Abigor 21.11.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Szukam sposobu na przykrycie kanału w garażu. Otwór ma w przybliżeniu 5mx1m. Wariant najprostszy(którego chciałbym uniknąć) - deski o odpowiedniej grubości ułożone na zagłębionych kątownikach. Mam tę opcję przetrenowaną w obecnym garażu i pomimo prostoty, taniości i niezawodności do nowego garażu szukam czegoś lepszego - łatwiejszego i szybszego w obsłudze. Na myśli mam bęben umieszczony przy końcu kanału, na który będzie się zwijać przykrycie z rusztów stalowych (oczywiście automatycznie ). Ktoś trenował może takie rozwiązanie? A może inne? Ideałem byłoby przykrycie sterowane elektrycznie i zaizolowane termicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 21.11.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 a może tzw kraty pomostowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.11.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 czyli wemaale te się nie zwijają,to, co się będzie zwijać nie przeniesie obciążenia od samochodu, nie wiem czy warto czy kraty w kawałkach optymalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts