Clea 10.09.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Cześć Claudii po długiej nieobecności wracamy z pozwoleniem na budowę w ręku! Czekamy tylko na uprawomocnienie, trochę to trwało ale jest Mamy nadzieję jeszcze w tym roku zrobić piwnicę Szukamy teraz firmy i robimy wyceny. A jak wam się mieszka? Jak było w upalne dni w domu? Macie już zainstalowany rekuperator? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 11.09.2011 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Cześć Olu ,to super ,że macie pozwolenie.Teraz tylko włączyć powera i za niedługo będziecie u siebie. Mieszka się oczywiście bosko ale jesczcze sporo do zrobienia mamy i to bardzo bardzo malutkimi kroczkami Przymierzamy się do położenia kostki ,tzn kosta już jest na placu,teren przygotowany tylko brak funduszy na fachowca.... ah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 11.09.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Zawsze jakieś problemy Nam też przy pozwoleniu nie obyło się bez problemów. Ale chyba tak już musi być, za łatwo by było postawić dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 21.10.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Mam pytanie odnośnie okien dachowych. Jakiej firmy macie okno i czy zastosowaliscie jakąś opaske dociskową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 21.10.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Okna Fakro, nic mi nie wiadomo o opaskach dociskowych.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ata303 03.12.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Wiataj Klaudio!!Przyznam sie że bardzo często zaglądam do Twojego dziennika. Cudny macie ten domek!Mam pytanie odnośnie kominka. Widzę że jest wykończony kamieniem. Też o czymś takim myśle i tylko jedna rzecz mnie martwi - jak się o czyści? Macie czymś zaimpregnowane? Myślałam też o farbie strukturalnej, niby się nadaje, ale na mokro czyścić nie można. Będę wdzięczna za odpowiedź.PozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 03.12.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Witaj,to są płytki kamienne i zaimpregnowałam je preparatem "żywy kamień" kupionym w Castoramie na stoisku obok tych kamieni.Jest to bardzo praktyczne bo się nie brudzi ,ja to tylko od czasu do czasu odkurzam no i może na święta jeszcze raz popsikam tym preparatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ata303 04.12.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts