ponury63 20.10.2003 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Hej "yntelygenci" A Ty chyba też nie od Jasia Fasoli... :D Ale zobaczcie tylko - jesteśmy, normalnie, awangardą, ten teges, przyszłością tego kraju !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.10.2003 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 131, myślałem, że będzie gorzej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.10.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 No proszę gwardia forumowa to ynteligencja pierwszej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 28.10.2003 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 tdxls - wprawdzie ,,Nie święci garnki lepią", ale za to durnie domów nie budują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.11.2003 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Miałam się za osobę inteligentną ale przy was to jakaś "tępalka". Mnie wyszło 110. Może powinnam jakiś dopping zastosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.11.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Ale i tak się nie przejmuję bo jestem ponad średnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 08.11.2003 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Tym telewizyjnym testem nie ma się co przejmować. Po pierwsze pytania nie były na inteligencję tylko na wiedzę a to nie to samo. Na przykład : pierwiastek z 9 albo dodawanie. Tego może nauczyć się głąb z ilorazem 60. Nieprawidłowo był liczony czas na każde pytanie oddzielnie a powinien być na grupę. Wyniki radzę wrzucić kosza i kupić prawdziwe testy, które może rozwiązywać kilkulatek bez żadnej wiedzy nabytej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts