mariola54 23.11.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Witam.....dostałam mieszkanko 18 m..jest woda...zlew, ale nie ma możliwości podłączenia wc..nie ma gdzie. ...mam pytanie czy ktoś ma jakieś rozwiązanie w związku z tym??..może toaleta turystyczna? ...a czy mogę w tym wypadku podłączyć do rury od zlewu np brodzik?...nie mam zielonego pojęcia co z tym fantem zrobić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 23.11.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Są specjalne ubikacje z rozdrabniaczem i takie coś jedynie wchodzi w grę w twoim wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 23.11.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 cos takiego:http://www.allegro.pl/item481124558_pompa_do_wc_rozdrabniacz_sanilift_borysowski.htmlwpisz w allegro wc rozdrabniacz czy wc pompa i wyskoczy ci kilka ofert a co do brodzika, warto chyba zeby ktoś fachowym okiem ocenił instalację kanalizacyjną, pewnie można podłączyć i wc z rozdrabniaczem i też brodzik, tylko używać ich jednocześnie nie będzie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.11.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 przy tak cienkich rurach lepiej zrezygnować z wrzucania papieru toaletowego do WC w grecji jest taki zwyczaj. Obrzydliwe. Jak pójdzie przez rozdrabniacz to chyba bedzie ok nawet z papierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 papier przejdzie, ale prezerwatywy zatkają urządzenie, owijają się wokół młynka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.11.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 papier przejdzie, ale prezerwatywy zatkają urządzenie, owijają się wokół młynka, wszak to tworzywo sztuczne. Zdjąć, umyć i wyrzucić do ODPOWIEDNIEGO pojemnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola54 23.11.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 .........wy sobie zartujecie a ja mam powazny problem. ...prezerwatyw nie uzywam juz... ...za stara juz jestem.. ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 23.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 .........wy sobie zartujecie a ja mam powazny problem. ...prezerwatyw nie uzywam juz... ...za stara juz jestem.. ...... No odpowiedz juz dostalas Są specjalne ubikacje z rozdrabniaczem i takie coś jedynie wchodzi w grę w twoim wypadku. jedyne sluszne rozwiazanie w przypadku twojego WC, to wlasnie taki rozdrabniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 24.11.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 http://niewiadomski.com.pl/do/item/1.1/SANIBROYEURSILE kupę tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola54 24.11.2008 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 no od diabla i ciut ciut..ale jakie ceny!! szok........ a i tak nie wiem ktore sa naprawde dobre i godne polecenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 24.11.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 no od diabla i ciut ciut..ale jakie ceny!! szok........ a i tak nie wiem ktore sa naprawde dobre i godne polecenia... No lepiej wydac 1000 czy 1500zł niz biegac do wychodka na dwor latem to jeszcze ale zima mozna przymarznac do deski To ktore sa naprawde dobre to chyba tylko powie ktos kto to stosuje i podzieli sie swoim doswiadczeniem. Mysle ze najlatwiej bedzie zadzwonic w kilka miejsc (najlepiej tam gdzie maja kilka roznych rozdrabniaczy) i zrobic wywiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 24.11.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 papier przejdzie, ale prezerwatywy zatkają urządzenie, owijają się wokół młynka, wszak to tworzywo sztuczne. Zdjąć, umyć i wyrzucić do ODPOWIEDNIEGO pojemnika. Jak juz takie ładnie umyte będą to można jeszcze raz użyć chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 25.11.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 można spoko używać dopóki guma się nie zlasuje albo nie przetrze łatwo poznać kiedy już nie bardzo nadaje się do użytku bo po nadmuchaniu schodzi powietrze co do rozdrabniaczy polecam rozdrabniacz SANITOP http://www.instal-market.pl/index.php?p34,sfa-pompa-rozdrabniajaca-sanitop-silence ja mam jakiś podobny model - używam przez 10 lat (4 osobowa rodzina), po 4 latach coś tam w nim się spsuło ale serwis naprawił za 100zł. Żeby takie urządzenie sprawnie działało dobrze jest raz na rok lub 2 lata je wyczyścić mechanicznie w środku - i najlepiej sprawdza się do tego letni dzionek, ogródek i woda pod ciśnieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 25.11.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Można jeszcze kupić toaletę kompostującą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 25.11.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 najfajniej jakby taka toaleta produkowała brykiety którymi można by palić w zimie - tylko mógłby być problem z ich składowaniem... żeby nie nabrały wilgoci musiałyby być w suchym przewiewnym miejscu z bardzo wydajną wentylacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola54 29.11.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 super pomysly..... .........zamontuje toalete kompostujaca..NA 2 PIETRZE.. ............... .....hahaha....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenji 29.11.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Polecam rozdrabniacz. Jeśli nie masz dalekich odległości do rury kanalizacyjnej (starczy już taka od zlewu - 40) to możesz śmiało uderzyć w urządzenia typu SANIBO (są na allegro). Jest to chińszczyzna, ale się sprawdza. Mam coś takiego u siebie w domu. Generalnie trzeba uważać co się wrzuca do WC. Papier toaletowy najlepiej kupować dosłownie z dolnej półki. Zapomnij o 10-warstwowej podcierce . Szary papier to jest to. Aha! Ktoś tu pisał o prezerwatywach itd itp, Kontroluj to co wrzucasz, bo w razie zaplątania czegokolwiek w młynek, naprawa jest nieprzyjemna.... Nie wiem jak w innych miastach, ale w poznańskim Leroy Merlin jest zrobiona "makieta" z działającym rozdrabniaczem. Można sobie zobaczyć o co w tym mniej więcej chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts