Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Kasi i Michała:-) - tak mieszkamy

Recommended Posts

Witaj Kasiu!

Cudny domek udało Wam stworzyć - nowoczesny, a jednocześnie ciepły i przytulny! Wnętrza urządzone z dużym gustem, a dodatki dobrane ze smakiem i wyczuciem - gratuluję! 8) :wink:

Jestem na etapie szukania płytek podłogowych, dlatego mam do Ciebie Kasiu ogromną prośbę o zdjęcie ze zbliżeniem gresu podłogowego - z tego co doczytałam to Grespania, tak?!

I powiedz mi jeszcze proszę, jak Wam się korzysta z umywalki Loop&Friends w Waszej łazience, bo planuję taką w kibelku! 8) :wink:

• Odpowiedzi 223
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No ze ja tu wczesniej nie dotalam :evil: Jest cudnie.

Czy moglabym niesmialo prosic o namiary na speca od kominkow jesli jestescie zadowoleni z wspolpracy :)

No i kilka pytan :) :

Co to za lampy na scianie przy schodach?

Gdzie kupowalicie lub szyliscie rolety rzymskie z salonu?

Umywalki niestety albo stety takiej samej nie można kupić. To mój pomysł:) Umywalka jest z Villeroy&boch a storczyk był projektowany i wypalany na zamówienie:)

no to jeszcze pomęczę i Ciebie i temat... rozumiem, że umywalka jest zwykła biała, potem nakłada się malunek i co dalej? jak to się wypala? kto to robi?

Na początek spóźnione życzonka imieninkowe! :D

Oglądam, podziwiam i zachwycam się jak tu wszyscy :D

Gratulacje za styl, smak i niesamowite wyczucie barw i odcieni!

Nie jeden architekt wnętrz chętnie by się podpisał pod Twoimi wnętrzami.

:) :)

No i jeszcze pean na temat stolarza - szafki łazienkowe genialne w swojej prostocie, trudne do wykonania!

Czy drewno wokół wanny to samo, co szafki??

I jeszcze jedno pytanko natury technicznej: Czy umywalkę zakupiłaś szkliwioną, potem malowanie specjalnymi farbami i wypalanie? Czy już nie wypalałaś? Czy może inne rozwiązanie zastosowałaś by utrwalić rysunek?

Pozdrawiam serdecznie!

asia

Gratulacje! Wspaniale dobraliście wnętrze do kota!... :D

Oglądając fotki z tak pięknego wnętrza upewniam się co do swoich wyborów. Merbau jest rzeczywiście ładne na podłodze. To chyba jest klepka, a nie deska, tzn. dośc wąska?

Ech... chiałoby się być na tym etapie budowy! :wink:

pozdrawiam ciepło,

Efilka i Ty mi nie powiedziałaś o tym wątku? :evil: :lol:

Niech mnie kule biją (jakiś stary film ostatnio oglądałam, no co :oops: :wink: ) jeśli to nie są ABSOLUTNIE NAJPIĘKNIEJSZE wnętrza na forum!

Bo że najoryginalniejsze umywalki (i to nie tylko to arcydzieło ze storczykiem) to już każdy widzi :)

witaj Kasiu :D

wnętrza cudowne, dołaczam się do zachwytów Tych którzy juz "gościli" u Ciebie.

Bardzo podoba mi się umywalka w górnej łazience-ta srebrna gdzie ja nabyłaś?

pozdrawiam

Małgośka

Srebrna umywalka jest akurat w łazience na dole, ale to nie ma znaczenia:)

To umywalka firmy DUNE. Na ścianie nad nią jest też dekor tej samej firmy z tego samego szkła co umywalka.

http://www.dune.es