DPS 18.02.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Zima, zima, zima, pada, pad śnieg... Jadę, jadę w dal sankami... Jest taki pomysł, żeby u nas dzisiaj kulig zrobić. Chyba zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.02.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 a ja czekam na pług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.02.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 a ja czekam na pług o... o... o...rać już będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 a ja czekam na pług o... o... o...rać już będziesz? ... kurde ... a ja muszę kosiarkę rychtować ... nowa trawa zaczyna rosnąć coraz szybciej ... a tak fajnie było w zimie nie rosła pozdróweczka cieplutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 18.02.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 a ja czekam na pług Elutku -Ty w tej pozycji na ten pług czekasz?????/ Ubierz się jakoś cieplej bo se co przeziębisz zanim przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.02.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 a ja czekam na pług Elutku -Ty w tej pozycji na ten pług czekasz?????/ Ubierz się jakoś cieplej bo se co przeziębisz zanim przyjedzie hehe przyjedzie to rozgrzewał będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 18.02.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 a ja czekam na pług Elutku -Ty w tej pozycji na ten pług czekasz?????/ Ubierz się jakoś cieplej bo se co przeziębisz zanim przyjedzie hehe przyjedzie to rozgrzewał będzie Ponoć trzy zalety kobiet na c; -cysta -cudza i cycata Trzy zalety mężczyzn na ło; -łobcy -łogolony i łogoniasty Może Ci taki przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 18.02.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ni no , ja sie pochlastam . Znowu wali to BIAŁE GÓWNO. kuuuulfaaaa ile można ... Mam taka teorię , że tam na "górze" kapneli się że koniec zimy a tu materiał niewykorzystany . Teraz przez 2 tygodnie chcą nadgonić nicnierobienie przez całą zimę . Tylko dlaczego chcą mnie przy tym zaj..ać przy łopacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 18.02.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Podobno tak do połowy marca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 18.02.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Podobno tak do połowy marca... taa kopnij mnie jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.02.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ni no , ja sie pochlastam . Znowu wali to BIAŁE GÓWNO. kolega malkontent? a co by było jakby przyszło mieszkac w Rosji czy Kanadzie?? odśniezam dwa razy dziennie, muskuły se wyrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 18.02.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 odśniezam dwa razy dziennie, muskuły se wyrobie muskuły to juz mam, cycki większe niż niejedna baba , tylko plecy jakoś nie chcą się dostosować i strajkują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 18.02.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 kolega malkontent? a co by było jakby przyszło mieszkac w Rosji czy Kanadzie?? odśniezam dwa razy dziennie, muskuły se wyrobie Hi, hi,.... a szacunki brakarskie kolega był zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.02.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Hi, hi,.... a szacunki brakarskie kolega był zrobił Mirku niestety od trzech lat nie muszę ich robić ale za to kontroluje wykonanie;) ....zapewniam wolałem tą pierwszą rolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 18.02.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.02.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 U nas też cały czas wali to białe gówno Na dodatek wczoraj dostałam w łeb soplem (dobrze, że mi sie nie wbił) i dziś muszę robić akcję "zrzucanie sopli z dachu", bo jak wczoraj podniosłam głowę to mi sie słabo zrobiło na ten widok. Chce mi sie już słoneczka i ptaszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ni no , ja sie pochlastam . Znowu wali to BIAŁE GÓWNO. kuuuulfaaaa ile można ... Mam taka teorię , że tam na "górze" kapneli się że koniec zimy a tu materiał niewykorzystany . Teraz przez 2 tygodnie chcą nadgonić nicnierobienie przez całą zimę . Tylko dlaczego chcą mnie przy tym zaj..ać przy łopacie . Odnśnieżanie to pikuś, drogi są zawalone maksymalnie Łączę się w bólu z ziomalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.02.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jasne zima bez śniegu fajna rzecz, tylko czemu potem wszyscy marudzą, że susza i roślinki jakieś takie nie teges? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.02.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jasne zima bez śniegu fajna rzecz, tylko czemu potem wszyscy marudzą, że susza i roślinki jakieś takie nie teges? Nikt nie twierdzi że zima bez sniegu to fajna rzecz . Ja tam wole jak jest śnieg . Tylko że nikogo chyba nie raduje taka sytuacja, kiedy przez ponad 2 miesiące napada 20% masy sniegu, a przez dwa tygodnie 80% ! Gdyby tak, w trakcie nadchodzącej wiosny ,przez marzec, kwiecien i maj deszcze można byłoby policzyć na palcach , a potem pod koniec czerwca zaczeło by padać i padało dziennie przez 2 tygodnie po 150 mm deszczu . Już widze te narzekania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.02.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A najgorsze jest to, że możemy o naszych żalach związanych ze śniegiem co najwyżej zameldować koniowi. Czyli nie ma do kogo mieć pretensji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts