PawełG 24.11.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Jest Krakowska (za duża) , jest Wielicka a przecież i w okolicach Myślenic trochę powstaje. My planujemy start na wiosnę 2009 w Głogoczowie. Zapraszam wszystkich z okolic. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełG 02.12.2008 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Nie ma nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełG 08.12.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witam(sam siebie) Mając wąską działkę planuję budowe Projektu muratora M44 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz007 01.01.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Witam, co prawda nie planujemy budowy domu w 2009, ale chętnie przyłączę się i posłucham opinii, rad, przstróg, bo najprawdopodobniej zaczniemy na wiosną 2010 w Myślenicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełG 22.01.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam, nieśniało - lecz moze wystaruje nasza grupa.Jesteśmy po zakończeniu podziału działki - teraz czekamy chyba na wpisanie podziału do kięgi , następnie przepisanie jednej działeczki na nas i startujemy.Cały czas nie mam wybranego projektu - działka wąska 20 m a chcę miec w bryle garaż 2 stanowiskowy. Szukamy - lecz coraz blizej jesteśmy projektu indywidualnego. A tak apropo myślałem , ze stan surowy uda nam się zamknąc w tym roku, niestety obawiam się, że jezeli wylejemy fundamenty to i tak będzie juz dobrze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzajac 22.01.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Obawiam sie ze nowa grupa sie nie przyjmie. Za malo ludzi buduje sie na poludnie od Krakowa. Poza tym najwiecej cennych uwag i rad znajdziesz i tak w jednej z 2 juz istniejacych grup. BTW. Krakowska i Wielicka już i tak dublują wiele postów. A i na jednej i na drugiej przeważają Ci sami forumowicze. Pozdrawiam,Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 22.01.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 BTW. Krakowska i Wielicka już i tak dublują wiele postów. Zgadza się. Jak mam jakieś pytania to umieszczam i na krakowskiej i na wielickiej. A przecież jesteśmy generalnie na jednym terenie i mamy te same problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiapysia 09.02.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja tez bede startowac na wiosne i tez w Glogoczowie kolo Krakowa moj projekt to EMO8L z Muratora POZDRAWIAM WSZYSTKICH BUDUJACYCH ITYCH CO BEDA BUDOWAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz007 12.02.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Halomoże jednak spróbujemy utrzymać naszą grupę, albo powiązać jakoś z inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzajac 12.02.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Halo może jednak spróbujemy utrzymać naszą grupę, albo powiązać jakoś z inną Aby powiązać z inną poprostu pisz posty na "Grupę krakowską" Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 11.08.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam, mam do sprzedania pozostałe po budowie 3 palety pustaków leier 30 i ok 200 szt stempli, jesli jest ktoś zainteresowany to przosze o informacje na emaila [email protected] (sprzedam tanio). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts