Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
tylko koramik i tylko z niemiec na całum dachu zaoszczedisz min 10000 zł w porównaniu z polsa oferta

Tylko nie Koramic z Polski. :cry:

Tylko Bogen z Niemiec. :lol:

Mam obie.

Koramic na gospodarczym i Bogena na chałupie.

Po prostu niebo a ziemia.Jakość nieporównywalna.

Nie bardzo wiem o co chodzi z tymi dachówkami. Róznica jest między cer. a cem. poza tym kupuj taką, która ci się podoba. Nie ma róznic w użytkowaniu dachówek, a jedynie w walorach estetycznych.
Nie bardzo wiem o co chodzi z tymi dachówkami. Róznica jest między cer. a cem. poza tym kupuj taką, która ci się podoba. Nie ma róznic w użytkowaniu dachówek, a jedynie w walorach estetycznych.

Poczytaj na tym forum czy nie ma żadnych różnic w dachówkach.

Piszesz nieprawdę. :evil:

Witamy,

Jaką dachówkę ceramiczną polecacie?

Czy Robenowski produkt to dobry wybór?

Aga

Wybierzcie to co wam sie spodoba na okolicznych dachach plus będzie w dobrej cenie tzn wycena całego dachu będzie dla was akceptowalna.

U nas wybór padł na sredzką robena plus.

A czy byl to dobry wybór pewnie okaże się za 30 lat :-)

Pawlok

z niemiec juz sie nie opłaca bo euro juz 4zł,bierz robena monze plus najlepsza cena ładny wygląd i nie ma problemu ze zwrotami jak ci zaduzo zostanie

Masz kosztorys z Niemiec na dzisiaj , że tak piszesz? :o

z niemiec juz sie nie opłaca bo euro juz 4zł,bierz robena monze plus najlepsza cena ładny wygląd i nie ma problemu ze zwrotami jak ci zaduzo zostanie

Masz kosztorys z Niemiec na dzisiaj , że tak piszesz? :o

roben duzo tanszy !i niepodniecaj sie tak myslisz ze szwabskie to lepsze takie same a nawet gorsze od naszych tylko ze kupujac w niemczech to ich gospodarke napedzasz a nie naszą

roben duzo tanszy !i niepodniecaj sie tak myslisz ze szwabskie to lepsze takie same a nawet gorsze od naszych tylko ze kupujac w niemczech to ich gospodarke napedzasz a nie naszą

Głupoty piszesz..... :o :o :o

Mam dwa budynki.

Na jednym Polski Koramic a na drugim Niemiecki Bogen.

Coś wiem więc na ten temat.

Nastepne głupoty o gospodarce.... :o :o :o

A Wineberger,Roben,Xella to niby Polskie firmy???? :o :o :o

Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Mam dwa budynki.

Coś wiem więc na ten temat

potwierdzam mam koramika L-15 z kunic, ale przed zakupem miałem okazje popatrzeć sobie na koramika z Niemiec, nawet paletowany był o niebo lepiej

Mam karpiówkę Creatona. Dwóch dekarzy chwaliło i zdecydowałem się. Nie żałuję. Dekarz dobrze się o niej wypowiadał podczas układania. Prosta, równiutka, zero odpadów. Czerwona angoba - pięknie się prezentuje.

Pozdrawiam

Lech

Głupoty piszesz..... :o :o :o

Mam dwa budynki.

Coś wiem więc na ten temat.

Nastepne głupoty o gospodarce.... :o :o :o

A Wineberger,Roben,Xella to niby Polskie firmy???? :o :o :o

Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

roben lokalizacja sroda slaska-polscy pracownicy,wydajacy kase w polskich sklepach,placacy polskie podatki.....

[

roben lokalizacja sroda slaska-polscy pracownicy,wydajacy kase w polskich sklepach,placacy polskie podatki.....

Ale zyski jadą do Niemiec bo właściciel z Niemiec. :evil:

I zobacz jak Niemiec im płaci-pewnie nie podskakują z zachwytu nad wysokością wypłaty. :cry:

zalozylem, ze jakosc u kazdego z uznanych producentow jest wystarczajaca, wiec nie byla pierwszorzednym kryterium,

Pogląd wielce dyskusyjny biorąc pod uwagę chćby tylko doświadczenia ludzi (z róznymi dachówkami ) z tego forum. :cry:

Wystarczy poszperać i się wczytać by to twierdzenie obalić. :D