_monia 23.11.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Witam, mam pytanie o wkład kominkowy invicta. Czy jest ktoś w posiadaniu takiego wkładu. Jak się sprawuje. Podoba mi się z lewą boczną szybą. W związku, że fundusze remontowe zaczynają się uszczuplać znalazłam ten wkład. Niby produkcji francuskiej. Kosztuje 2000 pln. Poradzcie, czy warto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 23.11.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 My mamy wkład invicta o takihttp://images32.fotosik.pl/328/f5837c3ccfe64787m.jpg kupiony w Leroy Merlin i kosztował ok 1400 zł. Żadnych problemów z nim nie mamy, ogólnie jest ok. Do "niedzielnego" palenia w zupełności wystarcza. Mamy 14 kW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 23.11.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Niestety nie polecam.Lepsze Zuzie czy temu podobne.Problem z serwisem tym bardziej,ze na reklamacje reaguje tyko dystrybutor!!!!Nie ma typowego serisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula302 23.11.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 ja mam - ale niestety nie mam porównania z innymi kominkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 23.11.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Jeżeli zamierzasz palić nim od przypadku to ewentualnie możesz się na niego pokusić...jeżeli zamierzasz używac go częściej to weź pod uwagę ze wkałdy te bywają awaryjne a do tego kiepski serwis jak pisał przedmówca z tańszych wkładów lepszym wyborem jest np.Chazelles D 70 solo dobra jakość znikoma"awaryjność" 5 lat gwarancji,kurtyna powietrza montujemy je już ponad 5 lat i do tej pory tylko 3 klientą zamawialiśmy ruszty bo się wypaczyły..ale w każdym kominku ruszt jest częścią niepodlegającą gwarancji bez względu czy damy za wkład 2tys czy 20 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_monia 24.11.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dziękuję Wam bardzo za opinie. Escape, czytałam Twoje wypowiedzi o kominkach. Są naprawdę wyczerpujące, szkoda tylko, że zablokowały mnie fundusze. Niestety budowa 2 domów naraz jest dość ciężka. Mam do Ciebie pytanie. Jeden dom (dla rodziców) ma powierzchnię 85 m2, drugi (mojej rodzinki) ma 200 m2. Powiedz proszę o jakiej mocy mam kupić te kominki. Dla rodziców chcemy z przednią szybą. Oni mają parterowy dom. A dla nas z 2 szybami: przednią i lewą boczą. My mamy dom z poddaszem użytkowym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 26.11.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dziękuję Wam bardzo za opinie. Escape, czytałam Twoje wypowiedzi o kominkach. Są naprawdę wyczerpujące, szkoda tylko, że zablokowały mnie fundusze. Niestety budowa 2 domów naraz jest dość ciężka. Mam do Ciebie pytanie. Jeden dom (dla rodziców) ma powierzchnię 85 m2, drugi (mojej rodzinki) ma 200 m2. Powiedz proszę o jakiej mocy mam kupić te kominki. Dla rodziców chcemy z przednią szybą. Oni mają parterowy dom. A dla nas z 2 szybami: przednią i lewą boczą. My mamy dom z poddaszem użytkowym. Pozdrawiam. Ups...przeoczyłam ze pojawiła się odpowiedz w tym wątku... Odpowiedź poszła na prv..pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 28.11.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Mamy wkład Invicta z samoczyszczącą sie szybą, palimy w nim od roku średnio raz/dwa razy w tygodniu. Jak na takie okazyjne palenie wszystko jest super. Kosztował 1600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts