Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GRANAT-Claudii&Criss

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 128
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Claudii Witamy Cię, ponieważ wybraliśmy projekt domu granat, a Twój dziennik znam na pamięć, a do tego mieszkamy blisko Tarn.Góry,mam pytanie: Czy w związku z tym byłaby szansa obejrzenia domu, jak to wygląda wewnątrz jakie rozwiązania,mnie bardzo ciekawi jak wygląda kuchnia z salonem czy nie jest za mała i wiele wiele innych pytań.

Mój mail:[email protected] czekam na odpowiedz

• 2 months później...
  • 1 year później...

tak jakoś mi się wydawało na tych zdjęciach, ale jak się przyjrzałem to rzeczywiście go nie ma. A o ile jest przesunięty? Ja buduje "metodą gospodarczą" i do wszystkiego dochodzę sam(szkoda ze po czasie).

U mnie wygląda to tak: mam konin systemowy wyciągnięty nad strop a na dachu pełne deskowanie + papa( trzeba było się spieszyć bo zima szła 2011/12). I teraz miał być c.d wyciąć deski i w górę a tu "zonk".Może macie jakąś poradę jako użytkownicy "Granatu"?

Witam!

jestem nowy na forum, buduje domek Granat - po małym tuningu :) tzn troszke większych gabarytów i kotłownie mam za garażem.

Mam prośbe, potrzebuje jakiś szacunkowy kosztorys budowy domku zeby to ładnie do banku przedstawić, jeżeli to nie sprawi kłopotu poprosze na maila [email protected] ile wyszło za jakie elementy

ewentualnie jesli macie jakiś projekt elektryki lub kanalizacji i c.o. też poprosze bo ja niestety nie mam takiego...

• 2 months później...