evonation 22.11.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Jesli ktos ten plan budowal, i posiada zdjecia z budowy, slicznie prosze o przylaczenie ich do tego watku http://img.photobucket.com/albums/v68/evonation/dom_1074_20.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 22.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Ładnie wygląda. Możesz dać namiary na ten projekt. Interesuje mnie wygląd elewacji i wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikson 22.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 witam- muszę przyznać że zainspirował mnie ten projekt, wygląda bardzo przytulnie i bije od niego takie wewnętrzne ciepło, czekam na real i cóż to za projekt matko przecież pisze co to za domek ojojoj ... kiepsko już ze mną. Ale w środku to mnie zdiwił 30 m duży pokój i kuchnia niczego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evonation 23.11.2008 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 zaczynam na wiosne, ale plan jest wystarczajacy, troche mnie przerazaja te dachy Dla zainteresowanych to plan z Muratora M57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 23.11.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 zaczynam na wiosne, ale plan jest wystarczajacy, troche mnie przerazaja te dachy Dla zainteresowanych to plan z Muratora M57 Dlaczego przerażają cię dachy? Prosty, dwuspadowy układ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evonation 24.11.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 zaczynam na wiosne, ale plan jest wystarczajacy, troche mnie przerazaja te dachy Dla zainteresowanych to plan z Muratora M57 Dlaczego przerażają cię dachy? Prosty, dwuspadowy układ. duzo tej dachowki idzie, skos 40 stopnii, no ale cos za cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikson 24.11.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 24.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Nie jest tak źle. 40 st. to nie aż tak dużo. W tym domku pasowałoby też dołożenie małej ścianki kolankowej z 1 lub 2 bloczków. Przy takiej szerokości budynku, dach wygląda na trochę za duży do murów. U mnie jest podobna konstrukcja domu. Mój kąt nachylenia dachu to ok. 36 st. Ścianka kolankowa ma jeden bloczek. Przy 2 byłoby lepiej optycznie i więcej miejsca na poddaszu. Ogólnie oceniam ten projekt na funkcjonalny i przemyślany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia4623 19.02.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 bardzo podoba mi sie ten projekt, myślę poważnie nad budową tego domku, rozmieszczenie jak dla mnie idealne, z jednej łazienki tj. 18 mozna zrobić garderobę i z wc na dole zrezygnować na koszt spiżarki, skoro łazienka na dole już jest. Dosyć prosty, niedrogi i dość urokliwy, może nie pałacyk ale coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evonation 18.03.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 bardzo podoba mi sie ten projekt, myślę poważnie nad budową tego domku, rozmieszczenie jak dla mnie idealne, z jednej łazienki tj. 18 mozna zrobić garderobę i z wc na dole zrezygnować na koszt spiżarki, skoro łazienka na dole już jest. Dosyć prosty, niedrogi i dość urokliwy, może nie pałacyk ale coś za coś tak wlasnie zrobilem, pozbylem sie malego wc, zostala jedna przy sypialni na parterze. Dom jest bardzo otwarty, plan taki jak lubie prosty bez wygibasow, malych i mniejszych pomieszczen itd itp, jest czym oddychac[list=] a no i nie mam na dole balkonu tylko jest przedluzony duzy pokoj.. to chbya najlepsza zmiana w tym planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monik5 23.06.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 witam wszytkich.bardzo sie ciesze,ze so osoby zainteresowane projektem.chcialabym ze wzgledu na waska dzialke zakupic takze ten projekt.prosze o zdjecia osob ,ktore buduja juz ten domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monik5 20.07.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 witam ponownie zwlaszcza wszytkich zdesperowanych jak ja posiadajacych waska dzialke:)u mnie nastapil zwrot o 90 stopni.znalazlam w koncu projekt:wiggle:idealny;) jest to projekt PRAKTYCZNY 1 Z PRACOWNI DOMY Z WIZJĄ http://www.domyzwizja.pl/ może moj wpis sie komus przyda.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts