viborka 29.11.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Witam. Z podziwem patrzę na zdjęcia Waszego domu. Obecnie z mężem jesteśmy na etapie wyszukiwania projektu. Na razie stanęło na Gracjanie. Oprócz strony wizualnej ważna jest dla nas funkcjonalność i przestrzeń, a jak wiadomo projekt to jedno a rzeczywistość to coś zupełnie innego. Dlatego wdzięczni bylibyśmy, gdybyście zechcieli podzielić się z nami pierwszymi wrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 29.11.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Proszę powiedz mi czy balt w kuchni jest zrobiony z granitu star galaxy? Na jaką grubość był robiony gierunek? Sama planuję taki blat z doklejką na 8cm grubości i ciekawa jestem jak się sprawuje granit w kuchni? Czy zlew Teka jest "przyjazny" dla właściciela ? Czym go czyścisz, czy nie robią się zacieki itp? Sama zastanawiam się nad zakupem kamiennego zlewu - ale mam sporo wątpliwości przepraszam że pytam w tym wątku- co to jest gierunek? i ta doklejka- z przodu blatu na 8 cm -jak dobrze rozumiem? czy nie zasłania dolnych szafek lub szuflad i nie utrudnia ich otwarcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 29.11.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Kasia no wlasnie moze daj tutaj linka do tego biura Nie bedziemy Cie na priv zameczac. przylaczam sie do prosby Ja również i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 29.11.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Kasia no wlasnie moze daj tutaj linka do tego biura Nie bedziemy Cie na priv zameczac. przylaczam sie do prosby Ja również i ja ja też poproszę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 29.11.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Kasia no wlasnie moze daj tutaj linka do tego biura Nie bedziemy Cie na priv zameczac. przylaczam sie do prosby Ja również i ja ja też poproszę!!!!! Moi aussi I z góry merci beaucoup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 29.11.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Czy ja też mogłabym poprosić na priv adres tego biura,wydaje mi się z opisów jakie czytam, że twój wystrój idealnie pokryje sie z moim gustem, a po tylu zachwytach ze strony innych , jestem niezmiernie ciekawa twoja wnetrza.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 To i ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia i arek 01.12.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Bardzo proszę o stronę tego biura projektowego. Wysłałam też wiadomość prywatnie, ale nie mam odpowiedzi. Strona owych projektantow to chyba nie tajemnica. Biuro też zapewne będzie zadowolone, gdyż to czysta reklama. Jakby adres pojawił się na tym forum to ludzie przestaną Ciebie męczyć. Zależy mi podobnie jak większości odwiedzających zerknąć na zdjęcia a nie wykorzystywać je. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 nooo ja też bym ślicznie prosiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 01.12.2008 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Bardzo proszę o stronę tego biura projektowego. Wysłałam też wiadomość prywatnie, ale nie mam odpowiedzi. Strona owych projektantow to chyba nie tajemnica. Biuro też zapewne będzie zadowolone, gdyż to czysta reklama. Jakby adres pojawił się na tym forum to ludzie przestaną Ciebie męczyć. Zależy mi podobnie jak większości odwiedzających zerknąć na zdjęcia a nie wykorzystywać je. Z góry dziękuję. Z pewnością biuro byłoby zadowolone z takiego rozwiązania, ale myślę, że i bez tej reklamy mają całkiem sporo klientów. Decydując się na usunięcie zdjęć miałam na względzie kilka aspektów. Fakt użycia moich zdjęć bez zgody, obawa przed włamaniem - mam nadzieję, że złodzeje nie zaglądaja na to forum ale musicie przyznać, że może to być dla nich skrabnica informacji. Jak było widać na zdjęciach oprócz w miarę estetycznego wykonania nie ma tam antyków, dzieł sztuki ani niczego o dużej wartości, no ale licho nie śpi No i ostatni aspekt tej sprawy - to nasz dom, gdzie żyjemy, tam rośnie nasza córka, tam spędzimy święta i nastepnych wiele lat i chyba wolę aby pozostał tylko nasz nie robiąc z niego za pośrednictwem forum trochę domu (przepraszam za wyrażenie) "publicznego". Mam nadzieję, że rozumiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 01.12.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Miałam szczęście obejrzeć ten piękny dom zanim ktoś "wykorzystał" Wasze wnętrza i podjeliście decyzje o usunięciu zdjęć. Rozumiem to, pewnie sama postąpiłabym podobnie. Ale właśnie zamieszczając swoją galerię na forum sami dokonaliście tego "upublicznienia", o którym piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idylliści 01.12.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 KBijan, nie chcę być upierdliwa, pewnie już jestem ale wciąż mnie intryguje Twoje stwierdzenie, że ktoś te zdjęcia Wam ukradł. Bo czy chodzi Ci o to, że ktoś je skopiował i użył gdzieś podpisując jako swoje dzieło? czy też Skopiował na swój domowy komputer, a z tego co widzę, to takich , którzy skopiowali było całe mnóstwo. Pisząc, że masz teraz obawy. No cóż. to jest forum publiczne. Każdy, normalny i każdy o niecnych zamiarach tu może zaglądać. Czyż nie miałaś tej świadomości pisząc i zamieszczając swoje zdjęcia??? Czy nie przyszło Ci do głowy, logując się nazwiskiem, że można Was znaleźć na naszej-klasie, czy na innym portalu, gdzie można zobaczyć Wasze - Twój i Twojego męża stanowiska pracy, całe dotychczasowe życie. Miejsce zamieszkania, którego nazwę również zamiesciłaś, dla "świrusa" też jest proste dla odnalezienia. Robiąc z tego teraz wielkie HALO, tym bardziej zachęcasz, żeby Was odszukano. Mój post jest straszny??? Może... ale decydując się na zamieszczanie fotek swojego domu, wnętrz, czasem i rodziny musisz mieć jakiś dystans do tego i świadomość. Nie dajmy się zwariować. Myśląc takimi katergoriami sąsiad czy pobliski przechodzień może być potencjalnym zagrożeniem. Rozumiem Kasiu, że chęć zaspokojenia waszego dzieła, w postaci domu już Ci minęła. Zaspokoiłaś swoje ego Emocje opadły i pojawiły się wątpliwości. I zarazem zaświeciła się lampka, dlaczego ktoś ma mieć pomysł jak na tacy, gdy Ty/Wy poświęciliście mnóstwo czasu i kasy. Jeszcze jedno, po Twoim wpisie o biurze projektowym, w którym niepotrzebnie publicznie komuś zaoferowałaś pojawiły się kolejne prośby tu i na pw o linka do biura. Dla mnie sprawa jasna i tu kieruję sie do innych: skoro K. usunęła fotki znaczy, nie chce znów ich udostępniać wszystkim. Uszanujcie to, bo dla niej ciągle jesteście powodem dla którego to zrobiła. Aczkolwiek jeśli ja się zdecyduję chwalić swoim domostwem to przemyślę to 100 x ps. dla chcącego odszukać biuro też nie jest trudno ---- idylliści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandar 01.12.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Bardzo proszę o stronę tego biura projektowego. Wysłałam też wiadomość prywatnie, ale nie mam odpowiedzi. Strona owych projektantow to chyba nie tajemnica. Biuro też zapewne będzie zadowolone, gdyż to czysta reklama. Jakby adres pojawił się na tym forum to ludzie przestaną Ciebie męczyć. Zależy mi podobnie jak większości odwiedzających zerknąć na zdjęcia a nie wykorzystywać je. Z góry dziękuję. Z pewnością biuro byłoby zadowolone z takiego rozwiązania, ale myślę, że i bez tej reklamy mają całkiem sporo klientów. Decydując się na usunięcie zdjęć miałam na względzie kilka aspektów. Fakt użycia moich zdjęć bez zgody, obawa przed włamaniem - mam nadzieję, że złodzeje nie zaglądaja na to forum ale musicie przyznać, że może to być dla nich skrabnica informacji. Jak było widać na zdjęciach oprócz w miarę estetycznego wykonania nie ma tam antyków, dzieł sztuki ani niczego o dużej wartości, no ale licho nie śpi No i ostatni aspekt tej sprawy - to nasz dom, gdzie żyjemy, tam rośnie nasza córka, tam spędzimy święta i nastepnych wiele lat i chyba wolę aby pozostał tylko nasz nie robiąc z niego za pośrednictwem forum trochę domu (przepraszam za wyrażenie) "publicznego". Mam nadzieję, że rozumiecie nie nie rozumiem i śmieszy mnie takie postępowanie..i chciałabym i boję się Najpierw założyłaś galerię a teraz stwierdzasz: to nasz dom, gdzie żyjemy, tam rośnie nasza córka, tam spędzimy święta i nastepnych wiele lat i chyba wolę aby pozostał tylko nasz nie robiąc z niego za pośrednictwem forum trochę domu (przepraszam za wyrażenie) "publicznego" A nie lepiej było najpierw pomyśleć, to przecież Twoja druga galeria Ludzie przestańcie błagać o to aby móc obejrzeć te piękne wnęcza widać , że ją to kręci Apropos tego kto skopiował to podejrzewam, że chodziło tu o Nitubagę - skopiowała zdjęcie z umywalką i wszyscy przez to zostali ukarani nu nu nu Ja bym tą galerię zamknął amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Bardzo proszę o stronę tego biura projektowego. Wysłałam też wiadomość prywatnie, ale nie mam odpowiedzi. Strona owych projektantow to chyba nie tajemnica. Biuro też zapewne będzie zadowolone, gdyż to czysta reklama. Jakby adres pojawił się na tym forum to ludzie przestaną Ciebie męczyć. Zależy mi podobnie jak większości odwiedzających zerknąć na zdjęcia a nie wykorzystywać je. Z góry dziękuję. Z pewnością biuro byłoby zadowolone z takiego rozwiązania, ale myślę, że i bez tej reklamy mają całkiem sporo klientów. Decydując się na usunięcie zdjęć miałam na względzie kilka aspektów. Fakt użycia moich zdjęć bez zgody, obawa przed włamaniem - mam nadzieję, że złodzeje nie zaglądaja na to forum ale musicie przyznać, że może to być dla nich skrabnica informacji. Jak było widać na zdjęciach oprócz w miarę estetycznego wykonania nie ma tam antyków, dzieł sztuki ani niczego o dużej wartości, no ale licho nie śpi No i ostatni aspekt tej sprawy - to nasz dom, gdzie żyjemy, tam rośnie nasza córka, tam spędzimy święta i nastepnych wiele lat i chyba wolę aby pozostał tylko nasz nie robiąc z niego za pośrednictwem forum trochę domu (przepraszam za wyrażenie) "publicznego". Mam nadzieję, że rozumiecie nie nie rozumiem i śmieszy mnie takie postępowanie..i chciałabym i boję się Najpierw założyłaś galerię a teraz stwierdzasz: to nasz dom, gdzie żyjemy, tam rośnie nasza córka, tam spędzimy święta i nastepnych wiele lat i chyba wolę aby pozostał tylko nasz nie robiąc z niego za pośrednictwem forum trochę domu (przepraszam za wyrażenie) "publicznego" A nie lepiej było najpierw pomyśleć, to przecież Twoja druga galeria Ludzie przestańcie błagać o to aby móc obejrzeć te piękne wnęcza widać , że ją to kręci Apropos tego kto skopiował to podejrzewam, że chodziło tu o Nitubagę - skopiowała zdjęcie z umywalką i wszyscy przez to zostali ukarani nu nu nu Ja bym tą galerię zamknął amen aleksandar też zastanów zanim coś napiszesz, tak jak słusznie prawisz pani KBijan! Nie zwalaj na Nitubagę "dziwnego" postępowania autorki strony, bo jak już ktoś wcześniej zauważył to forum jest publiczne, nikt tu nikogo do niczego nie zmusza, do zamieszczania zdjęć tym bardziej, a zapożyczanie pięknych zdjęć, inspiracji, pomysłów jest na porządku dziennym i bardzo ożywia i urozmaica wszystkie wątki. Myślę, że autorce strony oberwało się po prostu po uszach od tajemniczego biura projektowego i tyle, bo zdjęcia robił ich fotograf i to oni mają do nich prawa autorskie, jak i do całego swojego projektu! A cała ta sprawa od pierwszego zachwytu przeszła w niesmak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 01.12.2008 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 No comment. Myślcie co chcecie, ja stąd spadam bo rzeczywiście zrobiło się nimiło. Jak ktoś wcześniej zauważył to forum publiczne i tutaj nikt nic nie musi. Ja też nie muszę nikomu niczego tłumaczyć ani też czytać wiadomości w rodzicielskim tonie co powiinam była zrobić. No i ta wizja internetowej inwigilacji... Oczywiście odpowiem chętnie na pytania, które otrzymam na priv. Pozdrawiam, życzę powodzenia. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandar 01.12.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Bardzo proszę o stronę tego biura projektowego. Wysłałam też wiadomość prywatnie, ale nie mam odpowiedzi. Strona owych projektantow to chyba nie tajemnica. Biuro też zapewne będzie zadowolone, gdyż to czysta reklama. Jakby adres pojawił się na tym forum to ludzie przestaną Ciebie męczyć. Zależy mi podobnie jak większości odwiedzających zerknąć na zdjęcia a nie wykorzystywać je. Z góry dziękuję. Z pewnością biuro byłoby zadowolone z takiego rozwiązania, ale myślę, że i bez tej reklamy mają całkiem sporo klientów. Decydując się na usunięcie zdjęć miałam na względzie kilka aspektów. Fakt użycia moich zdjęć bez zgody, obawa przed włamaniem - mam nadzieję, że złodzeje nie zaglądaja na to forum ale musicie przyznać, że może to być dla nich skrabnica informacji. Jak było widać na zdjęciach oprócz w miarę estetycznego wykonania nie ma tam antyków, dzieł sztuki ani niczego o dużej wartości, no ale licho nie śpi No i ostatni aspekt tej sprawy - to nasz dom, gdzie żyjemy, tam rośnie nasza córka, tam spędzimy święta i nastepnych wiele lat i chyba wolę aby pozostał tylko nasz nie robiąc z niego za pośrednictwem forum trochę domu (przepraszam za wyrażenie) "publicznego". Mam nadzieję, że rozumiecie nie nie rozumiem i śmieszy mnie takie postępowanie..i chciałabym i boję się Najpierw założyłaś galerię a teraz stwierdzasz: to nasz dom, gdzie żyjemy, tam rośnie nasza córka, tam spędzimy święta i nastepnych wiele lat i chyba wolę aby pozostał tylko nasz nie robiąc z niego za pośrednictwem forum trochę domu (przepraszam za wyrażenie) "publicznego" A nie lepiej było najpierw pomyśleć, to przecież Twoja druga galeria Ludzie przestańcie błagać o to aby móc obejrzeć te piękne wnęcza widać , że ją to kręci Apropos tego kto skopiował to podejrzewam, że chodziło tu o Nitubagę - skopiowała zdjęcie z umywalką i wszyscy przez to zostali ukarani nu nu nu Ja bym tą galerię zamknął amen aleksandar też zastanów zanim coś napiszesz, tak jak słusznie prawisz pani KBijan! Nie zwalaj na Nitubagę "dziwnego" postępowania autorki strony, bo jak już ktoś wcześniej zauważył to forum jest publiczne, nikt tu nikogo do niczego nie zmusza, do zamieszczania zdjęć tym bardziej, a zapożyczanie pięknych zdjęć, inspiracji, pomysłów jest na porządku dziennym i bardzo ożywia i urozmaica wszystkie wątki. Myślę, że autorce strony oberwało się po prostu po uszach od tajemniczego biura projektowego i tyle, bo zdjęcia robił ich fotograf i to oni mają do nich prawa autorskie, jak i do całego swojego projektu! A cała ta sprawa od pierwszego zachwytu przeszła w niesmak. na nikogo nie zwalam tylko piszę prawdę , przedstawiam fakty ale tak jak piszesz to jest właśnie forum publiczne i nikt do niczego nikogo nie zmusza i każdy może mieć swoje zdanie i ja je mam a co do wklejania zdjęć , inspiracji..to nie jest tak jak myślisz wielu mogłoby się wkurzyć , wklejanie czyichś zdjęć bez zgody jest karalne , z drugiej zaś strony publikowanie ich na forum publicznym...i tak w kółko idylliści zgadzam się z Tobą w 100% bez odbioru ..nie mam czasu ciężko pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 01.12.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 "iddylisci"również zgadzam sie z toba w 100%...dla mnie śmiech na sali-pani Kasia pochwaliła sie wnerzami,narobiła smaczka a teraz nie chce żeby jej dom stał sie domem "publicznym"..trzeba było wcześniej o tym pomyślecpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Oj, dajcie kobiecie spokoj. Pokazala bo chciala - wycofala - bo juz nie chce i co z tego. Kazdy ma prawo zmieniac poglady i decyzje.Jej dom - Jej decyzje. Nam nic do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.12.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Ale o co Wam chodzi?Jak pisze Zeljka pokazala-wykasowala-jej sprawa.Wiele osob kasuje swoje fotki lub zmienia posty po kilka razy i co?Na wszystkich trzeba "siasc" i ich biczowac? Aleksander jestes bardzo niesprawiedliwy w ocenie.Moze nie kazdy jest tak "przewidujacy" i bystry jak Ty? Mysle ze gdyby Kasia chciala tylko dla szpanu powstawiac fotki nie odpowiadalaby tyle na pytania ktore sie pozniej polaly lawina.Widocznie w dobrej wierze zamiescial swioje wnetrza a teraz jej sie jeszcze od niektorych obrywa ze jest BE (jakby czlowiek nie mogl zmienic zdania ) Akurat te fotki widzialam ale jest wiele zdjec ktore zostaly usuniete zanim je zobaczylam a nawet do glowy mi nie przyszlo aby "obrazac" czy oceniac za to na ich autorow-ich decyzja i trzeba to uszanowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 01.12.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Ale o co Wam chodzi?Jak pisze Zeljka pokazala-wykasowala-jej sprawa.Wiele osob kasuje swoje fotki lub zmienia posty po kilka razy i co? "święte słowa" skoncentrujmy się może na poszukiwaniu informacji, wymianie doświadczeń i konstruktywnej dyskusji ??? taki jest cel tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts