PawełG 20.11.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witam Mam nadzieję, że na wiosnę wystartujemy z budową naszego domku w podkrakowskim Głogoczowie. Wystartujemy tzn.: Moja żona Beata, synowie Kacper i Mateusz + KTOŚ w drodze (termin na kwiecień). "Ktoś" właśnie spowodował, że ze zdwojoną siłą rozpoczynamy realizację naszych marzeń o własnym domu.Mam nadzieję, że moje buszowanie na forach nie spowoduje duzego zamieszania, proszę o wyrozumiałość. Nasz projekt (nie do końca uzgodniony) to Dom w Świetliku 2 z Archon-u PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.11.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 witam serdecznie powodzenia z budową i pozdrowienia dla dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełG 24.11.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dziękuję za pozdrowienia - a Ktosia pozdrowię jak tylko będę mógł - tj jak się urodzi. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiapysia 09.02.2009 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 JA MAM NADZIEJE ZE TEZ ZACZNE BUDOWE NA WIOSNE I TEZ W GLOGOCZOWIE MAM JUZ PROJEKT EMO8L Z MURATORA POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts