Chef Paul 23.02.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 nie wklejajcie już tych zimowych zdjęć bo mi się niedobrze robi z rana przy kawie. A tak pięknie miałem jeszcze wczoraj wieczorem odśnieżone............ ... proszę bardzo ZIMA ... Flagler Beach, Florida 2009/02/21 http://www.chefpaul.net/Florida/FB090221.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 U nas wczoraj do 19 sypalo i byl mroz. Okolo 20 zaczal padac intensywnie deszcz, temperatura skoczyla na plus, wiec w nocy z dachu caly czas zsowal sie topniejacy snieg (odglosy straszne). Teraz wokol domu mamy zaspy, sciezki stoja w wodzie, a snieg topnieje w oczach czyli bedzie potop na niewykostkowanej dzialce przy takim tempie topnienia sniegu. Juz chyba wolalam mroz i jak bylo bialo. No właśnie. U nas ta sama historia. Ja chcę mrozik, słońce i snieg! Chefie, a te pelikany to w siatkówkę grają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 No właśnie. U nas ta sama historia. Ja chcę mrozik, słońce i snieg! Ale Ty to jesteś mało wymagająca, wiesz co? najbardziej rozwaliło mnie to słońce.................mmmmmmmmmmm.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina.Oporska 24.02.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ajj ja to już czekam z niecierpliwością na WIONĘ może ktoś już ją widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.02.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 "myślę sobie że .... ta zima kiedyś musi minąć zazieleni się ,urośnie kilka drzew....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 No właśnie. U nas ta sama historia. Ja chcę mrozik, słońce i snieg! Ale Ty to jesteś mało wymagająca, wiesz co? najbardziej rozwaliło mnie to słońce.................mmmmmmmmmmm.......... No co, no co? Zawsze mam swoje małe marzenia. I one zwykle szybko się spełniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.02.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ja tam nie wiem co Ty sobie wymarzyłaś i co tam Ci się spełniło , ale mnie się nie podoba to co widzę. Szaro, buro i ponuro. Bryndza i plucha. Do bani z taką zimą. A tak już fajnie przez kilka dni było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.02.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ja tam nie wiem co Ty sobie wymarzyłaś i co tam Ci się spełniło , ale mnie się nie podoba to co widzę. Szaro, buro i ponuro. Bryndza i plucha. Do bani z taką zimą. A tak już fajnie przez kilka dni było. może to już koniec tej zimy? i wiosna się zbliża? w niedzielę już marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.02.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 może to już koniec tej zimy? i wiosna się zbliża? w niedzielę już marzec Jakiej zimy? A kiedy ona była? Nędzna namiastka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.02.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 zima nie zima ... u mnie na zadupiu dziś rano o mały włos w rowie bym skończyła ... to ciulstwo na drodze się ubiło, zrobiły się koleiny lodowe , dziury ... na dodatek 2 samochody się nie wyminą bo po bokach zaspy po pas się wk.... , zadzwoniłam do gminy i zjeb.... kogo się dało po czym Pan dostojny stwierdził, że jedyne wyjście to solanka, ale oni solanki nie używają noż kawy pić nie musiałam tak mi ciśnienie skoczyło .... się wydarłam to mnie chyba kuźwa chyba w Czechach słyszeli jak to możliwe, żeby droga gminna była czarna a poboczne tak zalodzone .... na 100% gminne były solone .... a tu ciemnotę w żywe oczy ufff, wyrzucić z siebie musiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziaba1719504718 24.02.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ciepełka się chce. Też zasypana ,niemrawo myślę , że jak się teraz to-to rozpuści, jak gruchnie po rowach , rzeczkach i dopływach - to się słabo robi. Zaraz zacznie się biadolenie w temacie błotniastym, że szlag gminne zasoby, że kajaki na spływy , dziury po zderzaki a rządzące ( jakie by nie były ) głuche i ślepawe. Do kwietnia jak nic się zejdzie, żeby paradne pantofle założyć. I samochodu co dzień z błocka nie odkuwać. Idzie lepsze. Na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.02.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 zima nie zima ...się wk.... , zadzwoniłam do gminy i zjeb.... ja tylko maila posłałem, szkoda kasy za telefon i nikt mi kitu nie wciskał, po trzech godzinach był pług i droga jest ok. Maila w gminie odebrali 12min. po wysłaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.02.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 zima nie zima ...się wk.... , zadzwoniłam do gminy i zjeb.... ja tylko maila posłałem, szkoda kasy za telefon i nikt mi kitu nie wciskał, po trzech godzinach był pług i droga jest ok. Maila w gminie odebrali 12min. po wysłaniu pismo to jest pismo, trzeba zareagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziaba1719504718 24.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Urzędowo ma się 30 dni na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.02.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 U nas od wczoraj wszystko sie topi, jest ponuro i brudno. Przedwczoraj jak skrecilam z ulicy na droge polna do nas jechalam w zrobionych przez inne auta koleiny i wszystko bylo dobrze dopoki nie musialam wyprzedzic rowerzysty, lekko zjechalam i sie zakopalam w blocie sniegowym . Na szczescie bylam 100 m od domu i moi mnie przyszli wypychac. Wczoraj i dzisiaj wyjezdzam i wjezdzam z podjazdu z rozpedu zeby sie "zgrabnie" wbic w zrobione koleiny i dojechac szybko do drogi asfaltowej. A wokolo domu jest paskudnie, brudny snieg i bloto, blee. Ja chce wiosny, slonca i zeby bylo jasno do poznego wieczora!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.02.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 U nas od wczoraj wszystko sie topi, jest ponuro i brudno. Przedwczoraj jak skrecilam z ulicy na droge polna do nas jechalam w zrobionych przez inne auta koleiny i wszystko bylo dobrze dopoki nie musialam wyprzedzic rowerzysty, lekko zjechalam i sie zakopalam w blocie sniegowym . Na szczescie bylam 100 m od domu i moi mnie przyszli wypychac. Wczoraj i dzisiaj wyjezdzam i wjezdzam z podjazdu z rozpedu zeby sie "zgrabnie" wbic w zrobione koleiny i dojechac szybko do drogi asfaltowej. A wokolo domu jest paskudnie, brudny snieg i bloto, blee. Ja chce wiosny, slonca i zeby bylo jasno do poznego wieczora!!! Ja też chcę tego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.02.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a dlaczego tylko do późnego wieczora? Do rana ma byc widno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.02.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a dlaczego tylko do późnego wieczora? Do rana ma byc widno!!! A to trzeba się przenieść jeszcze bliżej bieguna. Choć od biedy Petersburg wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.02.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a dlaczego tylko do późnego wieczora? Do rana ma byc widno!!! Nie, no troche trzeba sie przespać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.02.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Juz nie moge sie doczekac tarasiku po ciezkim dniu pracy . Tzn po pracy najpierw jeszcze prace wokol domku, a potem tarasik, nozki do gory, zimne piwko i siedzenie i nic nierobienie do poznych godzin wieczornych. Latem moglismy tak z mezem siedziec nawet i do 23. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts