Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM W ŚWIETLIKU 2 pracownia ARCHON

Recommended Posts

Witam

Projekt kupiony - "Dom w świetliku G2"

Jest u architekta - twierdzi że w przyszłym tygodniu będzie go składał o pozwolenie na budowę.

Zmiany wproawdzane do pozwolenia:

- odbicie lustrzane

- częsciowe podpiwniczenie

resztę zmin ma wprowadzać kierownik

Budowa mam nadzieję ze ruszy koło września.

Plan minimum na 2009 - fundamenty z podpiwniczeniem

Plan maximum - stan surowy otwarty

pozdrawiam

Witam i gratuluję :D

Myślę że nie będziesz żałować decyzji odnośnie tego projektu.Domek fajny, pokoje w sam raz.

U mnie chałupka stoi, dach zrobiony, czekam na wstawienie okien i drzwi.Tuz za nimi rusza elewacja.W tym roku planuje jeszcze zrobić tynki, elektrykę, hydraulikę i posadzki.

Pozdrawiam i kibicuję.

• 2 months później...
  • 2 weeks później...

Witam!

Jestem nową fanką projektu dom w świetliku- z tym, że bardziej interesuje mnie najnowsza wersja dom w świetliku 2. Jak na razie 'oswajam' się z tym projektem Projekt mi się bardzo podoba i można go realizować na stosunkowo wąskiej działce, co w moim przypadku jest podstawą w szukaniu projektu (poza garażem dwustanowiskowym :)

Przeczytałam na forum, że projekt jest realizowany w okolicy Białegostoku. Czy mogłabym ewentualnie odwiedzić tę budowę? :)

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Witam wszystkich którzy budują, bądź będą budować domek w świetliku.

My aktualnie jesteśmy na etapie przeglądania projektów i jak na razie projekt ten przypadł nam do gustu. I dlatego miałbym bardzo wielką prośbę o wklejenie jakiegoś zdjęcia z budowy.Taka możliwość na pewno pomaga w decyzji co do samego wyboru projektu.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Bernadetka,

a może masz zdjęcia swojego dachu, bo zamierzamy taki kolor zrobic - tzn dachówka ceramiczana. Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam do Wrocławia, pod koniec tygodnia zaczynam kłaść więźbę dachową. Prośiłbym o zdjęcia na prv [email protected] lub na forum archonu.

Marcin (2-b-3)

• 2 weeks później...

Witamy serdecznie :)

Jesteśmy zwolennikami projektu dom w świetliku 2.

Tylko mamy mały problem :evil: z kominkiem, czy może ktoś już w tym projekcje przenosił kominek i ma jakies sensowne rozwiązania?

Bylibyśmy bardzo wdzięczni za porady :)

Pozdrawiamy świetlikowców :lol:

• 5 weeks później...
  • 6 months później...