pingo 20.10.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Muszę pilnie wziąć sięza malowanie wnętrz, a nie zdążyłem zrobić żadnego rozeznania w cenach. Jak w tej branży wygląda kwestia rabatów przy większych zakupach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.10.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Pingo - całe farby do wnętrz brałem z Dekoralu. Kupowałem w ich studiach. Przypuszczam, że we Wrocławiu jest kilka. Dostałem rabat 20%, no ale znam trochę sprzedawczynie. 20% jest dla hurtowników. 10% bez łaski na wejściu. Można powalczyć i ich przycisnąć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pingo 21.10.2003 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Dzięki Kodi. A jak oceniasz jakość Dekoralu, bo ostatecznie przymierzam się właśnie do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 22.10.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Po pierwsze zrobią Ci wszystkie kolory za jakieś 13-15zł za litr. Po drugie dobrze kryją - 2 razy malowanie Ciemne kolory 3 razy Jestem bardzo zadowolony. Bo dobre farby i rozsądna cena jak z automatu. Kurcze jestem na urlopie tylko wpadłem na 5 min. do pracy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts