Zygmunt J 22.11.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Jestem tu nowy.Stawiam pierwsze kroki na forum.Postawiłem dom a teraz próbuję go upiększać i jestem na etapie budowania małej architektury ogrodowej.Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swojego grona.Pozdrowienia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 22.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Witaj i czuj się jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.11.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 witaj, miłego upiększania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.12.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Witaj. Miło mi, że przybył ktoś ze świętokrzyskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts