amalfi 17.02.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 amalfi Ale piękny widoczek. dzięki Włodek Mam kawałeczek starego lasu przed domem. Cieszy mnie to tym bardziej, że działka ma 370 m2 Latem pod świerkami rosną paprocie (w domu nie chciały, więc zwróciłam im wolność i odżyły), fiołki, konwalie i inne. jak w prawdziwym lesie. Nie wspomnę o jeżach, które też lubią mój ogródek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 U nas cudnie dzisiaj. http://wmwampol.com/DpS/wp-content/uploads/2009/02/p2170073.jpg Aż chce się żyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 nie mam już sił do tej zimy zrobione przed chwilą http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom-1.jpg normalnie płatki jak 5 złotych lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Depsia, tośmy się zgrały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.02.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 no bardzo zgrane opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A bo Kasia to w ogóle ciepełko i słonko lubi, a nie zimę. Kaśka, jak przyjedziesz, to Cię zawieziemy w takie miejsce, że na pewno będzie sz zadowolona - pełny tropik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A bo Kasia to w ogóle ciepełko i słonko lubi, a nie zimę. Kaśka, jak przyjedziesz, to Cię zawieziemy w takie miejsce, że na pewno będzie sz zadowolona - pełny tropik! Zgadza się!! Choć twoje zdjęcie jest cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.02.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 no tak słyszałem, ze jak jest mrożniejszy rok to część tych larw czy innej zimowej formy przetrwalnikowej ,między innymi u komarów, nie przetrwa do wiosny... pozdr Zimują dorosłe samice, najczęściej w piwnicach, tam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.02.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 no tak słyszałem, ze jak jest mrożniejszy rok to część tych larw czy innej zimowej formy przetrwalnikowej ,między innymi u komarów, nie przetrwa do wiosny... pozdr Zimują dorosłe samice, najczęściej w piwnicach, tam ciepło. Ech gdybym tylko wiedziała gdzie dokładnie te samice zimują w mojej piwnicy Myślisz, że da sie je jakoś wytropić i załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.02.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 no tak słyszałem, ze jak jest mrożniejszy rok to część tych larw czy innej zimowej formy przetrwalnikowej ,między innymi u komarów, nie przetrwa do wiosny... pozdr Zimują dorosłe samice, najczęściej w piwnicach, tam ciepło. nie piernicz, woda mi zamarzła i musiałem rury grzejnikiem grzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.02.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Masz ciulowa piwnicę.. zresztą wytrzymują spadki temperatury poniżej zera, komary znaczy, rury niekoniecznie. A zimują fajnie- kiedyś w porę nie zatkałem rury wentylacyjnej jesienią- na suficie siedziały chyba w 5 warstwach! w pierwszej chwili nie wiedziałem, co to też jest. Na powierzchni ok 8 m kw. Wywaliłem 6 (sześć) pełnych worków z odkurzacza. Nie jestem w stanie przeliczyc na sztuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.02.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 W mojej nie ma ani jednego (jednej) za to pajęczyn mam ci dostatek. PS. Piwnica taka sobie, ale dom nieogrzewany. -20 nie wytrzymuje bez grzania więcej niż 2 doby. Ale to wystarcza, abym dojechał i zagrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.02.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Trzeba z ogniem uważać.. a może omieść? Nie mają widać jak wleźć. Ale wystarcza jakaś dziura i pchają się masami. Zresztą- mniej może być robactwa wiosną. A później- to naprawdę ma potencjał rozrodczy olbrzymi i plegnie sie szybciej jak króliki, w postępie geometrycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.02.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 zima piękna bardzo przepraszam za ciekawość /to z nudów/, ale co to takiego? antena czy gałązka? nie daje mi to spokoju http://images48.fotosik.pl/65/40d92cc71ac633c5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Chyba antena..A może ktoś mi powie, dlaczego jak klikam w fotkę, zresztą nie tylko tą, to w fotosiku zamiast onej wyłazi główna strona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Chyba antena.. A może ktoś mi powie, dlaczego jak klikam w fotkę, zresztą nie tylko tą, to w fotosiku zamiast onej wyłazi główna strona?? w Fotosiku dużo się ostatnio zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 zima piękna bardzo przepraszam za ciekawość /to z nudów/, ale co to takiego? antena czy gałązka? nie daje mi to spokoju http://images48.fotosik.pl/65/40d92cc71ac633c5med.jpg Elutku, to antena u sąsiada na dachu. Mirku, ja nie wiem, w które zdjęcie klikasz. Jeśli w Elutkowe, to jest na fotosiku po dodaniu mu czerwonego kółka , jest to jego pełny rozmiar (to nie miniatura) i wtedy najczęściej otworzy się główna strona serwisu hostującego zdjęcie. Jeśli klikasz w to moje, to ono w ogóle nie jest na fotosiku (obraziłam się na fotosik ), więc otwiera się całkiem co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.02.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Aha, bolsze nie budiet..Ale i w miniaturki klikałem, i też strona główna. Chyba robi bokami i nawet ściąganie kasy od ludzi mu nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 No... Zaczynam sie zastanawiać czy szybko nie zapisywać tych wszystkich zdjęć z fotosika, bo kto wie, jak to się skończy, jeszcze zamkną, a moje foty szlag trafi, nie wiem, czy wszystkie odnajdę w przepastnych stosach archiwalnych płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.02.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 U nas dziś w nocy zimsko dało czadu. Główne ulice wyglądają jak polne drogi i cały czas sypie. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts