Claudii 09.03.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 17,5 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 14.03.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witaj Claudii! Gratuluję ślicznego domku. Mam do Ciebie pytanie dotyczące pieca. Chcemy kupić taki piec jak ty Defro komfort eco. Macie już za sobą zimę. Czy mogłabyś mi napisać, jak się piec sprawuje, czy jesteście zadowoleni? Wiem, że macie kocioł 20. Jaką powierzchnie ogrzewacie? My mamy dom z piwnicami, częściowo piwnica będzie ogrzewana, garaż też ogrzewany. Zastanawiamy się czy wziąć 20 czy 25. Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 15.03.2011 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witaj ,ogrzewamy parter,poddasze u mnie to ok 160m2 + piwnicę -3 kaloryfery ok 70m2.Piec jest ok , moc wystarczająca - pod warunkiem ,że spala prawdziwy ekogroszek tzn taki prosto z kopalni . Za cholerę nie chce palić groszku ze składu,marketu , brunatnego.Trochę czasu pewnie wam zejdzie zanim go poustawiacie do własnych potrzeb ale to każdy przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 15.03.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 dziękuję za szybką odpowiedź tyle jest tego na rynku, że mamy już mętlik w głowie... chyba zdecydujemy się na komfort eco 20, powinno styknąć...mamy do ogrzania ok.200m2, "za"przemawia jeszcze to , że możemy dostać dofinansowanie z urzędu do tego pieca...też mieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 16.03.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 nieee , było u nas dofinansowanie jak ktoś wymieniał stary piec na nowy ale mnie to chyba nie dotyczy bo od razu miałam nowy. Nie miałam czasu się temu dokładnie przyjrzeć ale poszperam o dofinansowaniach w naszej gminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 29.03.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Cześć Claudi Dawno mnie nie było ale nic nowego u nas nie słychać, toniemy w papierach, będziemy robić odwierty aby sprawdzić jak głęboko możemy osadzić piwnicę i jak na razie tylko tyle A co u Was, widać już początki wiosny w ogródku ?? Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 29.03.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Hejka , u nas cisza... zbieramy materiały na górną łazienkę i poluję na koparkę co mi zrobi porządek na ogródku z tą kupą ziemi,potem jakieś zielsko kupię ,wystawię zestaw ogrodowy, grill i można robić balangę ,najbliższa szykuje się majówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANECZKA Ł. 13.04.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Mam pytanko czym ogrzewasz wode jak nie palisz w piecu? masz bojler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 13.04.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) w okresie letnim mam ciepłą wodę z podgrzewacza wielopunktowego (Siemens,kupiony na allegro),na siłę.Jest zamontowany w dolnej łazience i obsługuje ciepłą wodę w całym domku. Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez Claudii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcio838 15.04.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Witam!Gratuluję domku!!! Mam do Pani prośbę, mogłaby mi Pani podać namiar na fachowców którzy postawili to cudeńko:) Razem z żoncią myślimy o budowie Granata, i na pewno będziemy korzystać z Państwa doświadczeń. Dziękuję i pozdrawiam tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 15.04.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Witaj tomcio,mój fachowiec czyli murarz już nie podejmuje się takich wyzwań,nasz domek był ostatni jaki zbudował a pomocników zbierałam z ulicy.Co do pozostałych od elektryki,okien,hydruliki,wylewek to oczywiście mogę polecić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcio838 15.04.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 23.04.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Zdrowych i pogodnych świąt Wielkanocnych oraz mokrego Dyngusa buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr30 03.06.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Mam pytanie odnośnie barku. Chodzi mi o jego wymiary, jaka jest: długość, szerokość, wysokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 04.06.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 wysokość 99cm bez blatu , długość 155cm ,szerokość po obłożeniu kamieniem 19cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr30 04.07.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 No w końcu pojawiły się nowe zdjęcia i jest czym oko nacieszyć Wszystko wygląda pięknie a za kilka lat to już wogóle będzie... Mi szczególnie podoba się ta kompozycja na ostatnim zdjęciu. Z czego jest zrobiona jest ta palisada, z drewna czy plastiku? A łazienka górna to juz gotowa? bo zdjęć to chyba nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 04.07.2011 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 hej, palisady są drewniane, to są gotowe rollerbordery , łazienka nie jest zrobiona bo priorytetem jest kostka przed domem , na którą szporujemy i ciężko nam to idzie:mad: a łazieneczka może zimą sie będzie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkwiat 26.08.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 witam mam takie pytanie co do koloru pokoju młodszego syna (ten niebieski ) jaki to kolor? bardzo mi sie podoba taki żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 27.08.2011 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 to farba z dekorala z mieszalnika S1050 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkwiat 28.08.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Dziękuje bardzo za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts