ediq 18.06.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam, gratuluję domku. Sami zastanawialiśmy się nad tym projektem, ale w końcu wybraliśmy inny. Jesteśmy na etapie instalacji i wyboru bramy garażowej. Zastanawiamy się nad bramą którą Wy macie. Napisz proszę jak sprawuje się brama. Cena jest bardzo atrakcyjna, a do Sosnowca też mamy blisko. Widziałam, że ty też miałaś wątpliwości przy wyborze (w ten sposób znalazłam Twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 18.06.2010 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witaj ediq , nie narzekam na bramę zwłaszcza ,że przeżyła pierwszą zimę i nie było z nią problemów.Firma od bramy znajduje się w Bytomiu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANECZKA Ł. 20.06.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Aneczka, cena 55 tys to bardzo drogo. Ja akurat miałam znajomego murarza a pomocników musisz ze świecą szukać , bardzo ciężko. Polecam moich górali, budują po dach , ciężko się do nich dodzwonić i pewnie mają już terminy zarezerwowane na ten rok -508-586-660. Bardzo Ci dziękuje za namiar. Buduje sie dopiero na wiosne ale szukam już ekipy bo wiadomo mieć dobrą ekipe i nie drogą trzeba już szukać. Podziwiam Ciebie jak TY wszystko pięknie ogarnełaś . Oby mi też tak sprawnie poszło. Pozdrawiam Edytowane 20 Czerwca 2010 przez ANECZKA Ł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ediq 20.06.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie: czy napęd daje sobie radę przy takiej wielkości bramie czy musieliście dokupić mocniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANECZKA Ł. 20.06.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Mam jeszcze jedno pytanko czy do ściągnięcia humusu jest potrzebne pozwolenie na budowe? Może to banalne pytanie ale chciałabym przygotować teren pod budowe bez pozwolenia a niechciałabym potem płacić jakiejś kary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 20.06.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 ediq- napęd jest dobrany pod bramę,wiec spokojna głowa Aneczka - do ściągnięcia humusu nie trzeba pozwolenia na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agiszon 25.06.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Claudii przeczytałam Twój dziennik budowy i dałas mi siły!! Twoja energia i optymizm bardzo mnie podbudowały. Jesli pozwolisz to skorzystam z Twojego namiaru na Górali od dachu. bo jestesmy na etapie poszukiwania ekip.U nas tylko podoszenie pietra i wymiana dachu (no i burzymy na dole wszystkie ścianki działowe), wymiana instalacji i takie tam. Pozwolenie pare dni temu dostaliśmy i jakoś cięzko nam sie posunąc dalej. Gratuluję pomysłow i realizacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 25.06.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Dzięki Agiszon niestety moje pozytywne fluidy już tracą moc. Jestem wykończona psychicznie i sama potrzebuję się podbudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANECZKA Ł. 26.06.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Dzięki Claudii za górali wycenili mi dach na 14tyś za 190m2. Ale za całoś budowy chcą 55tyś. masakra. Chyba tylko dach mi zrobią a ekipe będe szukać dalej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikela 02.07.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 hej, ja znowu mam pytanie - gdzie kupowaliście piec ? bo cena wydaje mi sie korzystna,przerabiałam Klimosza, Lazara ale chyba skończymy na Defro, tylko ja potrzebuje min 25kW Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam Mam juz tynki ! wszędzie poza piwnicą - piwnice bedziemy tynkować sami zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 05.07.2010 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 mikela piec kupowaliśmy przez allegro u tego gościa http://www.allegro.pl/item1112060221_kotly_defro_komfort_eko_25_kw_tanio_wysyl_gratis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikela 06.07.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Dzieki, Twoja pomoc jest nieoceniona Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 08.07.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Witam,Mam w 2 łazienkach takie same płytki jak Ty w kuchni i jestem z nich mega zadowolona.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 08.07.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Witaj justus67 które , te na ścianie w kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 08.07.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Nie te podłogowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 08.07.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Napisz proszę jak rozwiązaliście rozprowadzenie rur z rekuperatora na stropie poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 09.07.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 kurcze te rury to chyba mam pod wylewką ,a te które lecą po ścianach są obudowane -profil+płyta kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 09.07.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 siemka... po krótkiej przerwie Jak ja ci zazdroszczę kuchni Ale u mnie też będzie lada dzień U ciebie już tak domowo... pewnie coraz lepiej się mieszka Wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 09.07.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Hejk,widze że idziecie pełną parą na urlopie....super. Kto zaprojektował Wam piwnicę? CZy projekt można kupić w bp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 09.07.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Olu , piwnice doprojektował nam nasz architekt, który dokonał adaptacji Granata. Projektu samej piwnicy nie kupisz .Z piwnicami nie ma dużo roboty , dla architekta to pestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts