Claudii 22.11.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 zapraszam do dodawania swoich komentarzy -uwag,porad,pytań,krytyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trotek77 22.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Powodznia ładny projekt!!! kibicujemy i trzymamy kciuki !!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 22.11.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Witam,cieszę się, że trafiłam na to forum. Będę Wam kibicować, pisz jak najwięcej. My w przyszłym tygodniu spisujemy umowę przedwstępną i jak dobrze pójdzie, to w tym roku będziemy właścicielami działki. Wielbicielami "GRANATA" już jesteśmy. Co zmieniliście w projekcie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 23.11.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Witam, jak jeszcze nie trafiłaś na stronke zapaleńców GRANATA to trzeba to nadrobić 39 stron do ogarnięcia http://forum.muratordom.pl/granat,t64468.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 03.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Witam w Nowym Roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_t 30.01.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 uzupełniać proszę bo ciekaw jestem jak sąsiadom prace idą. Wyczytałem, że kupiliście działkę po 79 zł/m2. Całkiem dobra cena. Chyba nawet glądałem ją w zeszłym roku gdy sam szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikela 04.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witam, Nareszcie ktos buduje piwnice - my tez bedziemy takową mieć zaczynamy w czerwcu. Podpiwniczamy cały dom. Czy robiliscie badanie gruntu ? Pozdrawiam i życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 05.02.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Mikela-badanie gruntu to chyba robota architekta on dokonuje adaptacji projektu do panujących warunków na danym terenie .Ja czegoś tagiego nie robiałam a on ..hmm wątpię ,napisał że zbadał teren ale nie sądzę,żeby ruszył dupsko hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 06.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witam-wpisuję się tutaj, bo dziennik zapowiada się interesująco no i jesteśmy na podobnym etapie budowy-my już mamy fundamenty pozdrowienia z pomorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 27.02.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witam a co tu u Was taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 27.02.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Cisza, bo zima nas przyblokowała,geodeta naniósł budynek ale cóż z tego jak pod kolana śniegu i palików nawet nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 27.02.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ale już wiosna idzie Klaudia, pisałaś coś wcześniej że macie wzięty kredyt-mam pytanko, co to za kredyt-złotówkowy czy w walucie i w jakim banku i czy jesteście zadowoleni, ale pytań no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 27.02.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Kredyt w Mlilennium we franusiach, wzięty w ostatniej chwili przed kryzysem,teraz byśmy nie dostali Mimo wysokiego kursu i tak mi się opłaca,bo wtedy wychodzi mniej franków do spłaty na razie mam karencję 18-m-cy-spłacam same odsetki,może za ten czas kurs wróci do normy.Oprocentowanie wraz z marżą 1,71%-nieźle co ? Transza na działkę i I na budowę już wypłacone-regularnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.03.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Klaudia a co u Was taka cisza, nie możliwe żeby nic się nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 15.03.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Zaczynamy dopiero po świętach ok 15.04 bo mój mistrz od budowy kończy robotę u tych co zaczął w tamtym roku tzn tynkuje im całą chałupę . Jest to przyjaciel rodziny teściów,mam do niego pełne zaufanie i opinie ludzi którym budował,no i oczywiście cena te 8tyś za taką kaskę to będę na niego czekać choćby nie wiem co.....Nie mogę się już doczekać budowy,kasa kisi się na koncie ja jestem pełna energii i gotowa do wydawania hahahahah Ale muszę liczyć się z wydatkami ,żeby mi kredytu starczyło no i chcę udowodnić wszystkim niedowiarkom ,że przy dobrym "inwest plan"wybuduję domek za 250tyś na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek57 06.04.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 My tez marzymy o wybudowaniu i czesciowym wykonczeniu za 200tys wiec bedziemy wam kibicowac:) My narazie czekamy na wyodrebnienie dzialki a potem pomyslimy czy zaczniemy w tym roku czy ten rok poswiecimy na fformalnosci papierkowe. Z mila checia zobaczymy na zywo efekty waszej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.04.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 [wpisy z dziennika budowy] Gratulacje. Wyboru projektu. Mamy zamiar wprowadzic takie same zmiany w projekcie. Macie zrobiony wstepny kosztorys budowy? Wiecie ile wyniesie was podpiwniczenie? Chetnie zobaczymy wasza budowe . Pozdrawiam Na jakiej podstawie macie robiony ten kosztorys? Jaki jest udzial materialow a robocizny? Projekt macie z wentylacja mechaniczna? Bedziecie robic GWC? http://forum.muratordom.pl/uzytkownik23734.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nppn 08.04.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 hejka ! my też budujemy granata no raczej dopiero zaczynamy no ale od czegoś trzeba no nie...narazie jesteśmy na etapie pozwolenia na budowę i obiecano nam że na czerwiec już będzie zobaczymy projekt już zakupiony i tu niespodzianka żadnych zmian...zakochaliśmy się w nim i nic nie mamy zamiaru zmieniać..mam nadzieję że uda się nam wybić chociaż fundamenty w tym roku...będziemy wam kibicować pozdrowionka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Tomasz 16.04.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 podoba mi sie Twoje podejście do sprawy budowania Claudii to napawa mnie optymizmem. Będę obserwowac twoje poczynania na bierząco choć planuję budować inny dom ale mniej więcej tej samej wielkości - Codzienny c117a. Powodzenia w tanim budowaniu. nawiasem mówiąc szkoda że tak daleko mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 16.04.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 podoba mi sie Twoje podejście do sprawy budowania Claudii to napawa mnie optymizmem. Będę obserwowac twoje poczynania na bierząco choć planuję budować inny dom ale mniej więcej tej samej wielkości - Codzienny c117a. Powodzenia w tanim budowaniu. nawiasem mówiąc szkoda że tak daleko mieszkasz o -codzienniacy-jak fajnie, a byliście już na naszym forum? http://forum.muratordom.pl/codzienny-c117-z-muratora-opinie,t81298-720.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts