domowa 04.09.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Claudio , masz bardzo ładne meble w pokoju starszego syna, Czy możesz zdradzic co to za kolekcia? Pozdrawiam;P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 04.09.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Cześć, fajna fototapeta na schodach, wygląda dość ciekawie. A te meble w Waszej sypialni ...moja mama też się lubuje w antykach i zapewne z chęcią by sobie tak urządziła pokój gdyby miała takie mabelki. Bardzo fajnie ogląda się Twoje fotki, w porównaniu z tym co widzieliśmy to nieba a ziemia. Bardzo pozytywne zmiany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 04.09.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Oleńko, dziękuję za miłe słowa.Co u Was ? załóż dziennik !!! domowa mebelki są z BRW kolekcja Indiana.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 07.09.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Claudio narazie nie zakładam dziennnika ale o tym myślę U nas sprawy papierkowe z podziałem i przepisaniem działki cd...strasznie długo to trwa, myśleliśmy że na wakacje zaczniemy, a tu cisza. Jednym pocieszeniem jest fakt ,że mamy już zakupiony projekt i dajemy go do wyceny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 17.09.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Bardzo fajne fotki i niezły pomysł na połączenie tego samego wzorku na firance i na ścianie Kurcze czy tylko ja tu zaglądam i piszę komentarze ?? !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Tomasz 18.09.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Ja często zaglądam do dziennika Klaudii. Bardzo przyjemne wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 18.09.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Ufff, to dobrze że jeszcze ktoś tu bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 18.09.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 (edytowane) Hej dziewczynki co tam plotkujecie Kto zagląda to zagląda a kto nie -jego strata hahaha . Gusta są różne , nie każdemu podoba się to samo.Nie liczę też na same zachwyty , krytyka mile widziana ,przynajmniej daje kopa do myślenie nad własnymi błędami. Pochwalę się czymś ..... najprawdopodobniej trafię na łamy Muratora w 11 nr , koniecznie kupcie ! Dostałam do zaakceptowania artykuł o naszej budowie . Jest wesoło:wiggle: Mam prośbę... pomóżcie mi wybrać stół do jadalni , już sama nie wiem co mi się podoba , co by pasowało.Podrzućcie tu jakieś inspiracje Edytowane 18 Września 2010 przez Claudii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Tomasz 19.09.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 według mnie tek komplet do jadalni który prezentujesz w dzienniku jest ładny (w moim stylu) ale do twojego salonu nie pasuje. Żeby zachować styl lepiej rozejrzyj się za kwadratowym stołem. Jadalnie masz naprawdę niewielką ale dla Waszej czwórki wystarczy. Gazetkę kupię i z przyjemnością poczytam. Muszę się podbudować bo u nie na budowie kicha, wszystko stoi a ja oklapłam i straciłam totalne wenę do działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 19.09.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 ja już od 3-m-cy szukam zestawu do jadalni i nie mogę się zdecydować , każdy kogo proszę o poradę mówi co innego... a my tymczasem nie mamy gdzie zjeść dzisiaj przysiadłam na necie i spodobało mi się coś takiego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANECZKA Ł. 19.09.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Jak dlamnie to troche za ciemne, podobały mi się jasne obicia krzeseł przy okrągłym stole które pasują do wnętrza tylko kolor tego drewna niebardzo by pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 19.09.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 (edytowane) kpl. do jadalni chyba musi pasować do stolika kawowego i reszty mebli czyli powinien być w kolorze olchy a obicia siedzisk pod kolor hokerów i rogówki ? Stół nie może być ani za szeroki max 76cm ani za długi max 140cm:bash: Ten zestaw niby mi pasuje pod każdym względem , oczywiście wybarwienie olcha,siedziska "164" ???? http://allegro.pl/sliczny-stol-krzesla-rewelacyjna-cena-od-ss-i1226105426.html prosty bez udziwień , podobają mi się szklane ale sama już nie wiem czy pasują i czy nie za dużo w nich chromu jak u mnie przewaga starego złota Edytowane 19 Września 2010 przez Claudii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Tomasz 19.09.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 wg mnie pasuje np to:http://allegro.pl/jakub-stol-rozkladany-4krzesla-bardzo-tanio-i1226643760.html dobierasz kolor tapicerki i blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 19.09.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 podoba mi się zwłaszcza ,że jest dostępna olcha i kolor tapicerki taki sam jak kpl.wypoczynkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANECZKA Ł. 19.09.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Bardzo mi się podoba ten biały. Pasował by z kuchnią, rozjaśniłabyś salon z białymi krzesłami a stolik w kolorze olchy. SUPER zestaw sama mam chrapke:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 19.09.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 (edytowane) Mężulo też się podoba więc klamka zapadła....KUPUJEMY i masz rację Aneczka - z białymi stołkami.Jeszcze nie wiem za bardzo za co bo kasa bubu ale kowala muszę trochę ubłagać na rabat za to ,że od kwietnia czekam na balustrady.Oj przyda się bardzo ,bo 1 pażdziernika mój geburstag z parapetuwą - będę miała gdzie gości posadzić Dziękuję Aniu i Tomasz i Wam dziewczyny za pomoc, buziaczek A w nagrodę ,że Wam tak pięknie poszło to mam jeszcze dylemat z narzutą do mojej sypialni.... jakieś propozycje ? Edytowane 19 Września 2010 przez Claudii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 19.09.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Oooo pół dnia mnie tu nie było a tu taka ciekawa rozmowa mnie ominęła Tak najbardziej to mi się spodobał stół i krzesła z propozycji Ani. Mi też podobały by się te krzesłka ale niestety mąż takich nie trawi, bo niby za ciężko wyglądają a takie z oparciami przeźroczystymi to nadają więcej przestrzeni itp... to jak dla nas już odpadają chyba że jakiś kompromis znajdziemy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 20.09.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Hejka, chciałam swoje przemyślenia o narzucie przelać na "papier". Nie chcę Ci jej odradzać, bo to ładnie wygląda nie tylko jak przyjdą goście ale i tak dla siebie. Ale o co mi chodzi, ja mam narzutę kupioną już dawno, a używałam ją kilka razy, leży i tylko się kurzy. Jakoś nie ma rano czasu na ścielenie i super układanie tej narzytu, tylko kołdrę raz daw i już....a ta moja jest satynowa a'la w patchworki i jest strasznie śliska - takiej nie polecam, usiądziesz na łóżku, poscieli no i prawie z niego zjeżdżasz to na tyle mojej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 20.09.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 dlatego nie chcę satynowej i takiej śliskiej , myślałam ,że do moich antyków będzie pasować taka babcina .... http://allegro.pl/greno-ekstra-narzuta-zakardowa-220x260-8-wzorow-i1220257651.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA 28 20.09.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 (edytowane) WITAJ!!! Przeglądam Twój dziennik i widzę że bardzo domowo u Was, jak ja bym chciała być na takim etapie. Choć u nas dopiero fundamenty to wizję umeblowania w mojej głowie jest i ciągle się zmienia. Bardzo podoba mi się Twoj narożnik w salonie , wygląda na bardzo duży ( jakie są jego wymiary?), aż dziw że zostało tam jeszcze miejsce na jakiś stół.Jednym z pokoji na górze też planuję meble INDIANA BRW, bardzo ładnie się prezentują ! Kuchnia też mi się podoba ( jaki jest wymiar tej Twojej kuchni pod oknem?) też likwidujemy spiżarnię i jestem ciekawa jaki jest wymiar kuchni bez spiżarni Edytowane 20 Września 2010 przez EWA 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts