Aga_I_Przemek_WCH 20.11.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witamy, Jaką dachówkę ceramiczną polecacie? Czy Robenowski produkt to dobry wybór? Co polecicie? Z góry dzięki za podpowiedzi:) Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ersste 20.11.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 tylko koramik i tylko z niemiec na całum dachu zaoszczedisz min 10000 zł w porównaniu z polsa oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 05.12.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 tylko koramik i tylko z niemiec na całum dachu zaoszczedisz min 10000 zł w porównaniu z polsa oferta Tylko nie Koramic z Polski. Tylko Bogen z Niemiec. Mam obie. Koramic na gospodarczym i Bogena na chałupie. Po prostu niebo a ziemia.Jakość nieporównywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 05.12.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Tylko Bogen z Niemiec. Mam obie. Koramic na gospodarczym i Bogena na chałupie. Po prostu niebo a ziemia.Jakość nieporównywalna. Zapomniałem dodać.To ten Bogen na zdjęciu obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sky4 06.12.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Nie bardzo wiem o co chodzi z tymi dachówkami. Róznica jest między cer. a cem. poza tym kupuj taką, która ci się podoba. Nie ma róznic w użytkowaniu dachówek, a jedynie w walorach estetycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 06.12.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Nie bardzo wiem o co chodzi z tymi dachówkami. Róznica jest między cer. a cem. poza tym kupuj taką, która ci się podoba. Nie ma róznic w użytkowaniu dachówek, a jedynie w walorach estetycznych. Poczytaj na tym forum czy nie ma żadnych różnic w dachówkach. Piszesz nieprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 06.12.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Witamy, Jaką dachówkę ceramiczną polecacie? Czy Robenowski produkt to dobry wybór? Aga Wybierzcie to co wam sie spodoba na okolicznych dachach plus będzie w dobrej cenie tzn wycena całego dachu będzie dla was akceptowalna. U nas wybór padł na sredzką robena plus. A czy byl to dobry wybór pewnie okaże się za 30 lat Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monter2 07.12.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 z niemiec juz sie nie opłaca bo euro juz 4zł,bierz robena monze plus najlepsza cena ładny wygląd i nie ma problemu ze zwrotami jak ci zaduzo zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 07.12.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 z niemiec juz sie nie opłaca bo euro juz 4zł,bierz robena monze plus najlepsza cena ładny wygląd i nie ma problemu ze zwrotami jak ci zaduzo zostanie Masz kosztorys z Niemiec na dzisiaj , że tak piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monter2 07.12.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 z niemiec juz sie nie opłaca bo euro juz 4zł,bierz robena monze plus najlepsza cena ładny wygląd i nie ma problemu ze zwrotami jak ci zaduzo zostanie Masz kosztorys z Niemiec na dzisiaj , że tak piszesz? roben duzo tanszy !i niepodniecaj sie tak myslisz ze szwabskie to lepsze takie same a nawet gorsze od naszych tylko ze kupujac w niemczech to ich gospodarke napedzasz a nie naszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 07.12.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 roben duzo tanszy !i niepodniecaj sie tak myslisz ze szwabskie to lepsze takie same a nawet gorsze od naszych tylko ze kupujac w niemczech to ich gospodarke napedzasz a nie naszą Głupoty piszesz..... Mam dwa budynki. Na jednym Polski Koramic a na drugim Niemiecki Bogen. Coś wiem więc na ten temat. Nastepne głupoty o gospodarce.... A Wineberger,Roben,Xella to niby Polskie firmy???? Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 07.12.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Mam dwa budynki. Na jednym Polski Koramic a na drugim Niemiecki Bogen. Coś wiem więc na ten temat potwierdzam mam koramika L-15 z kunic, ale przed zakupem miałem okazje popatrzeć sobie na koramika z Niemiec, nawet paletowany był o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 07.12.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Mam karpiówkę Creatona. Dwóch dekarzy chwaliło i zdecydowałem się. Nie żałuję. Dekarz dobrze się o niej wypowiadał podczas układania. Prosta, równiutka, zero odpadów. Czerwona angoba - pięknie się prezentuje.PozdrawiamLech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monter2 07.12.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 roben duzo tanszy !i niepodniecaj sie tak myslisz ze szwabskie to lepsze takie same a nawet gorsze od naszych tylko ze kupujac w niemczech to ich gospodarke napedzasz a nie naszą Głupoty piszesz..... Mam dwa budynki. Na jednym Polski Koramic a na drugim Niemiecki Bogen. Coś wiem więc na ten temat. Nastepne głupoty o gospodarce.... A Wineberger,Roben,Xella to niby Polskie firmy???? Nie wprowadzaj ludzi w błąd. roben lokalizacja sroda slaska-polscy pracownicy,wydajacy kase w polskich sklepach,placacy polskie podatki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hagis 07.12.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Ja własnie zamówiłem Robena średzką zwykłą w kasztanie... Co będzie to będzie... wyszła nas 2500 drożej niż cementowa z euronitu... a wygląda deko lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 07.12.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 [ roben lokalizacja sroda slaska-polscy pracownicy,wydajacy kase w polskich sklepach,placacy polskie podatki..... Ale zyski jadą do Niemiec bo właściciel z Niemiec. I zobacz jak Niemiec im płaci-pewnie nie podskakują z zachwytu nad wysokością wypłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 07.12.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 roben sredzka plus (teraz to monza zdaje sie) ... na dachu od lutego 2007, i jest ladniutka jak pierwszego dnia wg mnie o wyborze powinny decydowac zasoby i estetyka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 07.12.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 wg mnie o wyborze powinny decydowac zasoby i estetyka, Jakość nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 07.12.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 zalozylem, ze jakosc u kazdego z uznanych producentow jest wystarczajaca, wiec nie byla pierwszorzednym kryterium, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 07.12.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 zalozylem, ze jakosc u kazdego z uznanych producentow jest wystarczajaca, wiec nie byla pierwszorzednym kryterium, Pogląd wielce dyskusyjny biorąc pod uwagę chćby tylko doświadczenia ludzi (z róznymi dachówkami ) z tego forum. Wystarczy poszperać i się wczytać by to twierdzenie obalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts