anetina 05.08.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 mini plaża - suuper pomysł aż mi się zamarzyło wtedy Was nawiedzić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JU.JA. 08.08.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Witam serdecznie! Ostatnio przejeżdżaliśmy z mężem przez świerklaniec i widziałam waszego granacika a dziś zauważyłam w waszym dzienniku że zalewaliśmy strop dokładnie w tym samym dniu i o tej samej godzinie i aż musiałam wam o tym czym prędzej donieść. Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę i życzę powodzenia w dalszym budowaniu. Ps. Kiedy planujecie dach?Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 08.08.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Witam JU.JA,trudno nie zauważyć nasz domek,widać go z głównej trasy nad zalew w Chechle Dach przewidujemy pod koniec sierpnia lub z początkiem września.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 09.08.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ...widać go z głównej trasy nad zalew w Chechle Nooo ...a jak kupisz meble u "sąsiadów" to Ci na plecach za free przytachają btw - Ty nie na stropie ? Pozdrawiam "sąsiadkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 09.08.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No właśnie mam taki zmiar u sąsiadów mebelki kupić a na stropie to staruszek urzęduje,ale coś mi się wydaje, że te podlewanie to jeden wielki kit ! dyć ten nasz strop tu już suchy jak siano hahahaha no ale ostro podlewamy, przynajmniej żeby wieś nas nie obgadała,żeśmy wody żałowali na podlewanie hihihihih p.s. hm ... nie mamy sąsiadów ino lisy buszuja i srają po chałupie ale chętnie się dowiem który sąsiad do mnie zagadał... czyżby ten przy drodze po lewej jak sie na Chechło jedzie z ceglastym dachem i piękną podbitką chyba w złotym dębie ??? Jeżeli tak to uchwyciłam Twoją chałupkę na moim zdjęciu I stropu Za taką reklamę chłopie to bez flaszki się nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 09.08.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ... coś mi się wydaje, że te podlewanie to jeden wielki kit ! dyć ten nasz strop tu już suchy jak siano ... Beton nie schnie - tylko wiąże. Lej aż przestanie "pić" -najmniej 3-4 dni (zależy od pogody). Sama zauważysz kiedy woda miast wsiąkać , będzie stać kałużami. ... nie mamy sąsiadów ino lisy buszuja i srają po chałupie ale chętnie się dowiem który sąsiad do mnie zagadał... Nie no , aż tak bliskim sąsiadem (żeby Ci po chałupie...) to nie ... looknij na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.08.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 przyszłam życzyć miłego dnia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 10.08.2009 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 o jak miło dziękuję serdecznie i również życzę Tobie i wszystkim tu zerkającym MIŁEGO DNIA Pogoda taka cudna a ja w robocie ale już niedługo bo 21.08 wybieram się na urlop zupełnie jak z tą budową-spontanicznie bez planów..... juuhuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.08.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 no to poodpoczywasz co nieco ja urlopowałam się w lipcu na budowie a pogoda i u mnie łądna ale podobno od jutra ma padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marteczka37 12.08.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam Podglądając Wasz dziennik budowy miałam prawie wrażenie jakbym oglądała naszą działaność Pelne podpiwniczenie i w zasadzie ten sam etap prac! i tez system gospodarczy! Trzymamy kciuki za dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 17.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Widzę że pracę poszły sporo do przodu. Strop też już zalany.Z jakiej firmy braliście beton i patrzaliście na cenę czy jakaś polecona sprawdzona betoniarnia ? To jakaś firma z okolic TG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 18.08.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Za każdym razem beton braliśmy z różnych betoniarni,wszystkie były ok i nie było problemów.Ostatni strop zalewaliśmy z Silesia Beton Mysłowice-220zł wcześniejsze z Mastmaxu i inne-nie pamiętam.Ale odradzano nam betoniarnię Tarn.Góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikela 18.08.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witam, jakie macie wymiary okien w piwnicy ? bo moje są chyba za duże mam otwory na okna 6o - siątki i nie wiem czy teraz moge je jeszcze zmniejszyc jeśli mam już ściany piwnicy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 18.08.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Spoko masz otwory my też mamy 60x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 19.08.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Gratuluję postępów na budowie . Zazdroszczę Wam piwnic, u nas niestety szkody górnicze i zrezygnowaliśmy z podpiwniczenia. A mogłabym prosić o namiary na tą hurtownię z Będzina, bo nie moge ich znależć na necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 19.08.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witam "sąsiadkę" Ja z zapytankiem się odezwe ... Czy czasem dałoby rade odłożyć "po sąsiedzku" parę stempli Looknij priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgrodon 06.09.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Hej Claudi, czytamy Twój dziennik i zazdrościmy postępów na budowie. My planujemy zacząć budowę 2 granatów połączonych garażami w Tychach. Mam pytanie czy można odwiedzić Twoją budowe i pooglądac Granata na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 06.09.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 kgrodon- będzie nam bardzo miło,z przyjemnością oprowadzę Was po domku.Zapraszam dziennie po 17 lub w sobotę,niedzielę.Proszę mnie uprzedzić przed przyjazdem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
temi5 06.09.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Balkonik sliczny. Wasza budowe przezywam jak wlasna, moze dlatego, ze granat jest jednym z moich faworytow. Bardzo jestem ciekawa jaki bedzie koszt pod klucz. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgrodon 07.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Proszę zajrzyj na priv i odpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts