witekkw 20.11.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witam mam pytanie czy ktos zna firme Chemi-Kas z Trzebnicy ??? Powiem w czym rzecz. Chciałbym u nich zakupic pustaki stropowe (cena znacznie niższa niż w okolicach Rzeszowa, gdzie mieszkam) U mnie za całość z dowozem cena wynosi prawie 11 tys zł., a im z okolic Wrocławia się to opłaca przywieść za 6800 pustaki i belki + 800zł transpor, róznica jest ok. 3500zł wiec jest sie nad czym zastanowic. Pytanie czy mieliscie do czynienia z ta firmą jak z ich jakoscia materiałów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olkakw 06.12.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 WitamJa od nich kupowałam materialy na caly dom z tym ze w ich drugiej hurtowni mieszczacej sie w okolicach olesnicy w zawidowicach.Matterialy na strop tez kupowalam ( pustaki teriva).Materiał taki jak kazdy inny jezeli wychodzi ci z transportem taniej niz u siebie to spokojnie mozesz u nich kupic.My budowalismy z nimi caly dom i teraz sasiad tez od nich bierze i jest ok tylko z dachem mieli problem bo nie mieli tych dachowek u siebie na skladzie i musieli sprowadzac i troche to trwalo a tak poza tym to wszystko bylo git i co wazne ceny dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syntianin 21.12.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Hurtownia OK. Zapytaj co Ci wciskają ? ja osobiście kupiłem u producenta z 15% rabatem - polecam polecane na dolnym śląsku stropy teriva z betardu. http://www.betard.pl - najlepiej rozmawiaj z kolesiem Karolem Pławiakiem . Na dolnym śląsku z wartych rozmowy producentów stropu teriva jest właśnie betard lub termat ze środy śląskiej . niestety super rabat termatu nie przebił oferty betardu. reszta stropów oceniana jest przez wykonawców jako lipa = krzywe belki, rozsypujące się pustaki, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joshimi 04.12.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Nie polecam firmy - właściciel olewa klientów, jak jest coś nie tak z towarem to kontakt się urywa, jak człowiek dzwoni do firmy i potrzebuje się coś dowiedzieć - to proszą o zostawienie numeru do siebie i nikt nigdy nie oddzwania - ogólnie tragedia. Polecam osobom, które uwielbiają psuć sobie nerwy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joshimi 04.12.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 niejedna sprawa z tą firmą prawie skończyła się w sądzie. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 05.12.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 No i wpadnie taki nowy, od razu smrodu na robi bez konkretów i pójdzie sobie... a smród zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 05.12.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 niejedna sprawa z tą firmą prawie skończyła się w sądzie. [/b] Szczerze mówiąc to dosyć trudna sprawa sądowa... za nie oddzwanianie to chyba dożywocie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 05.12.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 nie nie, joshimi zaraz nam na pewno poleci jakąś dobrą hurtownię. najlepszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts