AlutkaJurek 20.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witaj Sylwio1980.Wizualizacja kuchni bardzo mi się podoba,masz świetny gust.Jak tylko to możliwe poproszę o zdjęcia z wewnątrz domku.Kochana Sylwio daj nacieszyć się oczom (wiem,że przy małym dziecku jest dużo zajęć,ale gdybyś znalazła czas to bardzo proszę).Pozdrawiam cieplutko.Ps. jak zrobiłaś tę wizualizację kuchni,czy jest do tego specjalny program-poproszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nafi 24.08.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 wlasnie ja w projekcie tez mam zamurowane wejscie te od strony kominka i zaczelismy sie z mezem zastanawiac czy czasem nie bedzie uciazliwe te wyjscia do lazienki czy dwoch pokoi... kuchnia super ja nie mam spizarni wiec bede miala wyspe na srodku, na wyspie plyta a zlew pod oknem chyba.... ale jeszcze daleko mamy... bo dopiero zasypali nam piwnice takze pomalu nasza impresja idzie w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1980 25.08.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 wizualizację robiła mi firma, która wykona nam meble oczywiście za friko .Bo niestety za wizualizację łazienki pan w sklepie krzyknął 300 zł to wolalam sama wyrysować na kartce nafi , ja też zastanawiam się czy dobrze zrobiliśmy ,że zamurowaliśmy to przejście, zawsze to przestronniej by było no i mniej kilometrów do zrobienia. Ale gdyby coś zmieniać to mamy ulane nadproże więc wykuje się przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 07.09.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam serdecznie,mam pytanie odnośnie ścianki kolankowej-na jaką wysokość jest podciągnięta,bo grzejnik pod oknem pasuje jak ulał-super i jaki macie piec-na gaz czy ekogroszek?Pozdrawiam i nadal podglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1980 09.09.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 AlutkaJurek ściankę kolankową mamy tylko na jednego pustaka i na to już murłata. Później w środku murarze postawili ściankę na wysokości ok. 80-100 cm jak dobrze pamiętam bo nie mierzyłam hehe. A co do pieca to mamy Vaillanta na gaz dwufunjcyjny do c.o i c.w.u. oraz piec na miał, węgiel i drewno do c.o ale jeszcze kotłownia nie jest podłączona ... hehe POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1980 09.09.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 acha chciałam dodać, że kupiliśmy plytki do hollu to arkesia z paradyża w polerze, są sliczne , no i do kuchni również. W kuchni na ścianie będzie grespania rainbow a na podłodze royal z opoczna. POniewż łazienka czeka już tylko na zafugowanie to lada dzień pan glazurnik przeniesie się do hollu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 13.09.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Kochaniutka czekamy na zdjęcia,te z wewnątrz-plis.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszIRL 06.12.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Możesz zdradzić w jaki sposób powstały te piękne struktury na Waszych ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1980 09.12.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Możesz zdradzić w jaki sposób powstały te piękne struktury na Waszych ścianach? Tynk wykonywaliśmy sami ... hehe ucząc się na swoich ścianach Zastosowaliśmy materiały firmy dufa. 1. Podkład ... farba z piaskiem - gotowa. 2. Tynk ... nakładany metalową pacą. 3. Podkład pod kolor ... farba półmat chyba lateksowa 4. Kolor ... nakładany wałkiem i przecierany gąbką hehe no i wyszło jak wyszło ... POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Ci spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinęPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Twe marzenia.http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts