Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkład kominkowy INVICTA-czy ktoś posiada?

_monia

Recommended Posts

Witam,

mam pytanie o wkład kominkowy invicta. Czy jest ktoś w posiadaniu takiego wkładu. Jak się sprawuje. Podoba mi się z lewą boczną szybą. W związku, że fundusze remontowe zaczynają się uszczuplać znalazłam ten wkład. Niby produkcji francuskiej. Kosztuje 2000 pln. Poradzcie, czy warto??

Jeżeli zamierzasz palić nim od przypadku to ewentualnie możesz się na niego pokusić...jeżeli zamierzasz używac go częściej to weź pod uwagę ze wkałdy te bywają awaryjne a do tego kiepski serwis jak pisał przedmówca z tańszych wkładów lepszym wyborem jest np.Chazelles D 70 solo dobra jakość znikoma"awaryjność" 5 lat gwarancji,kurtyna powietrza montujemy je już ponad 5 lat i do tej pory tylko 3 klientą zamawialiśmy ruszty bo się wypaczyły..ale w każdym kominku ruszt jest częścią niepodlegającą gwarancji bez względu czy damy za wkład 2tys czy 20 tys.

Dziękuję Wam bardzo za opinie.

Escape, czytałam Twoje wypowiedzi o kominkach. Są naprawdę wyczerpujące, szkoda tylko, że zablokowały mnie fundusze. Niestety budowa 2 domów naraz jest dość ciężka. Mam do Ciebie pytanie.

Jeden dom (dla rodziców) ma powierzchnię 85 m2, drugi (mojej rodzinki) ma 200 m2. Powiedz proszę o jakiej mocy mam kupić te kominki. Dla rodziców chcemy z przednią szybą. Oni mają parterowy dom. A dla nas z 2 szybami: przednią i lewą boczą. My mamy dom z poddaszem użytkowym. Pozdrawiam.

Dziękuję Wam bardzo za opinie.

Escape, czytałam Twoje wypowiedzi o kominkach. Są naprawdę wyczerpujące, szkoda tylko, że zablokowały mnie fundusze. Niestety budowa 2 domów naraz jest dość ciężka. Mam do Ciebie pytanie.

Jeden dom (dla rodziców) ma powierzchnię 85 m2, drugi (mojej rodzinki) ma 200 m2. Powiedz proszę o jakiej mocy mam kupić te kominki. Dla rodziców chcemy z przednią szybą. Oni mają parterowy dom. A dla nas z 2 szybami: przednią i lewą boczą. My mamy dom z poddaszem użytkowym. Pozdrawiam.

Ups...przeoczyłam ze pojawiła się odpowiedz w tym wątku... :oops:

Odpowiedź poszła na prv..pozdrawiam Ilona