adam2007 07.12.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Chyba ściana lepiej "oddycha" przy zwykłym tynku np. cementowo-wapiennym. widziałeś kiedyś oddychającą ścianę? bo ja nigdy... 2 pytania: Czym ocieplasz dom? i czym pomalujesz ścianę żeby nie dostała astmy i mogła oddychać pełną piersią? ad.1 Widziałem oddychającą scianę.Puchła i kurczyła się.... ad.2 Ocieplam dom Aspiryną ,a smarował będę go miodem... Będzie oddychał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 08.12.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 proste pytanie a nie potrafisz sensownie odpowiedzieć - mam nadzieję, że już zrozumiałeś że dom "oddycha" przez wentylację a nie ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 08.12.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Może tam nie przewidziano wentylacji tylko oddychające ściany a wy się czepiacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 08.12.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Może tam nie przewidziano wentylacji tylko oddychające ściany a wy się czepiacie. Dokladnie.Ja nie robię wentylacji.Mam oddychajace ściany i okna.Technologia rodem z Japonii.Za 10 lat może o niej usłyszycie, a tym czasem dalej bawcie się w "doradców". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts