T-rex 22.11.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 chce tanim kosztem wykonać kilkanaście metru sufitu podwieszanego - biuro. co będzie najtansze ? GK czy kasetony ? sklaniam sie ku kasetonom - jakiej kwoty sie spodziewac za m^ ? mowa tylko o materiałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T-rex 23.11.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 nikt nic nie podiweszal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 23.11.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 nikt nic nie podiweszal Podwieszal, podwieszal. Ale ja mysle ze pytanie jest zbyt banalne No, moze sie myle Jednak wiesz, bierze sie tel. dzwoni do firm zajmujacych sie sprzedaza materialow czy uslugami w w/w sprawach i po klopocie. A na zadane potem pytanie np. sufit z G/K kosztuje xx,zł. a typu np. amstrong xx,zł. Powiedzie mi czy i ktory latwiej bedzie mi polozyc? Czy przykladowo jakos tak, sadze ze wtedy powstanie jakas dyskusja a tak... poszedles nalatwiejsza droga i czekasz az dosytaniesz wszystko na talerzu bez najmniejszczego wysilku z Twojej strony. Napewno nie zrobiles tego celowo. Sorka nie gniewaj sie ale tak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts