Marcin Borys 21.11.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 czy kto slyszał lub ma doświadczenia z grzejnikami firmy Immergas podobno lepsze od okrzyczanego Purmo Jakiej fiormy macie grzejnki i jakiej drabinkiMB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woku25 21.11.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Mi spece zamontowali wlasnie Immergas kocioł i grzejniki, jutro odpalam kominek to sie pochwale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sky4 22.11.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Niestety nie wiem nic o użytkowaniu, ale widziałem że dają na piece 5 lat gwarancji, gdy konkurencja najczęściej tylko 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 22.11.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Mi spece zamontowali wlasnie Immergas kocioł i grzejniki, jutro odpalam kominek to sie pochwale.. Mam identyczny zestaw od dwóch lat. Polecam. Coroczny gwarancyjny przegląd kotła to koszt ok. 200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts