revalidon 21.11.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Podsumowałem ostatnio koszty ogrzewania i c.w.u. za rok czasu i wyszło mi 15 zł na rok na 1 metr kw. powierzchni całkowitej... Zakłądam, że 20% z tej kwoty poszło na c.w.u. tak więc na ogrzewannie poszło 12 zł/m2... Biorąc cenę oleju z obiegłego roku 4 zł za litr, czy to oznacza, że mam dom 3-litrowy..???! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 21.11.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Hmmm, to rzuca nowe światło na znaczenie tego terminu...Do tej pory myślałem, że jest to ilość wódki jaką trzeba wypić tygodniowo, żeby w domu było ciepło (tzn. wydawało się że jest ciepło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 21.11.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Mój Boże! To ilość średnia na mieszkańca domu 3-litrowego? - czyli dzieci też się wlicza do średniej? Moja żona nie pije wódki wcale + 2 dzieci - całe szczęście że ja nie będę miał domu 3 litrowego - wątroba by tego nie wytrzymała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 21.11.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Piją wszyscy - chyba nie chcesz żeby dzieciom było zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 21.11.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Szerzenie patologii ? W sumie zawsze to weselej by było wieczorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 21.11.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Piją wszyscy - chyba nie chcesz żeby dzieciom było zimno? w sumie fakt - biedne dzieciątka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 21.11.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 w sumie fakt - biedne dzieciątka... No cóż - niektórych bardzo ciężko przekonać na proekologiczne rozwiązania. A pionierom zawsze było ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 21.11.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 my tu gadu gadu a tam kolega revalidon już pewnie walczy w domu... jak to było? ... "zdrowie na budowie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.11.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 powiedzenie "czym skorupka za ..."nabiera nowego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 21.11.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 powiedzenie "czym skorupka za ..." nabiera nowego znaczenia no nareszcie...!!! wiedziałem, że się odezwiesz... juz nam tu ciebie brakowało, no i tego słownictwa: kurniki, papraki, żłoby do petęgi n a i pretorianie jakby też mniej aktywni byli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.11.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 widzisz jak tak tęsknię za hesem, jak Ty za mną dlatego Cię rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 21.11.2008 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 widzisz jak tak tęsknię za hesem, jak Ty za mną dlatego Cię rozumiem no własnie... skoro hes zamilkł, chciałeś być jego camerade de silencio..? A już chciałem walnąć dziś wątek "Czy nie brakuje wam Barbossy..?"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 21.11.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 chciałeś być jego camerade de silencio..? to jakaś hiszpańsko/włoska odmiana "starszego brata w wierze"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 21.11.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 No toscie wszyscy pomgli revalidon'owi A nikt nic nie napisal w kwestji zagadnienia. Szkoda jestem na etapie decyzyjnym (jaki dom) i myslalem ze sam dowiem sie czegos o domach kilkulitrowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.11.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 No toscie wszyscy pomgli revalidon'owi A nikt nic nie napisal w kwestji zagadnienia. Szkoda jestem na etapie decyzyjnym (jaki dom) i myslalem ze sam dowiem sie czegos o domach kilkulitrowych. to nie OIOM, przysięgi hipokryty nikt tu nie składał a Ty, sądząc po avatarze, jeszcze masz duuuużo czasu, aby się dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 21.11.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 No toscie wszyscy pomgli revalidon'owi A nikt nic nie napisal w kwestji zagadnienia. Szkoda jestem na etapie decyzyjnym (jaki dom) i myslalem ze sam dowiem sie czegos o domach kilkulitrowych. to nie OIOM, przysięgi hipokryty nikt tu nie składał a Ty nie tylko nie OIOM ale tez nie miejsce na robienie sobie jaj gdy ktos chcialby sie czegos doweidziec. Do pisania o wszystkim i o niczym mamy inny dzial i zakladke, chocby Hyde Park. Dzial w ktorym obecnie jestesmy to O budowaniu i urządzaniu i nie widze powodu by smiac sie z czyjegos pytania bo jak wszyscy zapewne wiemy nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi. I tu wlasnie byl i jest tego swietny przyklad. ...sądząc po avatarze, jeszcze masz duuuużo czasu, aby się dowiedzieć Sadzac po Twoim to az dziw bierze ze jeszcze mozesz pisac i wogole ze zyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.11.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 unikam światła księżyca Dzial w ktorym obecnie jestesmy to O budowaniu i urządzaniu i nie widze powodu by smiac sie z czyjegos pytania a mi się wydawało, że to wymiana doświadczeń, niestety nikt nie pokusił się, żeby napisać jakich a przykład, jak każdy inny jak czujesz się lepszy, lub Ci nie wychodzi, nie śmieć, pozostaw to Mistrzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 21.11.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 No toscie wszyscy pomgli revalidon'owi A nikt nic nie napisal w kwestji zagadnienia. Szkoda jestem na etapie decyzyjnym (jaki dom) i myslalem ze sam dowiem sie czegos o domach kilkulitrowych. No dobra, żeby nie wyszło że zaśmiecam forum, odpowiem na postawione pytanie. Uwaga... revalidon: tak, to oznacza że masz dom 3 litrowy. Ale mogę się mylić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.11.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 lub że zima byla łagodnalub, że pod choinkę Rodzina dostała porządne polarkilub że... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 21.11.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 lub że zima byla łagodna Oj, z tego co sobie przypominam, to wcale nie była łagodna... Momentami schodziło poniżej +5! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts