yria 21.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Mam wąską działkę 12m i dylemat. Gdzie lepiej umieścić osadnik gnilny od oczyszczalni przed domem (od strony kuchni) czy za domem ( od strony salonu i tarasu).W projekcie mam za budynkiem, ale można to zmienieć. Musiałabym wówczas wydłużyć rurę z osadnika do drenażu o jakieś 20m. Boję szmbiarki,. która będzie musiała przejeżdzać ponad 30m, niektórzy mówią, żę może uszkodzić nawierzchię. Czy to prawda? Jakie jest Wasze zdanie? Jaką najlepiej wybrać (pytam o materiał z jakiego jest wykonana) ?Help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yria 23.11.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Hej, nie kupowaliście oczyszczalni?dpowiedzcie babie budowniczy jaką wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 25.11.2008 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Hej, nie kupowaliście oczyszczalni? dpowiedzcie babie budowniczy jaką wybrać. Mam Aquamatic, ale to coś innego niż Ty planujesz i droższa. Moja chodzi już ze dwa lata i szambelan jeszcze jej nie widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dess1 28.11.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Panda... a czy nie powinno się choć raz w roku zawezwać 'beczkę śmiechu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 28.11.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Panda... a czy nie powinno się choć raz w roku zawezwać 'beczkę śmiechu"? Nie widzę przeciwskazań, póki co nie widzę potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts