sharoon 25.02.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam, własnie trafiłam na Twój dziennik i przeczytałam od dechy do dechy Gratuluję sprawnego prowadzenia inwestycji i trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę! Pozdrawiam i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia076 03.03.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Cześć Claudiu widze że u was nie ma mowy o jakimś spowolnieniu,super szybko sie posuwacie do przodu i coraz bliżej do przeprowadzki.Obyście wytrwali do końca bez wpadek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgrodon 06.03.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 kgrodon- będzie nam bardzo miło,z przyjemnością oprowadzę Was po domku.Zapraszam dziennie po 17 lub w sobotę,niedzielę.Proszę mnie uprzedzić przed przyjazdem.Pozdrawiam Witaj Claudi, podczytujemy Twój dziennik regularnie i tempo prac jest naprawdę imponujące. Bardzo chcielibyśmy obejrzeć Twój domek na żywo, bo zaczynamy budowę w tym miesiącu i chcielibyśmy wcześniej Cię odwiedzić. Czy nie masz nic przeciwko wizycie w przyszłym tygodniu w niedzielę k.15,00?(14.03). Pozdrawiamy i czy mogłabyś wysłać adres na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 11.03.2010 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 a może by tak ogłosić DNI OTWARTE GRANATA tego 13.03 godz 15:00, będzie ciekawie hihihi.... wstęp wolny, przygotować się na sporty ektremalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgrodon 14.03.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witaj ClaudiiBardzo dziękujemy za możliwość obejrzenia Granata "na żywo" (bezcenne), mamy nadzieje że uda nam się narzucić takie tempo budowy jak widzieliśmy u Was (twardym trzeba być), i życzymy Wam bezproblemowej "wykończeniówki" i przeprowadzki w zaplanowanym terminie ( do końca budowy utrzymane tempo Kubicy w F1).Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek57 24.03.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam. Jak postepy prac? Chyba duze bo cos zaniedbujesz dziennik:) Jak wyglada na twoja kalkulacja? Chetnie bysmy tez zobaczyli wasz domek - kiedy nastepne dni otwarte?? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 24.03.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 dni otwarte w każdą sobotę ewentualnie w niedzielę , po wcześniejszej zapowiedzi :)chyba odkryłam w sobie nowe powołanie....przewodnik wycieczek hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek57 25.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Bardzo chetnie bysmy zobaczyli wasz domek w ta niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek57 25.03.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Oczywiscie o ile nie macie juz jakis innych planow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 25.03.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 niedziela pasi , na 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia076 26.03.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam Claudiu z niecierpliwością czekam na zdjątka z wykończeniówki,zaglądam do ciebie 2razy w tygodniu i juz się zmartwiłam że nic nie piszesz,ale sama nie mam czasu na pisanie w dzienniku.U nas praca wre.Jeszcze wczoraj wylewali ławe a dziś mamy już wymurowany garaż i trochę domku,ale jak zajrzysz do nas to zobaczysz.Tymczasem powodzenia w wykończaniu.Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek57 28.03.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Dziękujemy bardzo za oprowadzenie po waszym super domku. Gratulujemy postępów. Mamy po wizycie wiele do myślenia jak dostosować projekt do naszych potrzeb. Będziemy dalej obserwować wasze poczynania. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 04.04.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 :D Radosnego przeżywania Świąt Wielkanocnych, pełnych spokoju, nadziei i miłości - życzy Jola :D http://lh5.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/S7epMrTrXxI/AAAAAAAAA9c/VX8YaVQYwBE/16.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artmas 07.04.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam,Buduje Granata pod Lublinem i właśnie jestem przed ocieplaniem poddasza. Czy możesz mi napisać jakiej grubości wełn używałaś na ociplenie skosów oraz jakie grubości jest płyta OSB.Mi radzą aby skosy ociepliś 15cm a nad sufit dać 15cm + 10 - czy u Ciebie będzie podobnie. Z góry dziekuję za odpowiedź jak znajdziesz oczywiście czas. Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych etapachArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 08.04.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Hej Artmas, miedzy krokwie wełna 15 czyli do skosów , na sufit 15 i pod płyty gipsowe jeszcze 15 bo nam zostało wełny. Czyli poddasze mamy ocieplone w sumie 30cmPłyty OSB 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tulibabek 18.04.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam,mam pytanie co do ogrzewania.Czy jesteście zadowoleni z pieca na eko groszek ?Jak wyszło spalanie tej srogiej zimy ? I z jakiej kopalni Mieliście eko groszek ?Jestem zainteresowany tego typu kotłem tylko defro Duo,i zbieram opinie czy warto się bawić w te nastawy sterownika z podawaniem i z podczymaniem czy kupić zwykły kocioł.Proszę o opinie i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 23.04.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 tulibabek- niestety nie bardzo pomogę w tym temacie ponieważ nie mieszkamy jeszcze w domku.Owszem dogrzewaliśmy domek ale to nie to samo jak się mieszka. Na pewno trzeba spędzić dużo czasu na optymalnych ustawieniach, węgiel musi byś suchy ,mokry przygasa- podawany z podajnika. Na początku mieliśmy groszek pożyczony od teścia z piwnicy,suchuteńki z kop.Julian i piec palił dobrze ale to były testowania.Potem dokupiliśmy czeski groszek-porażka a potem ze składu ale był mokry i znowu porażka.Trzeba węgiel kupić latem. Obecnie palimy na dodatkowym ruszcie pozostałości z budowy i zwykłym węglem i jest ok. Groszek z Julian jest dobry. Z podajnikiem jest wygodniej pod warunkiem ,że sobie podporządkujesz piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania7891 27.04.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 mam identyczne panele w teraźniejszym domu jak te pierwsze, ale muszę Ci powiedzieć, że zakładanie zajęło ich dłużej, ale to dlatego, że je układaliśmy ponieważ idzie je ułożyć w wzór,ale to szczegół. Razem z narzeczonym budujemy granacika. Jesteśmy na etapie układania stropu. Musze przyznać, że śledzimy Waszą budowę od dawna i mam nadzieje, że już niedługo będziemy mieli podobny stan. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 28.04.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Oo jakie u Ciebie postępy Claudii ).A co to za expresowa ekipa od paneli,hahah.Gdzie kupowałaś je?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 29.04.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Panele wraz z montażem gratis kupowałam w firmie Partner z Dąbrowy Górniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts