Mohag 23.11.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 a "nie do konca" wykonane lazienki, wykreowano po to zeby normalny czlowiek mogl sobie kupic pare metrow kafelek, przy czym te pare metrow nie zwala z nog..... A nie dlatego żeby zmienić dość długo panujący trend kafelkowania aż pod sam sufit i wprowadzić nowy ? to zalezy jak kto na to patrzy i dla kogo ile jakis trend trwa ja znam kafelki nie do konca juz od 20 lat i moge powiedziec ze mi sie przezarly czyli dla mnie powinni juz dawno ten trend zmienic... ale deweleoper myslli inaczej. Przy stu wybudowanych mieszkaniach, w kazdym obetniemy 5 m2.. przy sredniej 100 zl (kafle+dodatki+robocizna) cena wzieta z sufitu pogladowo, robi sie juz troche a przeciez na tych stu mieszkaniach sie nie konczy.... biorac okres 20 lat ( tamtu, o naiwnosci ... myslisz ze mode my wymyslamy, czy nasi architekci ? ogolno dostepna "mode" nie kreuja nawet "designerzy". Ogolno dostepna mode kreuja producenci i rynek zbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.11.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 to zalezy jak kto na to patrzy i dla kogo ile jakis trend trwa ja znam kafelki nie do konca juz od 20 lat i moge powiedziec ze mi sie przezarly czyli dla mnie powinni juz dawno ten trend zmienic... A może to jest tak, że "przeżera się" każdemu co innego, konkretnie to co on miał i co mu sie znudzilo i opatrzyło i zbrzydło, a komus innemu to będzie odpowiadac, bo jest dla niego "nowością". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.11.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 uhu jak najbardziej ale to juz jest indywidualna sprawa i to "odchodzenie" od czegos w ogolnej "modzie", jest w tym przypadku nagiete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.11.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 oczywiście, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 23.11.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 w moim poprzednim meiszkaniu nie mialam plytek na calosci, jeda sciana byla do pomalowania- tak mi sie podobalo wtedy wyszlo tak: sciane malowalam 3 razy, bo nie moglam utrafic z kolorem, ktory by pasowal po 2 latach sciana mi popekala, bo byla troche sztukowana przy montazu drzwi teraz, mimo ze architekci doradzali inaczej, mam na wszystkich scianach od gory do doly plytki i nei musze sie martwic o dobry kolor, o malowanie ani pekanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 12.12.2008 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ja na 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2008 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ano tak jak się komu podoba Mam gdzieś mody - w każdym zakresie - budowlanym też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinda 14.07.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 ja na 130 no własnie, ja też między 130 a 140 ... kafelki do samego sufitu kojarzą mi się z rzeźnią, chłodnią, z czymś takim. Szczególnie , że mam białe więc efekt rzeźni byłby spotęgowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 14.07.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witam, U mnie jest tak: - w łazience mamuśki do drzwi; - w wc do 1,6m - w naszej łazience: do ściany kolankowej (1,4m) nad wanną mam cegły i są do sufitu, kolejna ściana do geberit w płytkach a reszta w cegłach i prysznic w otoczakach do sufitu, za lustrem do wysokości ściany kolankowej ..więc w każdej mam inaczej i.. chyba raczej nie patrzyłam na modę, po prostu miałam jakąś wizję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts