prezes413 21.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 wyburzyłem ostatnio stary dom i mam częsciowo nie dużą w nim piwnice. Muszę ją zasypać. Moje pytanie brzmi czym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 21.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 pierwsze pytanie to co będzie tam zamiast tego domu i do tego materiał dostosować do zasypania drugie pytanie to co za materiał masz dostępny w okolicy w przyzwoitej cenie,warto rozeznać się po okolicy co za towar worzą przewoźnicy i ile ci tego potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 21.11.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Mam samochód muszę zmienić olej olej jaki polecacie? Co za pytanie ? Najpierw napisz czy będziesz coś budował w tym miejscu jeżeli nie to zasyp czym, chcesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.11.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 ... Muszę ją zasypać. Moje pytanie brzmi czym ? jesli Cie stać na ziemie - kup ziemi i zasyp jesli nie stac - nagrab lisci w lesie/darmowe/, zasyp i uformuj kopiec, następnie udepcz jesli na wiosne opadnie - powtórz zasypywanie za rok /i powtarzaj co roku - do skutku/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes413 22.11.2008 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Pod tą zasypaną piwnicą będzie podłoga w nowym dom. Stary był częściowo podpiwniczony i chce zasypać tę piwnice, a nowe fundamenty będą poza starymi fundamentami. I nie chce aby mi siadła podłoga dlatego pytam jakim materiałem go zasypać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.11.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 ... nie chce aby mi siadła podłoga dlatego pytam jakim materiałem go zasypać? trzeba było tak od razu w tej sytuacji pospółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes413 22.11.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 się spieszyłem i nie wyjaśniełem dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts