retrofood 14.10.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 szkoda gadać, jeszcze gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 a u mnie nie ma , a umnie nie ma ale bedzie ... bo jak u coolibraa jest to u mnie też niedługo bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 14.10.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 szkoda gadać, jeszcze gorzej... no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.10.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 na Bałtyku zapowiadaja dwunastke.. a plaża w Gdyni zniknęła pod wodą..i kilka jachtów z basenu wywiało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 14.10.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 KIEDY TA CHOLERNA ZIMA SIĘ SKOŃCZY??? Magnolie mi połamało, wszystko z liśmi na ziemi leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.10.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 U nas jeszcze nie pada snieg ale deszcze leje od kilku godzin tak mocno jakby ktos z weza szyby polewal. I wieje strasznie , a ja czekam na kilkanascie drzewek owocowych, ktore musze wsadzic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 U nas śniegu nie ma, ale u amalfi - Wieje za to paskudnie i leje też. A żeby to cholera wzięła, wszystko przez zmiany klimatyczne, a one z nadmiaru CO2, a CO2 za dużo, bo cholerni Amerykanie ani myślą protokół z Kioto i teraz jego "następcę" podpisać. Chyba naprawdę nie lubię Ameryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.10.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Zdaje się że to na FM ktoś kiedyś dowodził że nie opłaca mu się kupować odśnieżarki bo zimy już nie takie , ciepłe, krótkie itd. Mam złe przeczucia przed tą nadchodzącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.10.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Zdaje się że to na FM ktoś kiedyś dowodził że nie opłaca mu się kupować odśnieżarki bo zimy już nie takie , ciepłe, krótkie itd. Mam złe przeczucia przed tą nadchodzącą Nawet nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.10.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 W Castratowni dzisiaj już wykładali te szeeeerokie podwójne łopaty do śniegu , czy jak to się tam nazywa . p.s. i pewnie masa panikarzy zaczeła szturmować warsztaty w celu zmiany opon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.10.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 W Castratowni dzisiaj już wykładali te szeeeerokie podwójne łopaty do śniegu , czy jak to się tam nazywa . p.s. i pewnie masa panikarzy zaczeła szturmować warsztaty w celu zmiany opon . A może to byli zapobiegliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.10.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jak mają łyse tzw letnie to może i racja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.10.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jak mają łyse tzw letnie to może i racja . No tak, schabowego z ziemniakami i surówką można jeść łyżką, ale można też widelcem i nożem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.10.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 No cóż moim skromnym zdaniem rzekome przewagi opony tzw zimowej nad dobrą tzw letnią są ciut przesadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.10.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 No cóż moim skromnym zdaniem rzekome przewagi opony tzw zimowej nad dobrą tzw letnią są ciut przesadzone. Śnieżnobłotny lepiej odprowadza bryję, której nie brak na drodze. A na "żywy lód" na asfalcie to tylko bezpieczna prędkość i Ręka Opatrzności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.10.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Hmmm chyba opady u mnie za słabe bo ja dzisiaj tylko po wodzie jezdziłem a nie po breji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 14.10.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 No cóż moim skromnym zdaniem rzekome przewagi opony tzw zimowej nad dobrą tzw letnią są ciut przesadzone. Ale bredzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Skoro tak twierdzisz . Nikt mi nie wmówi że opona zimowa jest lepsza na deszczu (nawet tym przetykanym sniegiem) od dobrej zwykłej tzw letniej. howgh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.10.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Skoro tak twierdzisz . Nikt mi nie wmówi że opona zimowa jest lepsza na deszczu (nawet tym przetykanym sniegiem) od dobrej zwykłej tzw letniej. howgh Nic się nie martw, nie ma obowiązku jeżdżenia na zimówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.10.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 A nie da sie podpiac nart ? Co sie stalo sie w warszawie , ze samoloty nie mogly ladowac- plugow nie ma czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts