Dokker 20.10.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Ile kosztuje instalacja do odkurzacza centralnego? Może macie do polecenia kogoś, kto w okolicach Warszawy (południowa strona) wykonałby taką instalację za rozsądną cenę?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilk 24.10.2003 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Generalnie instalacja odkurzacza centralnego jest jak klocki lego- bardzo prosto się składa. Ja robiłem sam. Przejdż się do sklepu gdzie sprzedają odkurzacze, obejrzyj, a na fachowców będzie ci szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 05.07.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 podnoszę temat Czy cena za instalację centralnego odkurzania (rury + robocizna ) 1900 zł to cena do przyjęcia czy drogo? 50 mb instalacji + 8 gniazd (6 gniazd + 2 szufelki) wychodzi po 150 zl/ punkt + 700 zł materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asasello 06.07.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Wydaje mi sie ze to normalna cena. Mi elektryk zaproponowal cene 2000zl za instalacje a hydraulik 1500. W sklepie z odkurzaczami powiedziano mi ze ich instalator bierze od punktu zdaje sie 140zl za robocizne (jednostka centralna jest liczona chyba jako 2 punkty).Ja kupilem sobie za 250zl zestaw rur beama i sam klade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 06.07.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Mi powiedzieli w 2sklepach w Krakowie po 1800zł za instalacje z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 06.07.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Ostatnio kupowałem rury + kolanka + reszta (białe, u dealer'a BEAM) pod dwa gniazda, razem z klejem zapłaciłem .... 185 PLN brutto. Całość zmontowałem w 4 godziny razem z kuciem dziury w stropie. Instalacja dość prosta (im prostsza tym lepiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts