malka 14.04.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 półpaśca mieć nie bedziesz, ospę najwyżej W moim wieku ? Podobno takie stare dziady jak ja , juz sie nie łapią na ospę , tylko na to drugie paskudztwo. ale co by chwycić to drugie paskudztwo to najpierw trzeba to pierwsze przejść z dwojga złego ospa lepsza -swędzi nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.04.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 A tego nie wiedziałem . Generalnie , tego typu zarazy mnie nie ruszają . Zdaje się że jako jedyny z rodziny ospy nie miałem . Za to wszelkie choroby dróg oddechowych , mam jak w banku , przynajmniej raz w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 i zyczę by nie ruszały nadal a mała raz dwa do siebie dojdzie - dzieci tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.04.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Mam nadzieję . Szczególnie teraz nie wygląda to za wesoło. Obyspana strasznie. p.s. no dobra ja się zmywam już , małże chce mnie wykończyć brakiem snu - co noc zapuszcza TRAKTOR i żyć nie daje. - dałem najmniejszą czcionkę żeby nie przeczytała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 to ja tez małą może spikniemy Ją z moim ślubnym,będzie makabryczny w brzmieniu duecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.04.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 półpaśca mieć nie bedziesz, ospę najwyżej W moim wieku ? Podobno takie stare dziady jak ja , juz sie nie łapią na ospę , tylko na to drugie paskudztwo. a i tu Cię rozczaruję mój brat przechodził osę w wieku 34 lat i cięzko baaardzo ją przechodził, mam nadzieję, że Cię jednak nie dopadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.04.2009 03:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Też mnie straszycie ? Stresa będe miał ! Juz teraz mam irracjonalne uczucie , że mnie wszystko swędzi - to się nazywa autosugestia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.04.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Też mnie straszycie ? Stresa będe miał ! Juz teraz mam irracjonalne uczucie , że mnie wszystko swędzi - to się nazywa autosugestia ! to się "fachowo" histeria nazywa Miłego , słonecznego dnia zyczę - bez wysypki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.04.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Bry najpierw wysypuje dopiero potem swędzi dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.04.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 to się "fachowo" histeria nazywa że niby faceci to histeryczki ? No może co poniektórzy Mnie to , do koniowała, muszą zazwyczaj wykopać zdesperowani wspólokatorzy domu lub biura , sam nie pójde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.04.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ja nigdy nie robiłem tajemnicy z tego, że jestem głupi ale co mnie nerwów kosztuje przetrawienie gwary śląskiej w Twoim dzienniku to sora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.04.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ja nigdy nie robiłem tajemnicy z tego, że jestem głupi ale co mnie nerwów kosztuje przetrawienie gwary śląskiej w Twoim dzienniku to sora No wez nie przesadzej . Jako gwara , chyba wtręty gwarowe. Nawet jo mom pewne kłopoty ze zrozumieniem prawdziwy gwary (znaczy co poniektórych wyrażen nie znom ). Zresztą zawsze możesz zajrzeć tu : http://www.republikasilesia.com/RS/slownik/ albo tu: http://www.isibrno.cz/~malczyk/slownik.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 17.04.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Mój sąsiad zza miedzy jest na podobnym etapie. Jakżesz mnie te jego postepy wkurzają - przyjezdżam na budowę - u mnie bez zmian, bo przy tynkach na końcówce roboty nie widać, a u niego z godziny na godzinę taaakie przemiany Z łezką w oku przypominam sobie jak mnie kazda nowowymurowana cegła cieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.04.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ja tam znowu tak bardzo się nie ciesz , bo przy ich expresowym tempie prac , jak czegoś nie dopatrze , to już po zawodach , nie da sie odkręcic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 21.04.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 No szybko to idzie u Ciebie .Aż fajnie się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.04.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Faktycznie , szybko . Potem będzie , czekanie i robota i robota a mało wizualnych efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 22.04.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Ja tak teraz mam z zamiataniem - bez przerwy zamiatam i bez przerwy syf jest. Może po wylewkach bede mogła przystopować Ale póki co jeszcze jedno zamiatanie mnie czeka, a dopiero wczoraj sprzatnęlam po docieraniu tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.04.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 My też troche sprzątamy , ale bez przesady i tak nam to zdążą zaświnić jeszcze z pieć razy . Po ostatnim sprzątaniu jesteśmy pełni podziwu dla inwencji murorzy w znajdowaniu zakamarków w kere można upchnąć paczki po papierosach i pochować puste butelki plastikowe po napojach . Ja juz się nie dziwie że im drutu wiązałkowego zabrakło , bo walał się dosłownie wszędzie . Ponieważ zazębiają sie nam dwa zdarzenia , staramy sie dzielić czas na obie . Tu się rozglądamy za oknami , tu za wózkami i łóżeczkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.04.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 moje sprzatanie to zajmie tyle samo czasu co budowa, ale jak sprzedam butelki po piwie, tejekipy która (ponoć nie piła nigdy alkoholu w pracy_) - to se pierdyknę deskę dębowa na taras a śmieciory miałam nawet w kominie systemowym - na szczęście jeszcze w kawałkach...a kanapki panów same wyszły z socjalnego Większych syfiarzy nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.04.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 a śmieciory miałam nawet w kominie systemowym tam to tylko parę petów znalazłem . ooo czwarta strone se walnałem nichcący , no no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts