BERNADETKA 07.05.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 PawełGJak u Ciebie budowa? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełG 07.05.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 WitamProjekt kupiony - "Dom w świetliku G2"Jest u architekta - twierdzi że w przyszłym tygodniu będzie go składał o pozwolenie na budowę.Zmiany wproawdzane do pozwolenia:- odbicie lustrzane- częsciowe podpiwniczenie resztę zmin ma wprowadzać kierownik Budowa mam nadzieję ze ruszy koło września.Plan minimum na 2009 - fundamenty z podpiwniczeniemPlan maximum - stan surowy otwartypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 14.05.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam i gratuluję Myślę że nie będziesz żałować decyzji odnośnie tego projektu.Domek fajny, pokoje w sam raz. U mnie chałupka stoi, dach zrobiony, czekam na wstawienie okien i drzwi.Tuz za nimi rusza elewacja.W tym roku planuje jeszcze zrobić tynki, elektrykę, hydraulikę i posadzki. Pozdrawiam i kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełG 16.07.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 WitamDzwonił właśnie architekt - MAMY POZWOLENIE.PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełG 29.07.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witammoze jednak ktoś buduje, lub szuka projektu dla siebie.PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełG 29.07.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Może to kogoś zachęci http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-swietliku-g2/m4684a6a5b19e4 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia P-K 04.08.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam! Jestem nową fanką projektu dom w świetliku- z tym, że bardziej interesuje mnie najnowsza wersja dom w świetliku 2. Jak na razie 'oswajam' się z tym projektem Projekt mi się bardzo podoba i można go realizować na stosunkowo wąskiej działce, co w moim przypadku jest podstawą w szukaniu projektu (poza garażem dwustanowiskowym Przeczytałam na forum, że projekt jest realizowany w okolicy Białegostoku. Czy mogłabym ewentualnie odwiedzić tę budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 19.08.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 WitamOczywiście zapraszam na budowę, PRV poszedł i czekam na odpowiedź. pozdrawiam Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob.h1719505654 15.09.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam wszystkich którzy budują, bądź będą budować domek w świetliku.My aktualnie jesteśmy na etapie przeglądania projektów i jak na razie projekt ten przypadł nam do gustu. I dlatego miałbym bardzo wielką prośbę o wklejenie jakiegoś zdjęcia z budowy.Taka możliwość na pewno pomaga w decyzji co do samego wyboru projektu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 17.09.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 WitajNie mam jak wkleić tu zdjęć wiec odsyłam Cie do tego linka http://archon.pl/projekty-domow-forum/457 Jest tam kilku zwolenników tego projektu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob.h1719505654 17.09.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dziękuję bardzo aż mi głupio bo przecież na stronie archonu byłem Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 17.09.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 hehe nie ma problemu Jeśli będziesz w okolicach Białegostoku to zapraszam na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2-B-3 20.09.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam,wszystkim zainteresowanym polecam domek. Jestem po wylaniu stropu. Zdjęcia i szczegóły na forum archonu i tego domku.PozdrawiamMarcin 2-b-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob.h1719505654 21.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Jeśli będziesz w okolicach Białegostoku to zapraszam na budowę. Bardzo dziękuję za zaproszenie szkoda tylko, że z Krakowa to jest to jednak trochę za daleko Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 21.09.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Powodzenia w budowie U mnie niebawem będzie robiona elewacja,Ciekawa jestem waszej kolorystyki. Może małe sugestie? Dodam ,że kolor mojego dachu jest grafitowy.Myślałam o jasnej elewacji. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełG 24.09.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 WitamNa forum Archona jest Szela - dom pod Krakowem.PozdrawiamPS. My startujemy na przełomie październik/listopad - piwnice (w Głogoczowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2-B-3 06.10.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Bernadetka, a może masz zdjęcia swojego dachu, bo zamierzamy taki kolor zrobic - tzn dachówka ceramiczana. Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam do Wrocławia, pod koniec tygodnia zaczynam kłaść więźbę dachową. Prośiłbym o zdjęcia na prv [email protected] lub na forum archonu. Marcin (2-b-3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathezz 16.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witamy serdecznie Jesteśmy zwolennikami projektu dom w świetliku 2. Tylko mamy mały problem z kominkiem, czy może ktoś już w tym projekcje przenosił kominek i ma jakies sensowne rozwiązania? Bylibyśmy bardzo wdzięczni za porady Pozdrawiamy świetlikowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Allees 15.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 się podepnę .... nikt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 08.06.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 czy ktos buduje ten dom w okolicach bielska, na gornym slasku? zastanawiamy sie nad kupnem tego projektu i chcielibysmy go zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts