Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIMA

amalfi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 249
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a ja czekam na pług :-?

Elutku -Ty w tej pozycji na ten pług czekasz?????/

Ubierz się jakoś cieplej bo se co przeziębisz zanim przyjedzie :D

hehe :D

przyjedzie to rozgrzewał będzie 8) :wink:

Ponoć trzy zalety kobiet na c;

-cysta

-cudza

i cycata

Trzy zalety mężczyzn na ło;

-łobcy

-łogolony

i łogoniasty

Może Ci taki przyjedzie :lol: :lol:

Ni no , ja sie pochlastam . Znowu wali to BIAŁE GÓWNO.

kuuuulfaaaa ile można ... :evil:

Mam taka teorię , że tam na "górze" kapneli się że koniec zimy a tu materiał niewykorzystany . Teraz przez 2 tygodnie chcą nadgonić nicnierobienie przez całą zimę . Tylko dlaczego chcą mnie przy tym zaj..ać przy łopacie . :cry:

U nas też cały czas wali to białe gówno :evil:

Na dodatek wczoraj dostałam w łeb soplem (dobrze, że mi sie nie wbił) i dziś muszę robić akcję "zrzucanie sopli z dachu", bo jak wczoraj podniosłam głowę to mi sie słabo zrobiło na ten widok.

Chce mi sie już słoneczka i ptaszków :cry:

Ni no , ja sie pochlastam . Znowu wali to BIAŁE GÓWNO.

kuuuulfaaaa ile można ... :evil:

Mam taka teorię , że tam na "górze" kapneli się że koniec zimy a tu materiał niewykorzystany . Teraz przez 2 tygodnie chcą nadgonić nicnierobienie przez całą zimę . Tylko dlaczego chcą mnie przy tym zaj..ać przy łopacie . :cry:

Odnśnieżanie to pikuś, drogi są zawalone maksymalnie :evil:

Łączę się w bólu z ziomalem 8)

Jasne zima bez śniegu fajna rzecz, tylko czemu potem wszyscy marudzą, że susza i roślinki jakieś takie nie teges?

Nikt nie twierdzi że zima bez sniegu to fajna rzecz . Ja tam wole jak jest śnieg . Tylko że nikogo chyba nie raduje taka sytuacja, kiedy przez ponad 2 miesiące napada 20% masy sniegu, a przez dwa tygodnie 80% ! :evil:

Gdyby tak, w trakcie nadchodzącej wiosny ,przez marzec, kwiecien i maj deszcze można byłoby policzyć na palcach , a potem pod koniec czerwca zaczeło by padać i padało dziennie przez 2 tygodnie po 150 mm deszczu . Już widze te narzekania . :o