yria 21.11.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Muszę wyjechać. Po 7 miesiącach budowy czyję, że jak nie wyjadę to będę musiałam zacząć chodzić do psychoterapeuty. Słowo. Gdzie tanio można wyjechać na Sylwestra?Nie bardzo zależy mi na jakiej niebiańskiej zabawie. Bardziej na swojskkim klimacie. Może narty, może basen?Sama nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 02.12.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 ... Gdzie tanio można wyjechać na Sylwestra? ... z Bieszczad jest rzut beretem na Ukraine - tam jeszcze jest tanio Muszę wyjechać. Po 7 miesiącach budowy czyję, że jak nie wyjadę to będę musiałam zacząć chodzić do psychoterapeuty. Słowo.przeżywam dramat, właśnie doczytałam, że spoina między bliczkami fundamentowymi powinna mieć, tak jak wspominałeś, do 20mm maksymalnie! Czym grozi "radosna twórczość" mojego wykonawcy i jak powinnam się zachować? HELP za bardzo przezywasz wydumane problemy, budowe zostaw może fachowcom a sama zajmij sie czyms na czym sie znasz będzie mniej nerwowo, a wcale nie gorzej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 16.12.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Widziałam ofertę wylotu na Teneryfę 349 bez wyżywienia za tydzień (PLN), z wyżywieniem ok 899 ale wylot jest ... dzisiaj Może Egipt? Albo Kreta - tam teraz jest jakieś 20-22 st C bajka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.12.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 No i co poleciałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 tanio jest wybrać się... do lasualbo przyjedź do mnie. będziemy razem... chorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.12.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 tanio jest wybrać się... do lasu albo przyjedź do mnie. będziemy razem... chorować. No co Ty? Na święta Cię położyło Trzymaj się cieplutko i wykuruj się do porządku. Życzę zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambus23 25.12.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Proponuję weekend sylwestrowy w Żyrardowie. Wspaniała zabawa i ekstremalny nocny spacer po ciemnych uliczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotos 06.11.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 (edytowane) Tu macie dobre oferty sylwestra, m.in. Paryż, Budapeszt czy też Łeba i zabawa z ekipą Warsaw Shore [spamer] Edytowane 25 Marca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 06.11.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 odpowiadając na pytanie z tematu wątku odpowiem krótko T A T R A L A N D I A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec janek 16.02.2016 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Witajcie, do sylwestra trochę czasu ale opowiem gdzie byłem w tym roku.Otóż jeżeli lubicie góry i atrakcje z nimi związane to zapraszam do Szczyrku. Klimat podobny do Zakopanego jednak mniej tłocznie i taniej.Ofert noclegów jest naprawdę dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts