laparia 22.11.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Witam Dostałem wstępną wycenę za wykonanie kominka. Wkład już mam. Rury doprowadzone do pomieszczeń. Pozostanie tylko małe podkucie i obrobienie. Oczywiście wykonanie zabudowy. Kominek prosty z płyt, jedynie mała obwudka paleniska z kamienia lub płytek. W cenie nie ma wkładu do komina. Wykonawca zarzyczył sobie 6 tys. Jak sądzicie to dużo czy cena ok. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laparia 23.11.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 23.11.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 pewnie że za dużo nie wiem czy pół tej ceny to będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebciu 23.11.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Ja w zeszłym roku zapłaciłem wykonawcy 2,5 tyś (sierpień) najlepszy fachowiec w moim mieście, człowiek z polecenia (Gniezno). Robota obejmowała obudowanie kominka bardzo prosta obudowa, rozprowadzenie instalacji do 5 pomieszczeń wykucie oraz wykończenie wlotu powietrza, ustawiwnie kominka oraz podłączenie do komina.pzdrSebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts