Clea 14.07.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Dziękuję za odpowiedź, jak na razie gryziemy się z myślą o piwnicy. U nas na całe szczęście już podział działki na finiszu i lada dzień możemy iśc do notariusza ale się cieszymy buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 27.07.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Oooo jak miło popatrzeć, pokoje nabierają kolorów, mebli... Duża zmiana z tym co widzieliśmy wcześniej. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabisiek 01.08.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 witam sąsiadkę z okolicy! podglądam czasem postępy na waszej budowie i jestem pod wrażeniem i zazdroszczę, że już mieszkacie ja mam SSO i czekam na okna (będą w październiku)... mam takie pytanie, może trochę dziwne, bo chodzi o detal... powiedz proszę, gdzie kupiłaś te śliczne zielone sprężynki do firanek z pokoju młodszego syna!?? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 01.08.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Hejka gabisiek , miło mi ,że zaglądasz Sprężynki kupiłam w Piekarach w sklepie z firankami n/p Bazyliki. A gdzie sąsiadka się buduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabisiek 01.08.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 no dobra, przesadziłam trochę z tym sąsiedztwem, bo ja buduje w Tarnowskich Górach-Opatowicach... )) ale to przecież tak blisko )) dzięki za namiary na sprężynki!!! pozdrawiam i życzę rychłego zakończenia wszelkich prac remontowo-przydomowych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.08.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam i ja. Wpadałam i zostaję. Podoba mi się.............. jest u Was tak swojsko W pokoiku syna śliczny jest ten niebieski/turkus na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 03.08.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Hejka Agulka ano swojsko zwłaszcza ,że po placu buszują bażanty ,lisy,sarny i coś tam jeszcze... wieś pełną gębą hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 03.08.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Hejka Agulka ano swojsko zwłaszcza ,że po placu buszują bażanty ,lisy,sarny i coś tam jeszcze... wieś pełną gębą hahahaha i te powietrze.............. a nie smród miejski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 03.08.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Dziękuję za wizytę u mnie i miłe słowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artmas 07.08.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Witaj,obsewuję twój dziennik i bardzo podobają mi się twoje pomysły wykorzystane przy urzadzaniu domu. Spodobała się mi bardzo terakota w hollu, możesz mi powiedzieć co to za kolekcja?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 08.08.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 (edytowane) Witaj Artmas , kafle w holu to gres Dakar z Opoczna bądź Paradyża kupione w Castoramie na promocyjnym pasażu za 33zł a te złote kosteczki też z Castoramy 5zł/szt. Dzięki za miłe słowa , to bardzo podbudowuje zdołowanego wykańczaniem domu. Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez Claudii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Tomasz 15.08.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Klaudia, czekamy na jakieś zdjątko domu z zewnątrz! Dobrze Ci idzie wykańczanie, ja czekam na tynkarzy i już mam małego doła jak mi to wszystko wyjdzie i jak to dalej będzie z wykańczaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 15.08.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Z zewnątrz bez zmian , wciąż czekam na kowala aż mi zrobi balustrady to wtedy coś pstryknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 15.08.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Claudii a czym Ty zdołowana jesteś przy wykończaniu?chyba sprzątaniem cio .Bo ja tak mam ,to jest jakiś horror,żeby doprowadzić dom do czystości,wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 15.08.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 ah ... sprzątanie ujdzie ale jeszcze tyle do zrobienia mamy ....posuwamy się do przodu w żółwim tempie, bo do pracy trza chodzić . Zdecydowaliśmy się ,że malujemy sami bo tyle paproków już mieliśmy ,że jak widziałam jak robią to ich wywaliłam:( Marzę ,żeby usiąść sobie i popatrzeć na film Od wczoraj mamy TV w domku ale co z tego jak chwyciłam za pilot coś popstrykałam i programy zniknęły uuuuuuu Dzisiaj malujemy salon i bez niespodzianek się nie obeszło , sufit odpadł w 2 miejscach i tak za co się nie chwycimy zawsze jakiś zonk wyskoczy brrr Gładzie to tez cholerstwo ,bardzo trzeba uważać na ściany ,chyba najwierniejsze są tapety:) I tak mogę marudzić bez końca, chyba się starzeję hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 15.08.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Aaaa no u nas to samo,w sumie środek skończony już mamy,ale na zewnątrz syf.Kostka robi się w żółwim tempie,wrrr.Jeszcze co chwilę pada to ich nie ma,jutro na 100% bedzie deszcz i znowu dzień wolny,hahah.Już mam dość wszystkich ekip budowlanych,wrrr.Też stwierdzam,że tapety były najlepsze,hahah.Co chwilę ściany czyszczę bo gdzies brudne,na tapecie nic nie było widać .Też marzę o leżaku ale taras nie skonczony,jedynie zostaje mi tv. Czyli jak widać nie tylko u Ciebie jest kiepsko.....tak poprostu jest wszędzie,hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 16.08.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ojoj z tymi gładziami tak to zawsze bywa jak się jedno remontuje to drugie się zepsuje itp. Bardzo ładna maska, zawieszasz ją w wiatrołapie bo jakoś nie dojżałam jej na zdjęciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 16.08.2010 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Tak, maska wisi już w wiatrołapie ,dzisiaj przyszła A co do gładzi to zobaczymy jak będą wyglądać do pierwszego remontu ,jak się nie sprawdzą to wracam do tapet . Teraz te tapety takie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 25.08.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Jak tam łowy w LM? My też dziś wyliśmy w LM na dziale lamp i stwierdziliśmy, że wybór jest duży. Nie lada zadanie będzie przy "meblowaniu" naszego Granata ale to zupełnie inna historia . Ten Wasz obraz całkiem, całkiem...łajny. Ciekawe jak się wszystko razem dopasuje. Jak zawsze czekam na fotki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agiszon 27.08.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Claudii podoba mi sie "tygrysie oko" i mnie jakoś nie razi Pokoje chłopców też super, juz nie moge się doczekac kiedy my zmienimy lokum na większe i od nowa zrobimy synkowi pokoik. Obecny meblowalismy przed jego urodzeniem. Co czytam Twój dziennik to jestm pod wrażeniem ogromu pracy jaką wykonaliście i zazdroszczę! Kiedy ja będe na takim etapie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts