mdmusicpl 20.11.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witam, chciałem tu na forum poinformować, że mam możliwość uciąć więźbę dachową oczywiście kompletną z impregnacją no i oczywiście z projektu na wymiar. Jesteśmy firmą specjalizującą się pokryciami dachowymi i konstrukcjami drewnianymi. Oferujemy: drewno budowlane, krokwy, kantówki, łaty, kontrłaty, deski - każdy wymiar, każda długość. IMPREGNOWANE ZANURZENIOWOPosiadamy wszystkie niezbędne akcesoria dachowe.Dachówki ceramiczne (Meyer-Holsen, Roben, Rupp, Creaton, Wienerberger)Dachówki cementowe (Braas, Euronit)Blachy dachowe, trapezowe, płaskie. Transport cała polska. W celu wykonania kompletnego kosztorysu proszę o projekt mailem na [email protected]Proszę o maila informacyjnego a ja się będę kontaktował jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co do mnie i towaru który oferuję. Przy komplecie oczywiście rabaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts