Bartek94 21.11.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Pytanie jak w temacie, zaproponowano mi 750 zł za 1 m3 więźby dachowej (woj. Śląsk ),ile płaciliście? i za jaką, czy jest to dużo według Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemo1975 22.11.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Witam,Ja kupuję po 670 netto (bez faktury vat). Transport, rozładunek (dźwig) i impregnacja w cenie. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.11.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 czesto inwestorzy przywozą mi drewno na budowe zakupione w atrakcyjnej cenie , ktore jest na pierwszy rzut Ok ,ale juz po kilku cieciach wychodzi prawda na jaw to jest konstrukcja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek94 22.11.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 To jest cena jaka zaproponwal mi potencjalny wykonawca stanu surowego zamkniętego, posiada wlasny tartak, zastanawiam sie czy jest to duzo bo niemam rozeznania, to jest cena tez bez faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.11.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 To jest cena jaka zaproponwal mi potencjalny wykonawca stanu surowego zamkniętego, posiada wlasny tartak, zastanawiam sie czy jest to duzo bo niemam rozeznania, to jest cena tez bez faktury. jezeli kupuje z lasu dobre drewno i jest uczciwie impregnowne , to dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 01.12.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Mój TZ stwierdził, że kupowanie gotowej więźby już zaimpregnowanej to kupowanie kota w worku, trudno sprawdzić jakość drewna, a bywa różne , wszystko zależy od uczciwości wykonawców, a z tym jak wiadomo różnie . Jednak zdaje sobie sprawę z tego, że nie każdy ma możliwość wcześniejszego sprawdzenia . Po nowym roku ma być taniej- podobno, ale o ile pojęcia nie mam, pewnie zależy od regionu i nadlesnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 03.12.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 ceny drewna mogą sie zmieniać - tartaki też kupuja je na przetargach. Zadzwoń do Tartak Olczyk http://www.tartakolczyk.com.pl/pl/ - przywiozą też na śląsk Bardzo podobna cena - Tartak Bury Istebna, niestety nie mam tel. poszukaj w necie lub na forum, było o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafcio3333 05.12.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 tartak OLCZYK choć impregnuje uczciwie czyli CIŚNIENIOWO bo większośc tartaków tylko chlapie powierzchniowo a daje to tyle co i nic więc lepiej dać pare groszy więcej ale towar masz konkret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 11.12.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Bury Istebna - 650 netto za m3 z impregnacją zanurzeniową. wg mojego wykonawcy drewno dobrej jakości i dobrze zaimpregnowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomfrel 16.12.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 warszawa, 700zł /m3 z dowozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syntianin 21.12.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Pęgów/URAZ - 850 netto/brutto - 1 klasa, 750 netto - Oborniki Śląskie - krzywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts