sasiaddd 20.11.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Jak daleko powinien stac telewizor od kominka? Czy jest różnica czy będzie to tradycyjny tv kineskopowy, czy LCD czy plazma. No i kwestia czy TV będzie z boku kominka (gdzie oddziaływanie ciepła jest pewnie mniejsze) czy od frontu kominka. Z góry dziekuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszAER 20.11.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 To zalezy jak mocno będziesz palił w kominku , ustaw tak aby telewizor sie nie stopił ,ja mam 2 metry od kominka oczywiscie z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.11.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Były na forum propozycje wieszania TV na frontowej ścianie czopucha lub stawiania na belce. Ja postawiłem TV 1,5 m z boku kominka. Stawianie TV od frontu raczej nie wskazanie, zasłoni widok na płomienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts