kamamichał 01.12.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 wszystkim tylko i wyłacznie chodziło o strone biura projektowego by móc zobaczec zdjecia-Kasia pisała ze z tamtąd nie da sie ich skopiowac-sama zaproponowała ze poda,ja i tak sobie je skopiowałam ale nie mam zamiaru ich wykorzystac koniec kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 02.12.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 A ja z chęcią dowiedziałabym się jak jest zrobiona ściana od kominka- ta z fakturą- nie widziałam tego zdjęcia z bliska- podobno było ale może Kasia udzielić takiej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.12.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 przypominam Kasiu ze obiecalas mi info nt kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikson 05.12.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A JA CHCIAŁABYM BARDZO PODZIĘKOWAĆ WAM ZA TO ŻE ODWAŻYLIŚCIE SIĘ CHOĆ NA CHWILĘ POKAZAĆ NAM KAWAŁEK WASZEGO ŚWIATA I ŻE JA MOGŁAM SPOJRZEĆ Z ZACHWYTEM NA FORMĘ , LEKKOŚĆ I ZAMYSŁ STWORZENIA NIETUZINKOWEGO WNĘTRZA MAM NADZIEJĘ ŻE WRÓCISZ DO NAS Z POWROTEM NA FORUM PEŁNA OPTYMIZMU I CHĘCI ZAMIESZCZENIA CHOĆ NA CHWILĘ NOWYCH ZDJĘĆ , PODJAZDU , OGRODU ITP... NO I ŻE ZNALAZŁAŚ MIŁE DUSZĘ Z KTÓRYMI WARTO UTRZYMYWAĆ KONTAKT PW PRZEZ E-MAILA I PYTAĆ SIĘ GDY DOPADNĄ DYLEMATY .... WNĘTRZARSKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 06.12.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 A JA CHCIAŁABYM BARDZO PODZIĘKOWAĆ WAM ZA TO ŻE ODWAŻYLIŚCIE SIĘ CHOĆ NA CHWILĘ POKAZAĆ NAM KAWAŁEK WASZEGO ŚWIATA I ŻE JA MOGŁAM SPOJRZEĆ Z ZACHWYTEM NA FORMĘ , LEKKOŚĆ I ZAMYSŁ STWORZENIA NIETUZINKOWEGO WNĘTRZA MAM NADZIEJĘ ŻE WRÓCISZ DO NAS Z POWROTEM NA FORUM PEŁNA OPTYMIZMU I CHĘCI ZAMIESZCZENIA CHOĆ NA CHWILĘ NOWYCH ZDJĘĆ , PODJAZDU , OGRODU ITP... NO I ŻE ZNALAZŁAŚ MIŁE DUSZĘ Z KTÓRYMI WARTO UTRZYMYWAĆ KONTAKT PW PRZEZ E-MAILA I PYTAĆ SIĘ GDY DOPADNĄ DYLEMATY .... WNĘTRZARSKIE Brawo, ikson! Pierwszy mądry post od kilkunastu dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Apropos tego kto skopiował to podejrzewam, że chodziło tu o Nitubagę - skopiowała zdjęcie z umywalką i wszyscy przez to zostali ukarani nu nu nu oj to mi się zebrało.... jeśli to ja byłam powodem całego tego rabanu - to sorrki.... ale uznałam, że jeśli ktoś upublicznia swoje prywatne alkowy, to że robi to dobrowolnie.... i liczy się z tym, że zdjęcia zostaną przez ludzi raz docenione, dwa - zaczerpnięte do natchnień na przyszłość... zdjęcie z umywalką, o którym mowa było w moim dzienniku, ale z wyraźnym zaznaczeniem czyje ono jest.... mało tego znaleźli się pomocni ludzie , którzy pomogli mi znaleźć podobne umywalki w produkcji seryjnej i link producenta zamieściłam również .... ba nawet znaleźli się i tacy, którzy pomogli mi znależć pracownię plastyczną, która mi takie coś wykona.... i chwała im za to... przecież większość z nas jest tu po to właśnie by czegoś się nauczyć, poznać, dowiedzieć... a jeśli możemy sobie nawzajem pomagać, to czemu nie? jeśli chodzi o kwestie bezpieczeństwa.... o których pisała Kasia.... to każdy z nas musi sam podjąć decyzję czy jest chętny podjąć to ryzyko i pokazać obcym ludziom w całej Polsce swój dom.... Kasia to ryzyko podjęła.... i uznała, że to błąd i oki jest to jej decyzja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.12.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Boże ja tez skopiowałam jedno i pokazałam w burgundach-sofa, przepraszam resztę mam w swoim własnym katalogu, zapytam nieśmiało co to jest w łazience pod umywalkami i pod kibelkiem i bidetem drewno ? czy płytka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.12.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ja widziałam, to co mnie zainspirowało skopiowałam i nikomu nie udostęnię. Dom piękny i zrobił na mnie ogromne wrażenie. Gratuluję gustu. Poproszę na pw adres biura projektowego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 17.12.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ludziska jestem w szoku wypowiedziami niektorych forumowiczow.Autorka watku miala swiete prawo zlikwidowac zdjecia ze swojego watku i dajcie kobiecinie spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 18.12.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witam,Osoba, która założyła ten wątek miała do tego prawo.Tak samo jak miała prawo do usunięcia swoich wpisów czy zdjęć.Nie musiała się tłumaczyć dlaczego to robi.Wytłumaczyła jednak.Należy to uszanować i nie pohukiwać na nią, że zrobiła co uważała za stosowne.Osobiście czuję zażenowanie czytając posty w których pojawiają się reprymendy, moralizatorski ton oraz osobiste przytyki.Świadczy to o małości ich autorów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.12.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 hm.... pewnie wywołam wojnę, ale trudno... czy obie panie powyżej dokładnie przeczytały wątek? bo mam wrażenie, że chyba nie. Autorka watku miala swiete prawo zlikwidowac zdjecia ze swojego watku i dajcie kobiecinie spokoj. Witam, Osoba, która założyła ten wątek miała do tego prawo. Tak samo jak miała prawo do usunięcia swoich wpisów czy zdjęć. przecież nikt, nie suszy głowy Kasi, za to, że USUNĘŁA ZDJĘCIA - drogie panie, nie o to chodzi.... to był jej wątek, jej dom i jej decyzja.... pierwsza by go tu umieścić, druga by go usunąć. Proste. Pewne zdenerwowanie, które tu miało miejsce wynikało z czegoś innego... myslę, że z tego... No i ostatni aspekt tej sprawy - to nasz dom, gdzie żyjemy, tam rośnie nasza córka, tam spędzimy święta i nastepnych wiele lat i chyba wolę aby pozostał tylko nasz nie robiąc z niego za pośrednictwem forum trochę domu (przepraszam za wyrażenie) "publicznego". Mam nadzieję, że rozumiecie nie nie rozumiem i śmieszy mnie takie postępowanie..i chciałabym i boję się Najpierw założyłaś galerię a teraz stwierdzasz: to nasz dom, gdzie żyjemy, tam rośnie nasza córka, tam spędzimy święta i nastepnych wiele lat i chyba wolę aby pozostał tylko nasz nie robiąc z niego za pośrednictwem forum trochę domu (przepraszam za wyrażenie) "publicznego" A nie lepiej było najpierw pomyśleć, to przecież Twoja druga galeria Ludzie przestańcie błagać o to aby móc obejrzeć te piękne wnęcza widać , że ją to kręci i może jeszcze to Nie zwalaj na Nitubagę "dziwnego" postępowania autorki strony, bo jak już ktoś wcześniej zauważył to forum jest publiczne, nikt tu nikogo do niczego nie zmusza, do zamieszczania zdjęć tym bardziej, a zapożyczanie pięknych zdjęć, inspiracji, pomysłów jest na porządku dziennym i bardzo ożywia i urozmaica wszystkie wątki. Myślę, że autorce strony oberwało się po prostu po uszach od tajemniczego biura projektowego i tyle, bo zdjęcia robił ich fotograf i to oni mają do nich prawa autorskie, jak i do całego swojego projektu! A cała ta sprawa od pierwszego zachwytu przeszła w niesmak. KBijan, nie chcę być upierdliwa, pewnie już jestem Rozumiem Kasiu, że chęć zaspokojenia waszego dzieła, w postaci domu już Ci minęła. Zaspokoiłaś swoje ego Emocje opadły i pojawiły się wątpliwości. I zarazem zaświeciła się lampka, dlaczego ktoś ma mieć pomysł jak na tacy, gdy Ty/Wy poświęciliście mnóstwo czasu i kasy. Aczkolwiek jeśli ja się zdecyduję chwalić swoim domostwem to przemyślę to 100 x ps. dla chcącego odszukać biuro też nie jest trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 18.12.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Jestem facetem . Może to mi utrudnia zrozumienie, co chciałaś przekazać swoim postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.12.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Jestem facetem . Może to mi utrudnia zrozumienie, co chciałaś przekazać swoim postem. a to sorki po prostu nick nie bardzo wskazuje na płeć... ale myślę, ze to, że jesteś facetem, nie utrudnia Ci zrozumieć mojego postu.... a czego dokładnie nie rozumiesz? może napisze jaśniej... prościej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.12.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 hmm...wydaje mi sie,ze zrozumialam o co chodzi w watku.....mnie osobiscie chodzi o to,ze nie wazne sa powody dla ktorych usunela te zdjecia,miala prawo i zrobila to i tyle co ja mysle na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.12.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 hmm...wydaje mi sie,ze zrozumialam o co chodzi w watku.....mnie osobiscie chodzi o to,ze nie wazne sa powody dla ktorych usunela te zdjecia,miala prawo i zrobila to i tyle co ja mysle na ten temat no to tu się zgadzamy.... natomiast burza była o tzw. pobudki....., bo z tym już były polemiki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 19.12.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Jestem facetem . Może to mi utrudnia zrozumienie, co chciałaś przekazać swoim postem. a to sorki po prostu nick nie bardzo wskazuje na płeć... ale myślę, ze to, że jesteś facetem, nie utrudnia Ci zrozumieć mojego postu.... a czego dokładnie nie rozumiesz? może napisze jaśniej... prościej... No, próbuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 hm.... skoro z Aha 26 żeśmy się zrozumiały.... a Ty nawet nie potrafisz napisać czego nie rozumiesz - to próby nie mają najmniejszego sensu.... bo i tak pewnie nie zrozumiesz... .... ale żeby nie było, że jestem nieuprzejma, czy broń Boże uprzedzona do facetów to powtórzę, to co już było napisane. hmm...wydaje mi sie,ze zrozumialam o co chodzi w watku.....mnie osobiscie chodzi o to,ze nie wazne sa powody dla ktorych usunela te zdjecia,miala prawo i zrobila to i tyle co ja mysle na ten temat no to tu się zgadzamy.... natomiast burza była o tzw. pobudki....., bo z tym już były polemiki... jeśli to nie wystarczy... no to ja się poddaję... przecież nie będę komuś tłumaczyła na czym polega czytanie ze zrozumieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 19.12.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 hm.... skoro z Aha 26 żeśmy się zrozumiały.... a Ty nawet nie potrafisz napisać czego nie rozumiesz - to próby nie mają najmniejszego sensu.... bo i tak pewnie nie zrozumiesz... .... ale żeby nie było, że jestem nieuprzejma, czy broń Boże uprzedzona do facetów to powtórzę, to co już było napisane. hmm...wydaje mi sie,ze zrozumialam o co chodzi w watku.....mnie osobiscie chodzi o to,ze nie wazne sa powody dla ktorych usunela te zdjecia,miala prawo i zrobila to i tyle co ja mysle na ten temat no to tu się zgadzamy.... natomiast burza była o tzw. pobudki....., bo z tym już były polemiki... jeśli to nie wystarczy... no to ja się poddaję... przecież nie będę komuś tłumaczyła na czym polega czytanie ze zrozumieniem... Dzięki za próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.12.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 MIŁOŚCI na każdy dzień... życzy Aleksandra z rodziną http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/uvwx404100700v.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.12.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 W Bożego Narodzenia dni urocze, Niechaj szczęściem serce gra, Niech zdrowie dobre was otoczy, I na dni przyszłości trwa. Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, spokój, radość i dostatek wszelki, A Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts