Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika GRANAT-Claudii&Criss

Claudii

Recommended Posts

Witam, gratuluję domku. Sami zastanawialiśmy się nad tym projektem, ale w końcu wybraliśmy inny. Jesteśmy na etapie instalacji i wyboru bramy garażowej. Zastanawiamy się nad bramą którą Wy macie. Napisz proszę jak sprawuje się brama. Cena jest bardzo atrakcyjna, a do Sosnowca też mamy blisko. Widziałam, że ty też miałaś wątpliwości przy wyborze (w ten sposób znalazłam Twój dziennik :)

• Odpowiedzi 367
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aneczka, cena 55 tys to bardzo drogo. Ja akurat miałam znajomego murarza a pomocników musisz ze świecą szukać , bardzo ciężko.

Polecam moich górali, budują po dach , ciężko się do nich dodzwonić i pewnie mają już terminy zarezerwowane na ten rok -508-586-660.

Bardzo Ci dziękuje za namiar. Buduje sie dopiero na wiosne ale szukam już ekipy bo wiadomo mieć dobrą ekipe i nie drogą trzeba już szukać. Podziwiam Ciebie jak TY wszystko pięknie ogarnełaś :wave: . Oby mi też tak sprawnie poszło. Pozdrawiam

Edytowane przez ANECZKA Ł.

Claudii przeczytałam Twój dziennik budowy i dałas mi siły!! Twoja energia i optymizm bardzo mnie podbudowały.

Jesli pozwolisz to skorzystam z Twojego namiaru na Górali od dachu. bo jestesmy na etapie poszukiwania ekip.

U nas tylko podoszenie pietra i wymiana dachu (no i burzymy na dole wszystkie ścianki działowe), wymiana instalacji i takie tam. Pozwolenie pare dni temu dostaliśmy i jakoś cięzko nam sie posunąc dalej.

Gratuluję pomysłow i realizacji!

hej,

ja znowu mam pytanie - gdzie kupowaliście piec ? bo cena wydaje mi sie korzystna,

przerabiałam Klimosza, Lazara ale chyba skończymy na Defro, tylko ja potrzebuje min 25kW

Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam

Mam juz tynki ! wszędzie poza piwnicą - piwnice bedziemy tynkować sami zobaczymy co z tego wyjdzie