Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika GRANAT-Claudii&Criss

Claudii

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 367
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam sąsiadkę z okolicy!

podglądam czasem postępy na waszej budowie i jestem pod wrażeniem i zazdroszczę, że już mieszkacie :) ja mam SSO i czekam na okna (będą w październiku)...

mam takie pytanie, może trochę dziwne, bo chodzi o detal... powiedz proszę, gdzie kupiłaś te śliczne zielone sprężynki do firanek z pokoju młodszego syna!??

pozdrawiam!

Witaj Artmas , kafle w holu to gres Dakar z Opoczna bądź Paradyża kupione w Castoramie na promocyjnym pasażu za 33zł :) a te złote kosteczki też z Castoramy 5zł/szt.

Dzięki za miłe słowa , to bardzo podbudowuje zdołowanego wykańczaniem domu.

Edytowane przez Claudii

ah ... sprzątanie ujdzie ale jeszcze tyle do zrobienia mamy ....posuwamy się do przodu w żółwim tempie, bo do pracy trza chodzić .

Zdecydowaliśmy się ,że malujemy sami bo tyle paproków już mieliśmy ,że jak widziałam jak robią to ich wywaliłam:( Marzę ,żeby usiąść sobie i popatrzeć na film :) Od wczoraj mamy TV w domku ale co z tego jak chwyciłam za pilot coś popstrykałam i programy zniknęły uuuuuuu

Dzisiaj malujemy salon i bez niespodzianek się nie obeszło , sufit odpadł w 2 miejscach i tak za co się nie chwycimy zawsze jakiś zonk wyskoczy brrr

Gładzie to tez cholerstwo ,bardzo trzeba uważać na ściany ,chyba najwierniejsze są tapety:) I tak mogę marudzić bez końca, chyba się starzeję hihihi

Aaaa no u nas to samo,w sumie środek skończony już mamy,ale na zewnątrz syf.Kostka robi się w żółwim tempie,wrrr.Jeszcze co chwilę pada to ich nie ma,jutro na 100% bedzie deszcz i znowu dzień wolny,hahah.Już mam dość wszystkich ekip budowlanych,wrrr.Też stwierdzam,że tapety były najlepsze,hahah.Co chwilę ściany czyszczę bo gdzies brudne,na tapecie nic nie było widać ;).Też marzę o leżaku ale taras nie skonczony,jedynie zostaje mi tv.

Czyli jak widać nie tylko u Ciebie jest kiepsko.....tak poprostu jest wszędzie,hahahah

• 2 weeks później...
Jak tam łowy w LM? My też dziś wyliśmy w LM na dziale lamp i stwierdziliśmy, że wybór jest duży. Nie lada zadanie będzie przy "meblowaniu" naszego Granata ale to zupełnie inna historia :). Ten Wasz obraz całkiem, całkiem...łajny. Ciekawe jak się wszystko razem dopasuje. Jak zawsze czekam na fotki :) pozdrawiam

Claudii podoba mi sie "tygrysie oko" i mnie jakoś nie razi :D Pokoje chłopców też super, juz nie moge się doczekac kiedy my zmienimy lokum na większe i od nowa zrobimy synkowi pokoik. Obecny meblowalismy przed jego urodzeniem.

Co czytam Twój dziennik to jestm pod wrażeniem ogromu pracy jaką wykonaliście :) i zazdroszczę!

Kiedy ja będe na takim etapie.....