kulca 23.11.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 troche za pozno wzialem sie za rozpoczecie, ale wszelkie pozwolenia to masakra czasowadwa tygodnie temu zaczelismy robic fundament, na dzisiaj mam szalunek law przygotowany do lania, i tu sie waham, czy poczekac z tym do wiosny czy mozna spokojnie lac beton, kierbud i wykonawca mowia ze do -7 st spokojnie mozna robic, ale tu jest juz ze 20cm sniegu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.11.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Na czwartek - piątek prognozowana jest odwilż. Trzeba trochę poczekać i powoli małymi kroczkami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 23.11.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 startuj i tyle nie "gadaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 23.11.2008 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 no to troche mnie uspokoiliscie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 23.11.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Witaj Ja też mam zamiar zalewać fundamenty po niedzieli pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 23.11.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Możesz go zalać i zasypać z góry piachem jakieś 15 cm. Nawet jak będzie poniżej -7 to tam zawsze będzie cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 23.11.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 a jesli chodzi o styropian, bo przed wylaniem law daje po bokach styropian eps100 pionowo, czy snieg nie zaszkodzi mu jakos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 27.11.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 lawy zalane, mam teraz do Was pytanie:szalunki law byly robione z plyt OSB, pomiedzy plyte a beton jest wlozone 10cm styroopianu i folia,czy te plyty moga zostac wewn fundamentow, tzn na wewn bokach law pomiedzy ziemia a styropianem, czy lepiej je wyciagnac stamtad? wykonawca zaczal juz ubijac i wyrownywac grunt pod plyte zelbetowa, a te plyty OSB zostaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.11.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Jak dla mnie wyciągać. Po co one są tam potrzebne.A tobie mogą być potrzebne do szalunków stropu czy deskowania dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 28.11.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 płyty z szalunku muszą być usunięte - jak zostaną to będą tam butwieć i trzymać wilgoć przy fundamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts