschły. W tym momencie zarechotałem szatańsko podobnie jak rechoczę kiedy czytam Twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.04.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 i zapłakałem gorzko bo obliczam, że jestem gdzieś mniej więcej w połowie drogi do domu. Też zaczynam mieć ostatnio uczucie , że tylko jakimś psim swędem skończymy ten szałas . ale na meble i inne sprzęta to już może zabraknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Tak mnie zwabiły słowa budowlańcy robią ciągłe postępy... w świnieniu mi na działce i jak małża Twa naprawdę będzie gromy rzucać - pokaż obrazki z mojego dziennika - to u Was zapewne jest błyski i ład a tak w ogóle - to witam sasiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.04.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Bry Chłopcy optymizmu proszę trochę więcej łatwo mi mówić bo jeszcze nie zaczęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Bry Chłopcy optymizmu proszę trochę więcej łatwo mi mówić bo jeszcze nie zaczęłam Kochana, ja robię krok do przodu i trzy do tyłu, a jednak geba mi sie cieszy no jakaś nienormalna chyba jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Bry Chłopcy optymizmu proszę trochę więcej łatwo mi mówić bo jeszcze nie zaczęłam Kochana, ja robię krok do przodu i trzy do tyłu, a jednak geba mi sie cieszy no właśnie i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 zastanawiam się tylko - jak długo tak się da ale dobrej myśli jestem Wiosnę mamy, czyż nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.04.2009 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 zastanawiam się tylko - jak długo tak się da W Twoim przypadku długo - Ty jesteś wyjątkowo optymistycznie nastawiona czaegoś ale dobrej myśli jestem Wiosnę mamy, czyż nie a no pasie, jak nie zaczęłaś to nie zaczynaj - mówię Ci, kup gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.04.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Dobry zastanawiam się tylko - jak długo tak się da W Twoim przypadku długo - Ty jesteś wyjątkowo optymistycznie nastawiona czaegoś ale dobrej myśli jestem Wiosnę mamy, czyż nie a no pasie, jak nie zaczęłaś to nie zaczynaj - mówię Ci, kup gotowy Malka to zaiste świętą cierpliwością obdarzona Dandi ja lubię wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.04.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 i jak małża Twa naprawdę będzie gromy rzucać http://foto2.m.onet.pl/_m/b3f349d45735eb45591690ab8892d09a,10,19,0.jpg Malka to nie chodzi o porządek, przyjrzyj się uważnie zdjęciu (podpowiem że strzałce i ramce z tekstem). to witam sasiadów Też mieszkasz w R.Ś. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.04.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 A tak poza tym to Dzień Dobry dzisiaj wszystkim (mam nadzieję że dobry, wszak gorączka przedświąteczna tuz za progiem). Co do budowy , teraz już wiem że pewne etapy budowy zostały przeze mnie poważnie niedoszacowane . Ta pula ,cały czas rośnie i to jest przerażające . Zreszta nasz kochany dostawca też się troche do tego przyłożył przy wycenie (dużo w tym mojej winy , że tego dokładnie nie sprawdziłem , co oni tam powyliczali- za to nalezy sie solidny kop w dupe, ale samemu mi trudno - lmoże ktos pomoże ?). Ostatnio okozało się ,że w tym całym ustrojstwie kominowym, co leży na placu brak pustaków wentylacyjnych (sprawdzałem tylko zgodność z fakturą - i znowu się kop należy) ! Nastepna sprawa która wyszła , hurtownik w wycenie radośnie pominał nadproża (no dobra , mea culpa , mea maxima culpa - ale juz bez kopania , dobra ?!). Widać jeszcze patrze na to wszystko zbyt różowo i to jest gruby błąd. Ja się chyba do tego nie nadaje i zwale wszystko na szanowną małżę , kobiety i tak dłużej od nas żyją ( a mnie tylko siwków na skroniach przybywa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.04.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Dandi ja lubię wyzwania ahaaaaaa, a zdrowa być lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 pasie, jak nie zaczęłaś to nie zaczynaj - mówię Ci, kup gotowy Pasie,nie słuchaj, to stary dywersant jest. Kupisz na rynku pierwotnym - wylądujesz jak Nitu, kupisz na wtórnym , bedziesz miała to co ja - czy tak czy tak - będziesz budować. Feniks - jestem sąsiadka zza miedzy, do RS mam jednak spory kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts